0
S tou Pumou mě asi neukecáš 😄 Ja mám 306 xsi a v s16 jsem jel a i když to není špatné auto, tak už ho znovu nechci. A ve srovnání třeba s P 205 gti, který jsem měl předtím, je to těžké a špatně ovladatelné.
Přejít do diskuze
rozhodne clio vydrzi, najezdil sem v nem docela hodne a nikdy nebyl zadnej problem, navic na skvelej podvozek a kdyz vyberes jeden z naslaplejch motoru tak ujedes i mnohem silnejsim autum.V 2.0 sem jel jen jednou a uplne me to auto dostalo, kdybych mel dost penez tak ho hned vymenim za to moje....123k 1.6 ....ale co uz....urcite je to dobra volba
No, já sám pro sebe bych hledal buď některou z posledních Alf Romeo 145 Q (dvoulitr 150 koní) nebo naopak jednu z prvních 147. Další velmi zajímavé možnosti: Punto GT Turbo, Bravo HGT nebo Peugeot 306 GTi / S16. Všechna tahle auta (kromě srovnatelného Punta) budou prostornější než Clio, ale je pravda, že ani jedno z nich nebude TAK rychlé. Clio 2.0 jsem kousek řídil a jede to neskutečně!
Mimochodem, ta cena už se blíží i Fiatu Coupé nebo Alfě GTV s atmosferickými dvoulitry...
Mimochodem, ta cena už se blíží i Fiatu Coupé nebo Alfě GTV s atmosferickými dvoulitry...
Co já vím tak Clio vydrží hodně..žádný šrot. P.S: Puma sice vypadá jako autíčko od barbíny, ale zkus se svézt!! 😉 No ale chápu..
Moc díky všem za názory. Kdyby ješte někoho něco napadlo budu moc rád, když se podělí. BMW je super auto ale s obsahem přez 2l nepůjdu a Puma, tím nikoho nechci urazit, není moje vysněné auto. Jen co se týče toho Clia, mám pocit že provozní náklady budou asi nejvyšší z aut v téhle kategorii. Neví někdo o kvalitě zpracování a výdrži tohohle auta? Hodně lidí mě totiž od něj zrazuje.
BMW 323ti Compact by mohlo být také dobrým autem na jízdu pro radost, ale obávám se, že to Clio hlavně díky hmotnosti bude rychlejší. BMW bude mít zase zvuk a pohon zadku, což je u auta pro radost taky plus.
Já osobně bych v této cenové kategorii uvažovat o BMW řady 3 Compact první generace (E36) v nějaké lepší motorizaci. Za tuto cenu již dnes seženete zachovalý kousek z posledních let výroby. Je to ale jen můj názor. Nikomu ho nevnucuji. To Clio za 169 000,- také není špatná nabídka😄
to jindra.zamek: Je to reálná cena jen pořádně, nejlépe s automechanikem koukni, jak na tom je a jestli to neni bouračka!! Pořádně prohlídnout a když bude v poho tak do toho hned vlítnout!! Skvělá volba!! >😒]
Jo, cena to reálná je a taky je to docela dobré auto, ale mít ty prachy tak neváhám ani chvilku a jdu si pro Ford Puma 1.7...