Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

34 komentářů

vyližte si , PRODÁNO
Cheero je fajn, a řadový šestivál 4,0 je pro tohle auto nejlepší motor, ale bude to jistě mít dost najeto, když je to 95 a cena taky není extra zázračná. Díly sou sice levný, ale některý číra měly dost problémy s korozí (hlavně při zanedbané údržbě)....

A blbě se nastupuje dozadu, ty dveře sou krátký a taky se tam moc dobře nesedí.....
ty si ho chceš koupit že reaguješ, nebo jen prudíš a zasíráš mi pro mně důležitý téma
Tak tady to hochu neprodáš, tady nejsou ameriky v kurzu. Zkus inzerci na www.usmotors.cz apod. nebo klasické inzertní servery jako cars.cz,tipcars.cz apod....
aha takže další takovej, kterej jen umí kecat a zasírat témata, neptal jsem se na tvoje názory, nabízím všude a zasírače témat tluču tyčí
autodoctor: Tvoj znamy je mozno slusny clovek, ale ty nie si. Takze nehrozi aby som na inzerat reagoval....
pokud soudíš podle toho že si bráním pro mně důležitý téma, tak seš trouba, protože až ty budeš mít důležitý téma zasraný nesmyslnejma hláškama a nikdo vlastně nebude vědět vo čem to je a ty se díky tomu nic nedozvíš, budeš reagovat možná prudčeji jak já. >😒] >😒] >😒] >😒]
spitfire
hmm, ty asi budeš úplnej mimoň....
tam mnělo bejt spíš napsáno "já jsem"
autodoctor: nejvic to tady zasiras ty...matlaku. dej si inzerat do Anonce kdyz te to prudi
Autodoctůrek je ňákej nášlapnej, což? Sám to tady zasírá, páč tohle není inzertní server, ale diskusní.
Co to je za magorárnu tady?

Chodíme si snad pokecat pro zábavu a ne se zakomplexovaným * pohádat, ne? 😁
Ted mi to docvaklo, prokliknul jsem se z offroad fora na stejny stránky pro potvrzení a musím konstatovat, že fakt nechápu, proč se se svým přístupem vůbec sereš do jakejchkoliv diskuzí na Internetu. Seš jenom nenávistnej a protivnej... na to fakt je málokdo zvědavej... :😉

Uplne je mi lito, ze jsem se te zastaval pred casem na offroadech, kdyz to vypadalo, ze si v naky depresi... ted je videt, ze to nebylo deprese...😁
nikdo se tě o zastávání neprosil, ale vážím si toho, jenže moc dobře víš proč mně to sere, pokecat je hezký ale nabízet něco je trochu něco jinýho a když nabízím a hned první reakce na nabízenou věc je taková že jí akorát pomlouvá a ostatní reakce jsou vo * tak by jsi byl nasranej stejně jako já, a ten chytrák co v první reakci danou nabídku pomlouvá, by sral magy v kostkách kdyby se to stalo jemu a většina ostatních taky, takže až se všichni tady budou chovat slušně a profesionálně, nebudou druhejm kurvit jejich snahu pomoct kamarádovi notabene s prodejem co je fakt v libózním satvu, a zasírat témata kecama i když danou věc viděli tak maximálně z rychlíku, tak nebudou muset číst takový reakce. zduř

PS: chodil jsem sem víc než dva roky a tohle tady nebejvalo, naopak se tady návzájem pomáhalo s řešením závad a problémů na autech, moc lidem jsem pomohl nejen tady ale i třeba tak že za mnou přijeli a nikdy jsem si nic neřekl, taky proč že jo, to co se tu děje teď je potápkovina a víš dobře jak to myslím
Autodoctor: Asi vim, o cem mluvis... Vnimam to podobně na více frontách... 😒 Kdyz ty ses fakt asi hroznej cholerik...!!!!!!!😁😁 A seš snadno rozhoditelnej... Ja taky pomáhám spoustě lidem, většinou to ale dělám za prachy a možná proto se víc držím na uzdě, víc se snažím překousnout a utlumit svoje nasrání... VÍM PROČ DRŽÍM HUBU, I KDYŽ JSEM NASRANEJ!!!!!!!!! >😁 >😁 >😁
re: zadek 524

