Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

35 komentářů

Tommy100
taky jsem si tam koupil jednou auto.V lednu 2002,jsem chtěl vyměnit svůj favorit a rozhodl jsem se v AAA pro Felicii,1.3,2001 za podezřele nízkou cenu 170000kč.To jsem ještě nepracoval tam kde teď :shock:

dneska už bych si tam auto nejspíš nekoupil :?
Všechny auta, co tam mají, vypadají docela pěkně, oni je nablejskají aby udělali dojem, ale co se skrývá pod touto skořápkou, to lidi zjistí až doma po půl roce...
ne z vlastni zkusenosti ale taky sem na AAA slysel same negativni ohlasy...je to takovej lepe se tvarici auto diskont...samozrejme ne u vsech vozu ale dost jich to pripomina...ale v reklame jak maj ty zabery na temer novy fabie to vypada docela pekne >😁
Co se dá dělat, žijeme přece v ČR, tak co bychom chtěli >😁

A áčkám od jisté doby nevěřím 😉
Tommy100
jenomže my to prodáváme,taky bych to neměl přiznávat,ale prodáváme to do AAA AUTO a tam vám neřeknou že je to stočený.... 8-s

naopak to budou vychvalovat,jaká to není kára,co vozila důchodce do kostela 😞
Tommy: u služebáků to je samozřejmost 😒 Kdo si jde pro služebáka, tak musí počítat s tím, že to bude odhuntovaný a stočený 😞
Tommy: k tomu ses mozna nemel priznavat >😁 ...ale stejne myslim ze na toto forum chodi pomerne uvedomeli lide a vi ze kupovat jakoukoliv skodovku pres bazar je blbost...a taky si myslim ze uz si lidi zacali ty auta vic prohlizet kdyz je kupujou...konecne! :roll:
Tommy100
teda já ne,připravují to profíci.Stočí tachometr,naleští,popřípadně vymění gumy na pedálech....aby nešlo poznat kolik má najeto 8-s

Proto jsem si radši vzal nové auto 😄
Tommy100
asi bych se k tomu neměl přiznávat,ale když prodáváme služební auta,tak děláme totéž.Teda pokud jde o něco dražšího.Tyto poslední felicie dáme do bazaru tak jak jsou >😁
Ultiman: tvůj známej je pěknej čů... :x
Tommy: to byla jen taková myšlenka, rozhodně bych neměnil >😁 Ale ta výbava je pěkná, tu nemám ani ve fabii 😁
no zbavovat se felicie muze byt radost...kdyz ji trosku vysperkujes tak i ty nejstarsi kousky se daji prodat za 50 000...ohledne prodeju ojetin je nejvetsi svine jeden znamej...za to co dela bych ho fakt byl...mel Mazdu 626 s dvoulitrem a chtel ji prodat...jenze chvili pred tim mu ji tatinek naboural...tak to co bylo na ocich nejak spravil to co nebylo na prvni pohled videt nechal stocil tacho o 100 000(mela 250 000) nalestlil a ted ji vydava za ten nejzachovalejsi kousek...porad ma sice 150 000 ale kdyz nejak zakryjete rez vycistite interier apod. vyjde vas ta "uprava" pred prodejem na zhruba 5000 a vyslednou cenu muzete zvednout klidne o 15000...ale jak rikam je to svinarna nejvetsi >😒]
Tommy100
vždyť máš tu fabii lepší než felicii :shock:

my se v práci felicií už zbavujeme,už jsou jen poslední tři 😞
No, ale např. felicia s favoritem jo a felicie byla už po spojení 😉 Já vim, že to byl jenom vylepšený favorit, ale takovou felicii combi v černý se 4 bagy, klimou, okny a zrcátky v el., s motorem 1.6 bych docela bral 😁
Tommy100
mám superba 2.8V6 elegance,fakt že třeba s favoritem(posledním modelem škoda před spojením) se to fakt srovnat nedá >😁
Ultiman: >😁 nás se už nezbavíš 😁
one-z: chtel sem s tim skoncit ale nemel sem se s kym hadat tak sem zase tady >😒]

