Bohužel, snažil jsem se ptát i jinde a musím dát některým z vás za pravdu, skutečně VOLVO C70 je na tom co do spolehlivosti poměrně špatně, u nás jich jezdí málo, přeci jen je to vyjímečný vůz (designem, cenou i provedením), ale na zahraničních webových stránkách nic moc chvála. A to jsem se na něj tak těšil 😉 Asi půjdu opět do Oktávky, tentokráte do té dvojkové, není to sice taková klasa jak VOLVO C70, ale s tou předchozí jsem za 4 roky neměl jeden jediný problém - neberu v potaz klasické věci typu olej, rozvodový řemen, brzdy apod.
V každém případě díky moc všem za příspěvky a podněty.
V každém případě díky moc všem za příspěvky a podněty.
Naozaj su Volva nespolahlive? Sice nevlastnim ziadne, ale co citam tak prave naopak. A S60-ka je podla mna velmi spolahlive auto. Mozete mi povedat preco si myslite ze su nespolahlive? Ma niekto prakticke skusenosti?
Na základě přímých praktických zkušeností s řadou 940/960 a S80 a rovněž zprostředkovaných zkušeností s XC90 vím jedno: "větší" Volva rozhodně ne! Naopak "menší" S40/V40 jsou "vcelku" (např. ve srovnání s německou konkurencí, ale vůči japonské už neobstojí) OK.
Na základě přímých praktických zkušeností s řadou 940/960 a S80 a rovněž zprostředkovaných zkušeností s XC90 vím jedno: "větší" Volva rozhodně ne! Naopak "menší" S40/V40 jsou "vcelku" (např. ve srovnání s německou konkurencí, ale vůči japonské už neobstojí) OK.
Jestli to nebude tim, ze S40/V40 se nikdy nedelaly ve vlastnich tovarnach, ale v pronajmutych kapacitach v Nizozemi spolecne s vozy Mitsubishi.
Jestli to nebude tim, ze S40/V40 se nikdy nedelaly ve vlastnich tovarnach, ale v pronajmutych kapacitach v Nizozemi spolecne s vozy Mitsubishi.
Zaujimave. Pytal som sa preto ze by som chcel kupit ojazdenu S60-ku, diesel, 2-4 rocne. Moze mi niekto z vas poradit co by som si mal vsimat a coho sa vyvarovat? Neolutujem tu kupu nahodou? :?
Přiznám se, že jsem tak trochu v rozpacích...nad rozdílností názorů a zkušeností ohledně vozů VOLVO. Moje vysněná C 70 je v benzínu, je to tuším 2.3 turbo, má najetých poctivých 159.000 km a byla pravidelně servisována v autorizačce VOLVO zde v Praze, autíčko ve své době stálo 1,2 mio. Řeknu Vám, proč jsem si vybral zrovna VOLVO C70...je to designem nádherný vůz, připadá mi, že jeho tvary jsou nadčasové, fascinuje mne ta robustnost a skutečný pocit bezpečí, když jej člověk řídí. Taky jich nejezdí moc (myslím tím C70), zatímco moji předchozí Oktávku má "půlka národa" a VW Golfa IV, taktéž v TDI, mi po půl roce ukradli, naštěstí jsem jej měl havarijně pojištěného i proti krádeži. Přemýšlel jsem i voze SAAB, ale poslední model, který se mi opravdu líbil, byl 9-3 Aero, na který jsem však ve své době neměl peníze (a neměl bych je ani dnes >😁 ). Mesíčně najezdím cca 2.000 - 2.500 km, nejčastěji jsem na cestě mezi Prahou a Brnem na naší super bezpečné D1 a proto jsem se rozhodl, že chci především bezpečný vůz, který neláká zloděje a nemá jej každý. Škodu ani VW už nechci, Audi by mi určitě ukradli (nemám garáž), Seat je to samé, francouzské ani italské vozy nechci a to, co se mi líbí z japonské provenience, na to nemám tolik peněz (Lexus apod.).
Zajímavé je, že mi nikdo nedokázal napsat nebo říct konkrétní závadu, součástku nebo komplikaci s vozem VOLVO - nebudu se pochopitelně zabývat standardními záležitostmi typu olej, filtry, destičky apod.
