no předváděčku bych mezi námi rozhodně nechtěl, měl jsem možnost být od pár automobilek na různých akcích s předváděčkama, a nikdo opakuji knikdo to nešetří!!!!! Snad jediné že při střídání řidičů zakazují vypínat motor >😁 >😁
to doporučuji spíš našetřit víc a koupit zcela nové a zajet si to podle sebe!!! NAvíc o nějaké slevě s prodejcem se dá vždykcy mluvit i při koupi nového auta 😉
to doporučuji spíš našetřit víc a koupit zcela nové a zajet si to podle sebe!!! NAvíc o nějaké slevě s prodejcem se dá vždykcy mluvit i při koupi nového auta 😉
Nejmenovany prodejce FORDU ma na showroomu S-Maxe v plný palbě včetně těch frézovanejch kol, interiér je kůže látka apod. PC 1250tis a nechal se slyšet že za 4 měsíce jej bude puštět za třičtvrtěmega. A to je výzva tixu, jak říkám klasik, tady bych asi dlouho neváhal.
S tý předváděčky bych měl taky strach jezdí to třeba i každý den v -20° a stojí to pořád venku a nehledě na to že třeba točí motor i bez zahřátí. Ale všiml jsem si že u Smažíka v Ústí n/L maj zlevněnou předváděčku Cromy snad o 200 000Kč to už by možná stálo za uváženou.
Co si myslite o kupeni predvadzacieho vozidla z autosalonu? Ake su podla vas vyhody/nevyhody oproti novemu autu a oproti bazarom? Skusali ste niekto dohodu s perdajcom v style, ze predajca kupi auto podla vasej specifikacie, bude ho pouzivat nejaku dobu ako predvadzacie a potom vam ho odpreda?
Dakujem za nazory
To jse jiste dela, zalezi jestli jse da auto na znacky, nejlepsi je asi nove ale porad lepsi predvadeci do 20 000 s serviskou nez najaky strep z bezneho bazaru ktery ma stoceno o pulku v horsim pripade pochybneho puvodu.
[odkaz]
Dakujem za nazory
To jse jiste dela, zalezi jestli jse da auto na znacky, nejlepsi je asi nove ale porad lepsi predvadeci do 20 000 s serviskou nez najaky strep z bezneho bazaru ktery ma stoceno o pulku v horsim pripade pochybneho puvodu.
[odkaz]
NO nevím, jestli bych po ujetí 2 tis¨km ještě měla ochotu, "svoje" auto nechat k dispozici na salonu k předvádění. Lidi se k tomu chovají fakt dost hrozně. Mně stačilo, že sem si vybrala auto, které na salonu stálo vevnitř na prodejně, jak bylo zakopané, uvolněná ovládací páka sedáku, jak s ní kdosi šmrdlal. Jistě že mi ho předali v řádném stavu, ale v mezidobí, jak sem se na něho chodila dívat, sem tyhle neduhy objevila a byla dost nasraná.
to jenyk😒br />
neuvazujem o kupe noveho auta, ale predvadzacieho, ktore si chcem pozicat.
to je oficialna cena, nevravim, ze dohodnuta pre pripadne pozicanie v mojom pripade 😊)
neuvazujem o kupe noveho auta, ale predvadzacieho, ktore si chcem pozicat.
to je oficialna cena, nevravim, ze dohodnuta pre pripadne pozicanie v mojom pripade 😊)
Kdyby po mně někdo chtěl 1700 za půjčení auta za den, pomyslím si něco o vydřiduších. Notabene pokud u něj uvažuji o koupi auta nového! Chce-li mi prodat auto, prostě mi zařídí půjčení zdarma, nebo jdu jinam. Moje zkušenost.
to pozicanie nie je za darmo. taxa je 1700 na den a tych 2000km prejdem za 2 dni v pohode....plus benzin. Stale sa to ale financne oplati...
to omik: ak mas takeho dobreho znameho u predajcu tak preco ti rovno neda 10% zlavu a je vybavene. Inak si neviem predstavit ze by mi predajca pozicali auto zdarma na prvych 2000km.
