Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

7 komentářů

zmulin
No nevim jak je to třeba s Itálií,ale na 100% vim,že kámoš chvíli po revoluci koupil od ofic. dealera značky nový Ford Transit.

Po několika letech to bylo rezavý a mělo to jenom jednu baterii,ač normálně měl tenhle typ dvě.Ve finále zjistil,že je to právě výroba určená pro jižany,takže neměla žádný antikorozní vrstvy ani nic dalšího co je u nás potřeba.Smůla.To byl jen takovej příklad 😉

Navíc při dovozu z Itálie nebudeš mít origo jejich techničák,páč ho nedávaj,takže to vrhá takovej blbej stín na původ auta,což může být problém při následnym prodeji.Se Švýcarskem nevim.

Souhlasim spíš s tim Německem a nějakym benzínem,nebo se zimnim posypem bych se zas tolik nezaobíral,páč normy v unii jsou vemi podobný 😉
No brava nehnila ani hnit nebude......na svojej som za 3 zimy nezbadal naznak krozie...takez by som sa hnitia nebal.....no tip na dovozcu...netusim..ale skus sa pozriet u dealerov Fiat (v cr) su tam casto slusne auto ktore isli na protiucet ako moja takmer nova brava 1,2 16v a to mala iba 65 000 km
No chtel bych tak rocnik 99 - 2000, ale chtel bych pred zimou udelat jeste nejakou antikorozni peci, protoze jezdim denne a po nasoleny dalnici, to je fakt humus. A lepsi si myslim, bude mit dobrej zaklad, nez se snazit neco udelat uz s castecne orezlym autem. No uvidime.

S tim benzinem fakt nevim, ale vim ze zemni plyn tam pouzivaji extremne cistej, plynovy motory do Italie se musi nastavit jinak nez pro zbytek sveta. Tak mozna nejaka analogie bude.
Je pravda ze vubec netusim jakej posyp maji v italii a ve svycarsku, ale moc bych na to ohled nebral. Pokud si teda nechces dovezt nejake starsi auto, kde antikorozni ochrana nebyla tak dokonala jako u dnesnich aut. A jestli se jedna o povrchovou korozi podvozkovych casti automobilu, tal ver tomu ze krome tech ktere nejsou hlinikove se tomu nevyhnes nikde. Navic i kdyby si sehnal auto ktere bude i odspodu jako nove, tak ver tomu ze po tydnu zimniho jezdeni v CR uz tomu tak nebude. Muj nazor je ze to jsou zbytecne vyhozene penize. Jestli se nase nazory lisi je to v poradku.

Z jinyho soudku: nevim co je na tom pravdy nemam s tim osobni zkusenost, ale od vice lidi nezavisle na sobe jsem slysel ze v italii se prodava jeden z vubec nejkvalitnejsich benzinu na celym svete. Tudiz kdyz se doveze auto z I do CR tak prej po nekolika natankovani dost zlenivy. Ale fakt nevim co je na tom za pravdu.
Protoze v Italii a Svycarsku se v zime soli necim jinym nez ve zbytku Evropy, po cem to nerezne, a ja bych chtel aby mi auto nejakou chvili vydrzelo a nebylo po 2 nasich 7 mesicnich zimach do srotu.

Udajne prave Nemci si vozi auta z talie a ty jejich sroty prodavaji nam. Sice to nemam nijak potvrzeny, ja z dovozama nemam zkusenost, ale cet jsem to myslim ze dokonce na zdejsim foru. Ale prej je zase s Italama dost slozity papirovani.

Ze to bude neco stat, s tim pocitam, ale pokud se mi to vyrovna tim, ze budu mit auto v dobrym stavu, tak mi to vubec nevadi.
A proc ne z nemecka? Je to bliz a ojety auta jsou tam stejne kvalitni jako treba ve svycarsku. Na netu si vyberes auto sezenes jednoho znamyho co umi alespon trosku nemecky a vyrazite pro nej. za caa 100e koupite prevozni znacky( slusny prodejce vam s vyrizovanim po uradech pomuze) a zpatky jedete po ose uz v novym. Pres prostrednika si zbytecne priplatis.
Zdravim.

Chtel bych si nechat dovezt auto z Italie nebo ze Svycarska, ale vzhledem k tomu, ze se ani v jedny z tech zemi nedomluvim, a nevyznam se v potrebnym papirovani, tak bych potreboval poradit nejakou spolehlivou firmu, ktera se dovozem zabyva a nebude me chtit oskubat a budu jim moct duverovat, kdyz u toho nebudu moct bejt osobne. Na netu sice najdu spousty firem, ale spis bych rad nejaky osobni zkusenosti, nerad bych naletel reklamnim zvystum, pripadne nejakymu podvodnikovi.

Predem diky.