Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

3 komentáře

wolff
To Paulz😒br />
Už tady zase nekydej ty tvoje kecy. Fabie dopadla hůř v součtu než Punto, to je neoddiskutovatelný fakt. Stejně tak, když sem já tvrdil, že Punto tři (classic) by dopadlo líp než Punto dvě co bylo testované si napsal, že to není 100% jistý. Já s tím souhlasím,ale hádat se tady o kg a o bodíky je podle mě blbost. Kdyby si byl férový, tak napíšeš, že inženýři ve fiatu dosáhli u Punta lepších, nebo v tvém případě ať nežeru (o procento) srovnatelných bezpečnostních vlastností s použitím lehčích materiálů než inženýři u škodovky. To by mi přišlo fér. Co ty na to?

To Lorenz... Nenapsal si, že by Euro Encap bylo německé,ale napsal si😒br />
ale v kazdom pripade Sintra reprezentovala nemecku znacku Opel. A keby tak nemci chceli prilepsit svojej znacke, Sintra by tam spadala.

Z tohoto se dá celkem usuzovat, že Němci měli ovlivnit výsledky EuroEncap. Nic víc nic míň. Popravdě, já těm tvým příspěvkům moc nerozumím a nevím jestli podobným nesrozumitelným způsobem píšou všichni inteligentní Slováci jako ty. Ale pár jich znám z fakulty a vím, že píšou normálně. Mimochodem, ta Sintra nedopadla až tak zle,a le bylo tam právě to riziko smrtelného zranění, kdy se zlomil sloupek řízení, což je průser...

P.S. Že Brava v nějakém tebou uváděném testu dopadla špatně...sorry,ale podívej, já sem viděl test, ve kterým Brava 10 let stará dopadla líp než BMW z roku 2005!!! opravdu.

A nebo ještě jinak. Znáš * hoši Guten Tag? Však já som vašu (píp) taky neviděl a věřím, že ju mate!!!! Tvoje rádoby odborné příspěvky jsou v podobném duchu. Ty ve své podstatě můžeš taky tvrdit, že je Felicie nejbezpečnější auto na světě...(vím že to netvrdíš,ale tvrdíš podobnou blbost) a my ti to ani nemůžeme vyvrátit, protože není jak. Prostě tvrď, že existuje BŮH a já s tím nic nenadělám... Chápeš to? Si tady jediný, kdo si myslí, že je Felicie bezpečnější než Marea a nebo Bravo, nebo dokonce, že je stejně bezpečná jako Polo... To je tvůj problém... Ne náš. Chápeš to? Já si myslím, že to ani autora této rubriky nějak nezajímá. On si na to dokáže udělat obrázek sám... Ono nabouraných Felicií je v republice hodně. Já sem pár taky viděl, takže odpověď najde každej sám... nemusíš tady dále psát bez důkazů, že si někde v nějakém populárně naučném časopise něco četl... je to zbytečné... Stačí se jen mrknout na ty ohromné výztuhy ve dveřích co Felicie má... Ty jsou opravdu ajk z tanku >😒]

Vysvětlil sem ti to inteligente dost jasně?
RRAAFF1
Koukám,že to sem odlítlo odvedle 😊
wolff
Čoeče ano, ani nevím jak... Píšu píšu, odešlu.. A buch, novej thread... >😁

Jestli je někdo kdo to může smazat, ať tak učiní... Mě se s tím drbat nechce... >😒]