Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

7 komentářů

Ono je aj dost velky rozdiel hluku co sa tyka zimnych a letnych pneumatik :?
Tak to jsem rád že nemám moderní auto...a jsem rád že slyším motor a ne nějaké hučení od pneumatik nebo svištění vzduchu...
Napriklad taky Passat 1.9 TDi...ten dost neprijemne rezonuje... :shock:
Hlavním zdrojem hluku v moderních autech je hlavně odvalování pneumatik. Pokud je to hlavně motor, resp. celý pohonný agregát, případně dokonce aerodynamické svisty, pak to není to moderní auto! Kromě toho velmi silně záleží i na frekvenční charakteristice hluku.
Asi >😁 .........je to fakt ze malo aut je dobre odhlucnenych :?
matuS
este som nesiel v skutocne tichom aute.

aj v tych drahsich limuzinach (nad 3 mil) je sem tam pocut nejaky zvuk, najme ked ide po nekvalitnom asfalte.

asi mi je sudeny ten rolls royce 😁
Ahoj..Ako je to s hlukom vo vasom aute?Prichadzate o nervy alebo je to na prijatelnej norme?!Mam osobne skusenosti s Octaviou I 2.0l SLX.Do tych 110 km/h je to uplne normal ..co asi vo vacsine aut :roll: .Od 120 - 150km/h sa este da pocuvat radio ale v rychlosti od 160 -190 km/h motor dost reve a nie je to taka pohodova jazda 8-s .

Viezol som sa v Peugeote 407 2.0HDi.Ano je to francuz... ale co sa tyka odhlucnenia a aerodynamiky tak to podla mna zvladli uplne super. 130km/h bez hlasku.Isli sme na tom 170km/h lebo viac sa po dialnici v Bratislave neda kvoli hustej premavke ist ale radio sme mali pustene na malej hlasitosti a motor nebol stale pocut >😁 ........aj ked nie som az taky zastanca dieslov ale 2.0HDi ma sokoval!!! >😒]