No ja mam taku dohodu s predajcom, resp. moznot spravit taku dohodu, ze si zostavim auto podla svojej specifikacie, oni ho objednau a potom ho bude pouzivat ako predvadzacku a odpreda mi ho s nejakou zlavou (cca. 10% po 3 mesiacoch). Prvy vikend ako to auto bude u neho by som si ho pozical a presiel s nim tak cca. 2000km ako zabeh. To by snad mohlo stacit na to, aby sa dostalo z najhorsieho stavu. Co myslite?
Urcite skladový vuz, pokud neni tak novy, predvadeci jsou hrozne "tyrany" prodejci a 100% jim o par set kilometru stoci tachometr.
Ojetinu bych si koupil jedine sam od sebe >😁
Ojetinu bych si koupil jedine sam od sebe >😁
Ony ty předváděcí vozy jsou lákavé, většinou mají najeto málo km, jenže jde o to jakým stylem. Jelikož jsem nějaké ty předváděcí jízdy absolvoval, tak bych předváděcí vůz nechtěl, protože u těchto aut se opravdu nějaké to zajíždění, nebo šetření studeného motoru nenosí.. Jasně, že u ojetiny taky nevíš, jak se k ní předchozí majitel choval, ale lze předpokládat, že takové prase, jako prodejce nových vozů, nebo potenciální zákazník na testovací jízdě, nebyl..
ONež předváděčku, to bych raději vybral nějakou skaldovku, většina prodejců takové vozy nabízí a taky se tam lze dostat na rozumnou cenu.
ONež předváděčku, to bych raději vybral nějakou skaldovku, většina prodejců takové vozy nabízí a taky se tam lze dostat na rozumnou cenu.
No,předvádečka bývá většinou levnější.Na internetu jsou škodovky předváděčky a je tam octavia combi tour z roku 2005,najeto 10000km za 438000kč.Je s TDI/74kw,s climou,el.okny,4xairbagy,centrálem,pal.p… :shock:
Původní cena prý byla 565000kč. :shock:
Původní cena prý byla 565000kč. :shock:
Co si myslite o kupeni predvadzacieho vozidla z autosalonu? Ake su podla vas vyhody/nevyhody oproti novemu autu a oproti bazarom?
Vyhody jsou vicemene zadne, nevyhodou je, ze obvykle nevi co za to chtit. :roll:
Vyhody jsou vicemene zadne, nevyhodou je, ze obvykle nevi co za to chtit. :roll:
Mal som predvadzacku. Zalezi na predajcovi, co vsetko dovoli ludom s autom urobit. Ja som mal auto, ktore jazdili novinari, a podla recenzie zabehavali korektne, dokonca boli aj na garanckach. Takze som sa po precitani recenzie na svoje buduce auto nebal. Pred rokom som kupoval novy focus a ked som bol na predvadzacke, tak som si povedal, ze tento predvadzaci focus by som asi nechcel. Bol zaciatok marca rano, najprv isiel predajca, ja ako spolujazdec. Ukazal mi na prvych metroch s uplne studenym motorom, ako sa pekne vytaca za 6000ot... Takze zalezi na konkretnom aute, predajcovi.
Co si myslite o kupeni predvadzacieho vozidla z autosalonu? Ake su podla vas vyhody/nevyhody oproti novemu autu a oproti bazarom? Skusali ste niekto dohodu s perdajcom v style, ze predajca kupi auto podla vasej specifikacie, bude ho pouzivat nejaku dobu ako predvadzacie a potom vam ho odpreda?
Dakujem za nazory
Dakujem za nazory
Kdyz to prezenu pak porad lepsi takto zajete auto od prasaka prodejce nez kradene nabourane a blbje opravene auto z bezneho ceskeho bazaru.