0
ma cenu investovat do motoru od renaultu 1,6e 8V (myslim zvyseni vykonu motoru) nebo tam mam dat jiny.Dik
0
cenu to nemá...
a chce to taky upřesnit,co máš za motor a auto.... 😉
podle mne je to zbytecny - lepsi bude ty penize pouzit na nakup lepsiho auta. Jak motoricky, tak technicky... O bezpecnosti ani nemluvim..
Hliníkový křídlo,sportovní koncovku výfuku,sportovní řadičku a je z toho F1 >😁 Aspoň se tak tvářej lidi co to na autech mají.Zapoměl jsem na stroboskopy.
PS: Né vážně když chceš výkoný auto proč jsi si kupoval 1,6 ? 😉
PS: Né vážně když chceš výkoný auto proč jsi si kupoval 1,6 ? 😉
neni 1.6 jako 1.6 ....mam 125k v cliu,je to seriova 1.6 a jede moc solidne.rozhodne lip nez 90% dvoulitru co potkavam
Dawe: Ono taky záleží do čeho tu 1,6 dáš .Jinak pojede v Cliu a jinak v Laguně.Každopádně toi nemění nic na tom že když se mi zdá motor u auta slabej tak si to auto nekoupím. 😉
Jezdil sem dost dlouho v mégane 1,6....66 kw....bylo dost zive a pekne tahalo od nizkych otacek....ted me mrzi ze sem ho prodal....jinak ten motor bych nemenil...snad jen vzduchovy filtr a komplet vyfukovy potrubi vcetne svodu...samozrejme od nejake renomovane znacky...
Ja lutujem, ze som neinvestoval do 1.6 66kW.. teraz tam mam 1.4 55kW a je to bieda :?