to jindra.zamek: Je to reálná cena jen pořádně, nejlépe s automechanikem koukni, jak na tom je a jestli to neni bouračka!! Pořádně prohlídnout a když bude v poho tak do toho hned vlítnout!! Skvělá volba!! >😒]
Já osobně bych v této cenové kategorii uvažovat o BMW řady 3 Compact první generace (E36) v nějaké lepší motorizaci. Za tuto cenu již dnes seženete zachovalý kousek z posledních let výroby. Je to ale jen můj názor. Nikomu ho nevnucuji. To Clio za 169 000,- také není špatná nabídka😄
Moc díky všem za názory. Kdyby ješte někoho něco napadlo budu moc rád, když se podělí. BMW je super auto ale s obsahem přez 2l nepůjdu a Puma, tím nikoho nechci urazit, není moje vysněné auto. Jen co se týče toho Clia, mám pocit že provozní náklady budou asi nejvyšší z aut v téhle kategorii. Neví někdo o kvalitě zpracování a výdrži tohohle auta? Hodně lidí mě totiž od něj zrazuje.
Co já vím tak Clio vydrží hodně..žádný šrot. P.S: Puma sice vypadá jako autíčko od barbíny, ale zkus se svézt!! 😉 No ale chápu..
No, já sám pro sebe bych hledal buď některou z posledních Alf Romeo 145 Q (dvoulitr 150 koní) nebo naopak jednu z prvních 147. Další velmi zajímavé možnosti: Punto GT Turbo, Bravo HGT nebo Peugeot 306 GTi / S16. Všechna tahle auta (kromě srovnatelného Punta) budou prostornější než Clio, ale je pravda, že ani jedno z nich nebude TAK rychlé. Clio 2.0 jsem kousek řídil a jede to neskutečně!
Mimochodem, ta cena už se blíží i Fiatu Coupé nebo Alfě GTV s atmosferickými dvoulitry...
Mimochodem, ta cena už se blíží i Fiatu Coupé nebo Alfě GTV s atmosferickými dvoulitry...
rozhodne clio vydrzi, najezdil sem v nem docela hodne a nikdy nebyl zadnej problem, navic na skvelej podvozek a kdyz vyberes jeden z naslaplejch motoru tak ujedes i mnohem silnejsim autum.V 2.0 sem jel jen jednou a uplne me to auto dostalo, kdybych mel dost penez tak ho hned vymenim za to moje....123k 1.6 ....ale co uz....urcite je to dobra volba
S tou Pumou mě asi neukecáš 😄 Ja mám 306 xsi a v s16 jsem jel a i když to není špatné auto, tak už ho znovu nechci. A ve srovnání třeba s P 205 gti, který jsem měl předtím, je to těžké a špatně ovladatelné.
[odkaz]