0
rodiče si chtějí pořídit malé auto s malým obsahem za cca 100.000,- Kč min. rok výroby 1999/2000 a výš. Myslel jsme na Peugeot 106/206 nebo třeba Ford Fiesta... ??? Co myslíte že je lepší nebo mi poradíte ještě něco jiného.... děkuji
ještě uvažovali nad Opelem Asta nebo Corsa, ale od známých jsem na Opely moc chváli neslyšel tak nevim.....
Fiestu s motorem 1.25 muzu doporucit, jinou motorizaci bych zas zamitnul. Jinak za ty penize nebude prilis velky rozdil v kvalite auta...
Jezdí za hubičku, jestli jsou dva, nebudou vadit jen troje dveře, vzadu je i tak místa na rozdávání. Já s ním jezdila do 5l. Přitom je velmi hbité a svižné, protože je lehké. Do města paráda, na venkov paráda, jen je jasné, že si nerozumí s dálnicí, ale to nepředpokládám.
ja bral citroen saxo
jichu: Pokud s tím nemají zkušenosti ( s Oplem), tak kecy jedna paní povídala bych hodil za hlavu. Volil bych z těch 2 tu Corsu. Astra více rezne a Corsa je přece jen spolehlivější. Hlůavně se vyhnout motoru 1,6 16V X16XEL!!!
Ta Fiesta je také dobrá volba.
Ta Fiesta je také dobrá volba.
Ten matiz s 0.8 je opravdu jen do města... Někde jsem slyšel, že když se jede vic než 100km/h, tak mu to dělá docela problémy+má velkou spotřebu :?
S tim matizem 0,8 jsem jezdil v praci a dost dlouho, jel jsem s tim i pres 120 km/h, ale to uz po te ceste chodil je to "strasne uzke a vysoke", do kopce to nejede a hlavne v zadnem jinem aute jsem nezazil prisernejsi sedacky nez v matizu, to nema se sedadlem nic spolecneho, ale zase na to jak to je male, tak kdyz sklopis sedacky, tak v tom prevezez skoro vsechno😊 - ja TV uhl.72 cm,a lednicku samo, ze postupne😊