ten hyundai skor nie, nechcem ist do vyssej kubatury.. Za tie 3-4 1000cky rocne si radsej natankujem benzin. A okrem toho je skaredy😊
Mne velmi nove auto nechyba, len ma uputal ten lacner, nie je taky drahy, je to 1,3ka a jazdi velmi dobre (1,3 mi uplne staci, nesom schumacher) - a ked sa mi podari dobre feldu predat, tak by som mal o dost lepsie auto za nie tak vela penazi.
Neviete ako je to tam s karoserou? lebo ten co som ho jadzil uz celkom bol chyteny hrdzou skoro tak ako moja felda..
Mne velmi nove auto nechyba, len ma uputal ten lacner, nie je taky drahy, je to 1,3ka a jazdi velmi dobre (1,3 mi uplne staci, nesom schumacher) - a ked sa mi podari dobre feldu predat, tak by som mal o dost lepsie auto za nie tak vela penazi.
Neviete ako je to tam s karoserou? lebo ten co som ho jadzil uz celkom bol chyteny hrdzou skoro tak ako moja felda..
Martin V: Naprostý souhlas! Zkušeností s Mitsubishi mám sice plno, ale ta "jednatrojka" mi připadá na takové auto až příliš slabá. Ale stále je to nebe a dudy ve srovnání s Feldou!
PS: Hyundai je sice odvozeninou Mitsubishi, ale když "dva dělají totéž, nemusí to být vždy totéž". Takže např. problémy s ložisky v ústrojích stejné konstrukce od MMC, které vozy Mitsubishi nikdy neměly, právě Hyundai má. Přesto bych bral raději vybavený Hyundai se silnějším motorem, než holé Mitsubishi se slabším.
PS: Hyundai je sice odvozeninou Mitsubishi, ale když "dva dělají totéž, nemusí to být vždy totéž". Takže např. problémy s ložisky v ústrojích stejné konstrukce od MMC, které vozy Mitsubishi nikdy neměly, právě Hyundai má. Přesto bych bral raději vybavený Hyundai se silnějším motorem, než holé Mitsubishi se slabším.
Omlouvám se, že sem lezu, nemám s Mitsubishi zkušenosti, ale osobně bych třeba doporučil Hyundai Lantra 1,6 84KW. Motor to má z Mitsubishi, takže to není zas tak daleko od tématu. Náhradní díly sice dražší než felicie, ale za tři roky a 90 tis.Km jsem měnil jenom tlumiče, rozvody a ložiska v kolech. Jinak nic, prostě běžný provozní věci. Žádná zrada. Vlastně mě zradil alarm, samovolně se spouštěl, ale ten byl od BOSCHE >😁 .
Jinak ten motor z mitsu byl fakt super. Za ty peníze super výbava - klima, elektrika, airbagy, ABS.Víc místa. To u felicie nenajdeš. Cena přibližně stejná jako Lancer. Výhoda korejců je i to, že když ho postavíš kamkoliv, tak ho tam ráno zase najdeš. Prostě se skoro nekradou.
Jinak ten motor z mitsu byl fakt super. Za ty peníze super výbava - klima, elektrika, airbagy, ABS.Víc místa. To u felicie nenajdeš. Cena přibližně stejná jako Lancer. Výhoda korejců je i to, že když ho postavíš kamkoliv, tak ho tam ráno zase najdeš. Prostě se skoro nekradou.
Ono keby som kupoval a vyberal medzi nimi dvoma,neni o com.. ale stale nesom isty ci sa oplati predat feldu a kupit ten lancer Mam tazke dilemy - dovody som uz napisal..
Rozmyslam ci za tie prachy nekupim uz rovno nieco ine, ale zatial ma nic nenapada
Rozmyslam ci za tie prachy nekupim uz rovno nieco ine, ale zatial ma nic nenapada
Každé z těch aut je z úplně jiného světa, byť jsou stejně stará! Nějak nechápu, co se tu vlastně řeší...
