0
MPI to není, jak se značí ta druhá BMM?
Přejít do diskuze
tak znama ti to ve vlastnim zajmu proda v poradku...a je to teda ta slabsi nebo silnejsi verze?...ber klidne obe...od znamych je to nejlepsi 😉
Tak jsem si to projel s kámošem, trochu jsem si prověřili brzdy, nikde nic nekape, ani to nevydává divný zvuky, takže to asi beru.
Prodává to jedna matčina známá, jezdila s tím víceméně do práce...
A díky všem.
Prodává to jedna matčina známá, jezdila s tím víceméně do práce...
A díky všem.
Jeste me napadlo...pokud to kupujes soukr.(ne pres bazar) tak muzes hodne odezrit z chovani a pusobeni toho cloveka...pokud toho o autech moc nevi nasadil tu cenu protoze treba nema prehled a chce se toho jenom zbavit...no a nebudu tady vypisovat toho tolik jak predtim proste ze hodne se da zjistit i jinde nez na aute...chlapa co nezvedne plyn z podlahy za celou dobu co s tim autem jezdi poznas snadno >😒]
Ahoj
Cena mi přijde nízká, patrně nejde o auto z bazaru? Ale jestli to není 50kW Mpi, má mírně vyrezlej kufr a je bez výbavy, tak bych v tom žádnou vědu nehledal. Pokud to ale je vybavený vůz s "padesátkou" tak by tam někde zádrhel být mohl. Prostě za chudobku se slabím motorem a korozí je to dobrá cena.
Cena mi přijde nízká, patrně nejde o auto z bazaru? Ale jestli to není 50kW Mpi, má mírně vyrezlej kufr a je bez výbavy, tak bych v tom žádnou vědu nehledal. Pokud to ale je vybavený vůz s "padesátkou" tak by tam někde zádrhel být mohl. Prostě za chudobku se slabím motorem a korozí je to dobrá cena.
No vzhledem k tomu jak jsou u nas skodovky nadhodnocene je ta cena realisticka...dokonce bych se nedivil kdyby byla vyssi...na co se podivat zblizka?...uplne na vsechno...ostatne jako u jakekoliv ojetiny...nikdy nevis jaky hovado v tom jezdilo a muze s tim byt prakticky cokoliv...vzhledem k lehce podprumerne cene bych se podival po nejake skryte zavade...nikdo ti nikdy nic neda zadarmo a chce za to dostat co nejvic...mohl bych tu napsat seznam veci na ktery se podivat ale stejne by to bylo 90% veci ktery auto obsahuje...podvozkove casti, TESNENI(vsechna - je jich v aute vic nez si mozna myslis), brzdy, atd....hlavne ho poradne projed a vnimej vse od veskerych zvuku pres chovani az po barvu toho co vychazi z vyfuku...zni to jako by vsichni museli prodavat jen zniceny auta se skrytyma vadama a tvarili se ze je to v poradku...neni to tak ale kdyz to budes brat jakoze to tak je a kvuli tomu se budes snazit za kazdou cenu neco najit mas mensi sanci ze se ti to po par tis. km rozpadne pod rukama 😉
Zdravím, naskytla se mi možnost koupit Felicii 1,3LX, r.v. 1996, najeto ccc 75 000 km, za 40 000 Kč. Vzhledem k tomu, že autům rozumím asi jako kvantové fyzice, chci se zeptat, jestli je to dobrá cena, příp. na co se u Felicie podívat pořádně zblízka (ano, kufr je trochu rezatý, ale zamáznutý barvou).
Díky.
Díky.