jinak kdyz uz teda odvazne srovnavame Skodu s VW myslim ze kdyby si koncern zvolil za svoji vykladni skrin Skodovku neplnila by tuto ulohu hur nez samotny VW...a k otazce omezovani...nemame se ceho bat skoda poroste a to hodne protoze VW se soustredi na stredni a zapadni evropu a chytre posila konkurencni Skodovku na druhou stranu: Vychod evropy a Asie...a tamni trhy se rozrustaji enormni rychlosti takze poroste i Skoda...jinak myslim ze uz Skoda nehraje roli levnych aut tolik jako driv...a jestli nekdo z vas sedel ve spickove vybavenem superbu tak mi musi dat za pravdu 😉
Lenže toyota ma vačši vykon atak to nemozes porovnavat
I tak roste vcelku pěkně, ale kdyby jí otevřeli cestu, tak roste daleko rychleji.
Tommy100
jj,jenomže teď nemůže moc růst,takže je vlastně taky v * 😁
No ale nebýt koncernu, tak je škodovka v prd...
Tommy100
no a proto nemusím VW jako značku,oni nikdy nedovolí škodovce dělat zázraky,protože by se tím sami vystavili nebezpečí,že už nebudou dominantou 8-s

Už jen to že škoda chce superba combi a ještě jako čtyřkolku,jenže koncern má strach,že ohrozí prodeje passatu combi 4x4,to je jasné že ohrozí >😒]

A octavia je vážně mnohem lepší než golf.Za ty prachy golf stojí pěkně za ..... :shock:
Ultimane, to sem rád, že tě zase vidím >😁 . Sem myslel, že si na auto.cz zanevřel >😁

Jasně srovnáváme jiné třídy aut, ale tady spíše šlo jen o maximálku 😉

A oproti Golfovi je OII lepší a němci to zjišťují, má daleko větší kufr, golf doteď nemá combi... Jenomže do toho mluví koncern a ten hlavně ovlivňuje prodejnost škodovek v Německu, třeba takový Superb a Passat, oni nedovolí prodat více Superbů, než určité množství ku Passatům 😞
Protoze VW je stabilni nemecka znacka vyrabejici auta pro stredne a lepe situovane lidi...Fiat je nedavno malem zkrachovala automobilka ktera kazdym modelem bojuje o preziti...neni to muj nazor je to obecne povedomi lidi jak u nas tak u Vas 😉
no dobre ale preco by som mal platit peniaze naviac ak mam rovnakokvalitne auto za menej???nemyslim fobiu....ale napriklad stilo, atd...
Predrazeny muzou byt...kazdej kdo na to ma by si koupil spis Golfa...nevim kdy ste naposledy studovali tabulky ale Golf je stale moooc dobre prodavanym autem a nic by na tom nezmenilo i zvednuti jeho ceny o dalsich klidne 30 000...proste kdyz vedle sebe zaparkujete Fabii a Golfa srovnavate nesrovnatelne...nehlede na to ze proti Golfovy by mela ve vasich supersrovnanich stat Ochcavka 😉
jj, já to taky říkám, že VW jsou moc předražený, hlavně golf. A jak je vidět němci to zjišťují taky 😁
Saab
Vždyť říkám, že ten Golf je o ničem >😁 Těch "lepších" aut bude určo víc.
Golfy mají myslim kratší převodovky a menší hmotnosti, než stejné modely u škody, takže na rovině asi budou rychlejší.

A u tý corolly to nemůžeš takhle brát, když má 71 kw a 130 Nm, to srovnej s motorem 1.4 74 kw a 126 Nm ve fabce combi. Rozměry prakticky stejný akorát fabka má o 100 kg míň, který se projevují na zrychlení: corolla 12,0 s, fabka combi 11,6 s a maximálky už jsou skoro shodné: corolla 185 km/h, fabka combi 186 km/h. Takže to chce porovnávat obdobný výkony 😉
Saab
Spíš to bude zpřevodováním než aerodynamikou. Jinak ty hodnoty Golfu nic moc, když to srovnám s Toyotou Corollou 1.4, tak ta má maximálku lepší o 17 km/h, zrychlení z 0 na 100 je lepší o 1,9 sekundy a navíc žere ve městě o litr míň >😁
Sranki
Na ja, Golf generation. 8-s

Uz len modre neony.........oooooh by bolo.............. :roll:
Můžeš mi sem dát odkazy, abychom se nehádali, já našel 1 km/h rozdíl. Ale já myslel v běžnym životě, že to je jedno 😉
neni to 1 km/H ale 5 km/h al je to v papieroch a po skuškach takže rovnaky benzin rovnaky povrch a bezvetrie
To ti jde o ten jeden km v hodině, maximálka se ti neustále mění (různý benzin, vítr, povrch asfaltu...), takže rozdíl pár km/h není rozhodující 😉
Co vy na to golf ma lepsiu aerodynamiku