hele já vůbec nejsem nasranej, vono to jen tak vypadá, kdo mně zná osobně ví že jsem naprostej kliďas a je se mnou i sranda, ale v začátcích jsem vždy lidi žádal slušně ba přímo jsem je prosil, jenže lidi jsou dnes jiní než dřív, dneska ti s posměchem chči.... do huby, a můžeš škemrat jak chceš, takže už neškemrám a rovnou pálím od boku. Smutný na tom všem je, že moc dobře věděj že tak to není dobře, ale pro ně je to sport * lidi a když už si uvědoměj že chyba je u nich tak to nepřiznaj a radši si do tebe ještě kopnou. Veškerá úcta ke svému okolí je v prd..., a jediný co tu dnes je ať už mezi mladejma či starejma je nenávist, nevraživost, zloba a závist. Za to ovšem může tahle podělaná uspěchaná doba a mi sami s tím nic nenaděláme, jediný co tedy můžeme je zapojit se a kopat kolem sebe, protože když tak nebudeme činit tak nás ušlapou.
No, neco pravdy urcite máš, ono to tak divoký, jak píšeš ale nejni... Já se spíše snažím situaci na všech frontách zklidňovat, zkus to taky...!!!😊

Teda to jenom pokud fakt nejsem vytocenej, pak jsem fakt zlej...😁
hm, sem z uklidňování situací už vyrostl, neb sice to vždy zabralo ale jen na pár jedinců, pro ostatek to byla vždy výzva k ještě větší průdě. Ale co nechme toho, jdu se věnovat dalším věcem a tady ten bordel házím za hlavu, stačí ten bordel na offroadu >😒] 😉
nezasíraš si náhodou tou reakcí téma 😜
vono mu to za měsíc spadne do Archivu a bude mít klid >😁

Já sem sem žádný bláboly nepsal, jen holý fakta....
Skus si po sebe precitat svoje prispevky, vyskrtaj nadavky a sproste slova a okrem toho inzeratu tu po tebe nic neostane.

Teda vlastne ako tak pozeram, tak uz ani ten inzerat .... :!:
urcitě chytl zájemce tady na svoje vyjadřování 😁
Máme 95 Cherokee 2,5 Td ve firmě, takže za těch 6 let by ho mohl obstojně znát....

osobně sem v tom xy jel a i přes to, že sem fanda amerik tak prostě musím uznat že číro přes řadu předností má i své mouchy....

K těm patří zmiňované špatné nastupování dozadu, krátké dveře a koroze - naše číro nebylo nikdy bourané, přestou rezne na streše (pravda je to služebák co viděl leštěnku 2x za život a sníh z toho v zimě ometaj jen když jim padá na sklo). Ale taky sem psal při špatný údržbě, ono takovejch lidí bude víc....

Takže žádný bludy, naopak sem chválil motor, ceny dílů atd....
uz to tu nebordelizuj.

Ono, cez internet nie je poznat, kto je aky v skutocnosti, da sa to vypozorovat len z tych slov a viet, ktore tu zanechas... A tie tvoje boli teda excelentne ....
Ono, pár zdejších starousedlíků (a moc jich tu už věru není) tu možná pamatuje autodoctora před pár lety, kdy byl jedním z čelných rádců zde, a jedním z mála, kdo opravdu věděl, o čem mluví (což je obecně nejen na tomto fóru výjímkou). Kdo je zvědavý, nechť zapátrá v archívu - jen asi bude muset vyzkoušet víc variant, staré fórum nerozlišovalo velká/malá písmena... Takže, kdo toto zkusí a staré diskuze si pořádně přečte, možná přijde na to, že tu po něm zůstalo mnohem, mnohem víc než jen pár nadávek... ba dokonce mnohem víc smysluplného něž od velké většiny z vás.