dobre...dejme tomu ze spotreba bude vyssi o max 1,5l...to je 45 korun na sto kilometru...coz neni nijak moc...na to ze usetris neco na nahradnich dilech a pak je tu jeste ta vec...kdyz prijedes pred muj dum a vylezes ze svy feldy reknu si ze prijel dalsi tuctak co se neodvazil nikam jinam nez ke skodovce...ale kdyz vylezes z lancera reknu si ze prijel chlap co neco o autech vi a obcas se rad sveze...a budu te mit za vic...a to sem te vlastne jeste vubec nepoznal...takze vysperkuj svou feldu da se prodat fakt za hodne a bez si pro micku...nebudes litovat 😉
Este somnebural, musim poklopat po dreve. Len mi nejaki "talenti" nechali nejake otlacky na kasni. Holt niekto nevie parkovat😊
Stale nad tym rozmyslam, lebo felda mi jazdi bezchybne, spotreba je super, akurat, ze je to hlucne od 90tky vyssie.
Neviem ci sa mi oplati kupovat auto rovnakeho roku vyroby i ked lepsich jazdnych vlastnosti ktore navyse nepoznam tak ako to svoje, ktore uz mam 10 rokov..
Stale nad tym rozmyslam, lebo felda mi jazdi bezchybne, spotreba je super, akurat, ze je to hlucne od 90tky vyssie.
Neviem ci sa mi oplati kupovat auto rovnakeho roku vyroby i ked lepsich jazdnych vlastnosti ktore navyse nepoznam tak ako to svoje, ktore uz mam 10 rokov..
ty se rozmyslis mezi prekapotovanym favoritem a Lancerem 96'?...nebud blazen a kazdopadne toho lancera...nahradni dily jsou dostupne a ani nejsou prehnane drahe...navic myslim ze jich ani nebudes moc potrebovat pokud nebouras casto...obecne Mitsubishi vydrzi hodne...urcite ho ber a kdyby si chtel zvysovat vykon motoru nemusis hnedka sahat do ridici jednotky jsou i lepsi zpusoby 😉
Tohle auto je určitě dobrá volba - obecně je to hodně držák, pokud má pravidelný servis, motor vydrží přes 300tkm. Netuším, jak je to s korozí.
Několik recenzí se dá najít na www.autohit.cz v sekci bazar.
Já jsem nakonec zvolil Mitsubishi Carisma 1,6.
Několik recenzí se dá najít na www.autohit.cz v sekci bazar.
Já jsem nakonec zvolil Mitsubishi Carisma 1,6.
mne to staci, rozmyslal som ci chipnem feldu (tema chip tuning) alebo uplnou nahodou sa mi toto dostalo dnes do ruk a za 99 000 sk to nie je velmi velky doplatok orpti felde.
ale neviem, ake stym maju ostatni skusenosti co sa tyka dalsich nakladov na prevadzku
ale neviem, ake stym maju ostatni skusenosti co sa tyka dalsich nakladov na prevadzku
Previezol som sa na Mitsubishi Lancer 1996, 1,3 55 kW motor.
Velmi sa mito auto paci, cenovo priaznive na nakup, aj objem motora je super.
Jazdne vlastnosti su velmi dobre, sedi na ceste, super odhlucnene a rychlost necitim (140 km/h a nevedel som)
I ked vykon by som prijal aj vyssi😊
Hladal som si na nete informacie, udaje, testy... Ale je toho velmi malo, kedze ide o starsie auto. Ma niekto nejaky link?
Este ma zaujima ake stym autom mate skusenosti, aka tam je spotreba, ceny nahradnych dielov, servis, spolahlivost, ci hrdzavie a pod.
Vdaka
Velmi sa mito auto paci, cenovo priaznive na nakup, aj objem motora je super.
Jazdne vlastnosti su velmi dobre, sedi na ceste, super odhlucnene a rychlost necitim (140 km/h a nevedel som)
I ked vykon by som prijal aj vyssi😊
Hladal som si na nete informacie, udaje, testy... Ale je toho velmi malo, kedze ide o starsie auto. Ma niekto nejaky link?
Este ma zaujima ake stym autom mate skusenosti, aka tam je spotreba, ceny nahradnych dielov, servis, spolahlivost, ci hrdzavie a pod.
Vdaka
Já jsem měl origo křídlo se třetím brzdovým světlem, pěkný 15" kola, byla to zelená metla, jinak žádný úpravy. Na to že to bylo 10 let starý auto, tak vypadalo sakra dobře. Je pravda že to křídlo na kufru dělá hodně protože pak má nízký zadek.