4,7 V8 ........... ale vies s tym musis pocitat, ked si vyberas taketo auto.
To bude pekne papat tak 18 litrov ako tu spominal. 😜
To bude pekne papat tak 18 litrov ako tu spominal. 😜
Jel jsem s 5,7Hemi a dá se sním jezdit za 10,ale to je asi díky té funkci vypínaní válců,bohužel na toho už nemám dost peněz..
My presne tohohle Granda mame, rok 2000. Zavady skoro zadne, jen nejake drobnosti na podvozku, co si pamatuju.
Ale se spotrebou te musim dostat trochu na zem.
Pokud parkrat ve meste predjedes a rozjedes se a neni uplne cisty mesto, mas tam 30 jako vysitych. Ve meste, pokud neni velkej provoz a jen lechtas plyn (coz vyzaduje hodne odrikani), da se to udrzet na 18-20. Na dalnici 10,5 ani nahodou - pocitej se 14 a to pojedes VELMI opatrne, to same mimo mesto.
In fact, za 11 litru jsem jel v zivote jen jednou a to jsem zkousel, jak nejmin to jde a predjizdely me i Favority.
Zkratka pocitej s vysokou spotrebou, jinak dej ruce pryc. Je to hodne rozchlastany auto, i kdyz fakticky nezna kopec - jede porad stejne, at je plny nebo prazdny. Na zimu super - vyhrabe se vsude.
Kdyztak pisni na ICQ 61350443, povim ti, co by te zajimalo.
Ale se spotrebou te musim dostat trochu na zem.
Pokud parkrat ve meste predjedes a rozjedes se a neni uplne cisty mesto, mas tam 30 jako vysitych. Ve meste, pokud neni velkej provoz a jen lechtas plyn (coz vyzaduje hodne odrikani), da se to udrzet na 18-20. Na dalnici 10,5 ani nahodou - pocitej se 14 a to pojedes VELMI opatrne, to same mimo mesto.
In fact, za 11 litru jsem jel v zivote jen jednou a to jsem zkousel, jak nejmin to jde a predjizdely me i Favority.
Zkratka pocitej s vysokou spotrebou, jinak dej ruce pryc. Je to hodne rozchlastany auto, i kdyz fakticky nezna kopec - jede porad stejne, at je plny nebo prazdny. Na zimu super - vyhrabe se vsude.
Kdyztak pisni na ICQ 61350443, povim ti, co by te zajimalo.
Mám ho taky a spotřeba mimo město je kolem 15, město tak 18-20, když je praha totálně zasekaná, tak i k těm 30 a dálnice taky tak 15. Nejmíň sem jel za 13. Jinak to auto je docela jednoduchý a držák a o nějakejch typickejch závadách nevim.
No, jenže Grand má odost větší odpor vzduchu.... když člověk jede předpisově po dálnici a zbytečně nezrychluje a nezpomaluje, tak je spotřeba kolem těch 14l.
No to má, to je pravda...Však to taky není dálniční auto, spíš do terénu. Obě nápravy sou tuhý....
a proto si ho nejvice kupujou mestsky hosici aby mohli delat drsnaky >😁
No někdy je to i nutnost. Měl jsme Mondeo kombika, přišli na svět dvě děti, k tomu se přidal nalezenej vlčák, žena potřebující na cestách půl vybavení bytu, no a Mondeo muselo být nahrazeno ještě větším mastodontem než je Grand - E😜editionem.
No někdo ho potřebuje třeba taky jako pracovní auto, s kterym chce dojet všude, kam potřebuje a ne jen k nahanění hrůzy u majitelů ostatních aut 😉 (ikdyž to mu de taky dobře)
V8 je držák, toho bych se nebál, pořádně zkouknout automat, elektriku, funkčnost výbavy, jestli je to dotažený z USA, prověřit si pomocí VIN kódu jestli to nebylo v USA bouraný, kradený, zabavený pojištovnou....