Tím nechci říci, že se mi dnešní docův styl líbí nebo že bych jej chtěl obhajovat, to vůbec ne. S tímhle stylem sem lézt je nesmysl, to už je lepší sem nelézt vůbec. Nicméně se mu za jeho nas*ání ani v nejmenším nedivím - vím totiž zatraceně dobře, o čem píše. A ví to zatraceně dobře i zadek, byť třeba píše že si myslí, že to tak divoký není... že 😉 Holt ale v dnešní době je to o tom, buď se s tím smířit a účastnit se fór nějak rozumně a leccos zkousnout nebo prostě přejít, a nebo na ně prostě vůbec nelézt. Sám jsem se dřív nad tím taky dost vztekal (a v archívu by to šlo taky najít), dneska nad lecčím mávnu rukou a pomyslím si něco o de*ilech (a že jich na fórech je požehnaně). A sice si na jednu stranu stejně jako doc myslím, že je to pořád horší, ale na druhou stranu jsem na netu právě ve fórech o autech už potkal dost rozumných lidí, se kterými jsem dodnes v kontaktu, či se kterými dokonce i dlouhodobě spolupracuji. A byť je jich třebas jen 1% či možná ani to ne, jsem rád, že jsem je prostřednictvím podobných fór potkal, a i přesto, že to stálo moře času probíjení se balastem nesmyslů v těch fórech, se mi to zatraceně vyplatilo.

Takže rada pro doca - pokud o ní vůbec stojí - dělej to taky tak. Buď se na to zcela vy*er, na podobná fóra vůbec nechoď a budeš mít klid, nebo se účastni s tím, že si holt musíš pečlivě vybírat diskuze a de*ily prostě ignorovat. A hlavně! neskočit na lep každému vychcánkovi, co se tváří jako děsný kamarád, co potřebuje s něčím pomoct, hezky ze začátku každému napálit pěkně plnou cenu za každou prkotinu, a teprve při dlouhodobých dobrých vztazích uvažovat o nějakých nestandardních cenách apod.

P.S. sorry za "zasírání" diskuze, ale tady na té diskuzi, jak to tu znám, to cheero stejně neprodáš, a po tom úvodu už vůbec ne, takže je to stejně fuk 😉
Oddie: Krasně jsi to napsal!!! Je mi to lito, nejak se mi doctor z drivejska nevybavuje, tak nemohu komentovat... ale verim, ze je machyrek. Ac se to nezda, svet je malej a nazivo - od konkretnich lidi jsem slysel na tebe doctore dobry pracovni reference...😊

Já se nekdy rozcilim, ale snazim se nevyvádět jak šílenej, radši mávnu rukou nebo jsem nasranej, ale ne všeobecně, ale vždy na někoho konkrétního!!! Dokonce se s mnoha lidma z jinejch fór znám dlouhý roky osobně. Je roztomilý, když nemůžou pochopit, že na některý ty pitomce - i kdyz jsou internetový, prostě seru a nehnu pro ně ani prstem. Z neznámýho důvodu si totiž každej, kdo vleze na nejaky forum, kde se potkáme, myslí, že jsem velký kámoši...😁😁😁
Uz je vraj predane (teda podla modifikovaneho prveho prispevku, kde si mame vylizat :😉 )

Nema vyznam tu tie nadavky riesit, mozno to bol skutocne len nasledok stresu, alebo coho... peace.

Inak, ja osobne nevidim nic zle, ak niekto pripise svoje hodnotenie ponukaneho auta (pokial to samozrejme nerobi s cielom ublizit predavajucemu). Kedze si chcem zaobstarat auto podobnej kategorie, a nie som uplne erudovany, privitam aj kriticke informacie o tom ktorom modele...
jenžá já problém v hodnocení nabízeného auta vidím a to dost velkej, právě proto, že tady někdo hodnotí auto, který nikdy nikdo z hodnotících neviděl. Představ si že budeš prodávat auto pomocí inzerátu a někdo ti k tomu napíše blud vo tom co je na tom autě špatný, předpokládám, že ho minimálně nakopě do zadku. A druhá věc je, proč vůbec někdo reaguje svejma bludama, když nemá zájem o koupi, protože když se podíváš v jakém tématu jseš a jakej byl text, tak pochopíš a předpokládám že i ostatní méně vzdělaní pochopí, že se jedná o nabídku nikoliv o dotaz. A pokud někdo není schopen rozeznat inzertní nabídku od dotazu, tak je to pro mně sofistikovanej blb, kterej se náhodně naučil ťukat do klávesnice a činí tak jen proto aby na sebe upozornil, nejen bezduchým textem ale i vlastním názvem vlastního Nicku, kterým si zjevně přidává na vlastním sebevědomí. Výslednej efekt je ovšem pouze ten, že již při přečtení takové nicku, napadne člověka, že kominukuje s někým kdo zjevně trpí jistým druhem méněcenosti a potřebou viniknutí v koliktivu, následně zde vypustí svůj bezduchý blud a potvrdí tak původní domněnku, která se navíc rozšíří o pocit jisté nižší duchovní úrovně pisatele
PS: odie, pamatuji si na tebe ale to je odhadem tak 3 roky z5, díky za chválu moc si jí vážím a taky toho že se na mně nezapomělo 😉
No, jestli si někdo plete žvástací fórum s Annoncí, tak to samo o sobě je dost omyl >😁
hihihi další který ho jsem zařadil Hádejte do kterého šuplíčku :?: >😒] >😒] >😒]
No, já bych byl přeci jen malinko opatrnej, s tím zařazováním do šuplíčků na základě jediného příspěvku. Já většinou zařazuju do šuplíčků až po nějaké určité době, a i tak se mi občas stane, že se spletu - natož po jediné odpovědi.

