Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

11 komentářů

ma cenu investovat do motoru od renaultu 1,6e 8V (myslim zvyseni vykonu motoru) nebo tam mam dat jiny.Dik
cenu to nemá...
Tommy100
rozhodně jenom poladit,výměna bude sakra drahá :?
Tommy100
a chce to taky upřesnit,co máš za motor a auto.... 😉
To bude asi Mégané 1gen. rok 96-99. Mělo to myslím přes 60kW. Když už jiný( jestli je auto v pohodě) tak bych tam dal 1.6 16V/79kW. Tak za 15tis. by se mohl sehnat, jestli by tam šel.
podle mne je to zbytecny - lepsi bude ty penize pouzit na nakup lepsiho auta. Jak motoricky, tak technicky... O bezpecnosti ani nemluvim..
JOB
Hliníkový křídlo,sportovní koncovku výfuku,sportovní řadičku a je z toho F1 >😁 Aspoň se tak tvářej lidi co to na autech mají.Zapoměl jsem na stroboskopy.

PS: Né vážně když chceš výkoný auto proč jsi si kupoval 1,6 ? 😉
neni 1.6 jako 1.6 ....mam 125k v cliu,je to seriova 1.6 a jede moc solidne.rozhodne lip nez 90% dvoulitru co potkavam
JOB
Dawe: Ono taky záleží do čeho tu 1,6 dáš .Jinak pojede v Cliu a jinak v Laguně.Každopádně toi nemění nic na tom že když se mi zdá motor u auta slabej tak si to auto nekoupím. 😉
Jezdil sem dost dlouho v mégane 1,6....66 kw....bylo dost zive a pekne tahalo od nizkych otacek....ted me mrzi ze sem ho prodal....jinak ten motor bych nemenil...snad jen vzduchovy filtr a komplet vyfukovy potrubi vcetne svodu...samozrejme od nejake renomovane znacky...
LuboshGT (RS Kaa)
Ja lutujem, ze som neinvestoval do 1.6 66kW.. teraz tam mam 1.4 55kW a je to bieda :?