no a proto nemusím VW jako značku,oni nikdy nedovolí škodovce dělat zázraky,protože by se tím sami vystavili nebezpečí,že už nebudou dominantou 8-s
Už jen to že škoda chce superba combi a ještě jako čtyřkolku,jenže koncern má strach,že ohrozí prodeje passatu combi 4x4,to je jasné že ohrozí >😒]
A octavia je vážně mnohem lepší než golf.Za ty prachy golf stojí pěkně za ..... :shock:
Už jen to že škoda chce superba combi a ještě jako čtyřkolku,jenže koncern má strach,že ohrozí prodeje passatu combi 4x4,to je jasné že ohrozí >😒]
A octavia je vážně mnohem lepší než golf.Za ty prachy golf stojí pěkně za ..... :shock:
jj,jenomže teď nemůže moc růst,takže je vlastně taky v * 😁
mám superba 2.8V6 elegance,fakt že třeba s favoritem(posledním modelem škoda před spojením) se to fakt srovnat nedá >😁
vždyť máš tu fabii lepší než felicii :shock:
my se v práci felicií už zbavujeme,už jsou jen poslední tři 😞
my se v práci felicií už zbavujeme,už jsou jen poslední tři 😞
no zbavovat se felicie muze byt radost...kdyz ji trosku vysperkujes tak i ty nejstarsi kousky se daji prodat za 50 000...ohledne prodeju ojetin je nejvetsi svine jeden znamej...za to co dela bych ho fakt byl...mel Mazdu 626 s dvoulitrem a chtel ji prodat...jenze chvili pred tim mu ji tatinek naboural...tak to co bylo na ocich nejak spravil to co nebylo na prvni pohled videt nechal stocil tacho o 100 000(mela 250 000) nalestlil a ted ji vydava za ten nejzachovalejsi kousek...porad ma sice 150 000 ale kdyz nejak zakryjete rez vycistite interier apod. vyjde vas ta "uprava" pred prodejem na zhruba 5000 a vyslednou cenu muzete zvednout klidne o 15000...ale jak rikam je to svinarna nejvetsi >😒]
asi bych se k tomu neměl přiznávat,ale když prodáváme služební auta,tak děláme totéž.Teda pokud jde o něco dražšího.Tyto poslední felicie dáme do bazaru tak jak jsou >😁
teda já ne,připravují to profíci.Stočí tachometr,naleští,popřípadně vymění gumy na pedálech....aby nešlo poznat kolik má najeto 8-s
Proto jsem si radši vzal nové auto 😄
Proto jsem si radši vzal nové auto 😄
Tommy: k tomu ses mozna nemel priznavat >😁 ...ale stejne myslim ze na toto forum chodi pomerne uvedomeli lide a vi ze kupovat jakoukoliv skodovku pres bazar je blbost...a taky si myslim ze uz si lidi zacali ty auta vic prohlizet kdyz je kupujou...konecne! :roll:
jenomže my to prodáváme,taky bych to neměl přiznávat,ale prodáváme to do AAA AUTO a tam vám neřeknou že je to stočený.... 8-s
naopak to budou vychvalovat,jaká to není kára,co vozila důchodce do kostela 😞
naopak to budou vychvalovat,jaká to není kára,co vozila důchodce do kostela 😞
Co se dá dělat, žijeme přece v ČR, tak co bychom chtěli >😁
A áčkám od jisté doby nevěřím 😉
A áčkám od jisté doby nevěřím 😉
ne z vlastni zkusenosti ale taky sem na AAA slysel same negativni ohlasy...je to takovej lepe se tvarici auto diskont...samozrejme ne u vsech vozu ale dost jich to pripomina...ale v reklame jak maj ty zabery na temer novy fabie to vypada docela pekne >😁
taky jsem si tam koupil jednou auto.V lednu 2002,jsem chtěl vyměnit svůj favorit a rozhodl jsem se v AAA pro Felicii,1.3,2001 za podezřele nízkou cenu 170000kč.To jsem ještě nepracoval tam kde teď :shock:
dneska už bych si tam auto nejspíš nekoupil :?
dneska už bych si tam auto nejspíš nekoupil :?
A u tý corolly to nemůžeš takhle brát, když má 71 kw a 130 Nm, to srovnej s motorem 1.4 74 kw a 126 Nm ve fabce combi. Rozměry prakticky stejný akorát fabka má o 100 kg míň, který se projevují na zrychlení: corolla 12,0 s, fabka combi 11,6 s a maximálky už jsou skoro shodné: corolla 185 km/h, fabka combi 186 km/h. Takže to chce porovnávat obdobný výkony 😉
Jasně srovnáváme jiné třídy aut, ale tady spíše šlo jen o maximálku 😉
A oproti Golfovi je OII lepší a němci to zjišťují, má daleko větší kufr, golf doteď nemá combi... Jenomže do toho mluví koncern a ten hlavně ovlivňuje prodejnost škodovek v Německu, třeba takový Superb a Passat, oni nedovolí prodat více Superbů, než určité množství ku Passatům 😞
jinak kdyz uz teda odvazne srovnavame Skodu s VW myslim ze kdyby si koncern zvolil za svoji vykladni skrin Skodovku neplnila by tuto ulohu hur nez samotny VW...a k otazce omezovani...nemame se ceho bat skoda poroste a to hodne protoze VW se soustredi na stredni a zapadni evropu a chytre posila konkurencni Skodovku na druhou stranu: Vychod evropy a Asie...a tamni trhy se rozrustaji enormni rychlosti takze poroste i Skoda...jinak myslim ze uz Skoda nehraje roli levnych aut tolik jako driv...a jestli nekdo z vas sedel ve spickove vybavenem superbu tak mi musi dat za pravdu 😉