A nadto má RB v podstatě pravdu. Nechtěl jsem to psát, ale když už to nakous, podle mě je taky blbost tu něco takového inzerovat. Šance, že se na takovémhle žvástacím fóru najde skutečně vážný zájemce, je limitně blízká nule, zato šance, že se tu najde horda opruzů, kteří mají o daném autě či cenových relacích mírně řečeno poněkud zkreslené představy, a ani za super cenu nakonec stejně nekoupí, je obrovská. A nevím jak ty, ale já když něco prodávám, tak jaksi upřednostňuji zájemce, který ví co chce, a nemám zájem ztrácet čas s miliónem přihlouplých dotazovačů, co tě zavalí desítkami mailů, aniž by měli skutečně zájem či možnosti to koupit. Podotýkám, to je zkušenost z praxe - prakticky všechny auta, co kdy šly ode mě, šly k někomu ze zákazníků spřáteleného servisu, či k jejich známým (či případně k mým známým) buď na základě toho, že se ptali, jestli je něco k mání, či se dozvěděli, že se něco prodává. Naopak inzeráty na fórech (a nakonec pak i v Annonci) generovaly jen dost podivné existence, které pokud vůbec chtěly koupit, tak jen zkoušely, jestli náhodou nejsem ve finančním srabu a nepotřebuju prodat za každou cenu... A vzhledem k tomu, že sám máš servis a tedy určitě i značné řady zákazníků, předpokládám, že si to auto stejně nakonec koupil někdo z nich nebo jejich známých - není to tak?
Oddie: Stejne, to se hned pozná, že jsi vzdělanec!!! 😄 No, máš samozřejmě svatou pravdu... ja se k tomu podepisuju...😊

Jedinej rozdil je ten, ze dost casto radsi prodávám auta úplně cizím lidem... >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 At to odjede na konec světa!!!😊
autodoctor: Hele, mně jsou tvoje šuplíčky úplně ukradený, ale k amerikám mám docela blízko a jestli chceš opravdu prodat toho Jeepa, dávej 3x tejdně trpělivě inzerát do Annonce, koukej ho tam pochválit, neztrácej nervy a čekej na někoho, kdo má prachy a zájem a nečekej tady na někoho, kdo sem chodí na pokec a nehartus tu na lidi 😉

Přes Annonci jsem úspěšně prodal svojí 635CSi, prostě jsem 4 měsíce počkal a neslevil, přijel pán, vysázel svých sto litrů na dřevo, řekl beru, odjel a od té doby jsem o něm v životě neslyšel. 540i, ten samý případ. Telefonát od čtenáře z annonce, přijel mladej hejsek s vyřízeným úvěrem, provezl jsem ho až mi tam chtěl zvracet, zanechal v něm dojmy. Za týden byl zpátky a z 13 kandidátů E34 V8 odjel v mojem autě a nechal mi o 10 tisíc víc než jsem ho před rokem koupil >😁 Co na tom, že dneska už to auto chcípá na údržbě, hlavně že je v něm muzika za desítky tisíc...