Dneska je ta zlodejska profese dost vyspela. Nejakej imobiliser v klicku u 15 let stary auta je asi smesny zabezpeceni.
Nevim co je na tom pravdy ale slysel jsem ze dnes se auta kradou tak ze se strci do diagnosticke zasuvky nejakej mensi pocitac ktery vysila signaly blue tooth a chlap sedi s laptopem v jinym aute a pote co se mu podari timto systemem odstranit veskere kody a pry i auto nastartovat si do nej jen sedne a odjede.
Nevim co je na tom pravdy ale slysel jsem ze dnes se auta kradou tak ze se strci do diagnosticke zasuvky nejakej mensi pocitac ktery vysila signaly blue tooth a chlap sedi s laptopem v jinym aute a pote co se mu podari timto systemem odstranit veskere kody a pry i auto nastartovat si do nej jen sedne a odjede.
Zdravim vsechny.Muze mi nekdo poradit?Chci koupit bmw 318tds r.v.1995,ale rad bych aby se semnou nekdo podelil o zkusenosti s timto autem.Dekuji za odpovedi
Taky jsem o nem premyslel, ale nekdo tady rikal ze se jim nepovedl ten motor 1.8 TDS. No a mimo jine, to auto se dela od 91 roku az do 99 roku a vubec nijak se nezmenilo. To me na tom stve, zadnej face lift nic.
Jo a jinak se taky podivej na crash test tohoto vozu.
Nic moc... 😢
Jo a jinak se taky podivej na crash test tohoto vozu.
Nic moc... 😢
Bola to novinka roku 1995, kombi sa zacalo robit v priebehu roku 1995 (premiera v Zeneve). Dufam, teda, ze hovorime o tom istom motore. Objem cca1.7, vykon 90k. Starsie mali len motory 325td (115k?)a 325tds (143k), nie?
Pokud by bylo v pořádku, tak proč ne, nerezne, TDI poměrně drží.
Jinak zkušený zloděj ti toto auto ukradne za dobu, než stihneš dojít na záchod >😁 , ale zase je to starší model, tak takový enormní zájem by být nemusel.
Na autorevue(nebo snad tady) někdo psal, Passat TDI 98, za dobu nákupu na parkovišti před rušným obchoďákem ukraden.
Jinak zkušený zloděj ti toto auto ukradne za dobu, než stihneš dojít na záchod >😁 , ale zase je to starší model, tak takový enormní zájem by být nemusel.
Na autorevue(nebo snad tady) někdo psal, Passat TDI 98, za dobu nákupu na parkovišti před rušným obchoďákem ukraden.
Ma nejaky mouchy na ktery bych si mel dat pri koupi pozor?
Chci rok 95-96 Diky