Tak SAKRA mám do toho VOLVA C70 JÍT NEBO NE ???????????????
Zajímavé je, že mi nikdo nedokázal napsat nebo říct konkrétní závadu, součástku nebo komplikaci s vozem VOLVO - nebudu se pochopitelně zabývat standardními záležitostmi typu olej, filtry, destičky apod.
Tak SAKRA mám do toho VOLVA C70 JÍT NEBO NE ???????????????
Každá koupě auta je tak trochu sázka do loterie, jednou můžeš tou koupí vyhrát, nebo taky prohrát všechno. Já jsem slyšel hrůzostrašné povídky třeba i o Octavii kterou jsi měl předtím a tobě třeba slouží dobře. já bych do toho auta šel už jen kvůli tomu jak vypadá a navíc znovu opakuju C70 je podle mě model ještě před problémama a je založen na všeobecně vcelku spolehlivé řadě S70/V70. a navíc v odborných periodikách jsem četl recenze třeba těch hodně shazovaných S80 a tam o nějakých velkých problémech se spolehlivostí nepsali, dokonce ta tvrzení spíš vyvraceli 😉
a navíc v odborných periodikách jsem četl recenze třeba těch hodně shazovaných S80 a tam o nějakých velkých problémech se spolehlivostí nepsali, dokonce ta tvrzení spíš vyvraceli
Odborna periodika tezko posuzuji spolehlivost, maximalne udelaji nejaky test ojetiny po sto tisicich a to jeste kdo vi jestli. Obecne je S80tka co se tyce servisnich nakladu druhe nejhorsi auto na evropskych trzich hned po Jeep Cherokee predchozi generace.
Odborna periodika tezko posuzuji spolehlivost, maximalne udelaji nejaky test ojetiny po sto tisicich a to jeste kdo vi jestli. Obecne je S80tka co se tyce servisnich nakladu druhe nejhorsi auto na evropskych trzich hned po Jeep Cherokee predchozi generace.
Co se tyce konkretnich zavad Volva tak typicke jsou zejmena draha zavazna poskozeni zakladnich skupin, ktere jsou obecne u Volv dosti osizene. Takze vecicky typu turba, prevodovky, posilovace rizeni a obecne motorove soucasti. Typicka zavada Volva nejsou problemy se stahovanim oken nebo s centralem (jako u VW Group), ale auto zrale na odtahovku s naslednym uctem za opravu ve vysi nekolika desitek tisic korun. Napriklad u byvale vlajkove lodi S80 T6 melo turbo bezne zivotnost kolem sedesati tisic kilometru, nasledna oprava cca 2.500EUR.
Ale jak rikam netusim jak je na tom C70tka. Starsi Volva z devadesatych let (ne z konce!) byly pomerne spolehlive poctive vozy, pak prisel Ford a nastal pad do s*acek. Ostatne stejne jako treba Jaguar, ktery rovnez spolehlivosti moc nepobral, ale zdaleka na tom neni tak spatne jako Volvo.
Ale jak rikam netusim jak je na tom C70tka. Starsi Volva z devadesatych let (ne z konce!) byly pomerne spolehlive poctive vozy, pak prisel Ford a nastal pad do s*acek. Ostatne stejne jako treba Jaguar, ktery rovnez spolehlivosti moc nepobral, ale zdaleka na tom neni tak spatne jako Volvo.
Veškerá elektronika, ovládání/řazení mechanických převodovek (s automaty nemám zkušenosti), odcházející těsnění pod hlavou u benzínových motorů (s diesely nemám zkušenosti), vysoká spotřeba oleje, nepřeplňované benz. motory "dole zcela mrtvolné", často porouchané klimatizace (obvykle děravý chladič, který je kombinován s chladičem motoru, tedy finančně průšvih), vymlácené homokinetické klouby, tekoucí skříně řízení (gufera na přetěsnění se nedodávají, nutno měnit jako celek - opět průšvih), problémy se zadním odpružením (a to i při převažujícím obsazováním zadních sedadel pouze jednou osobou!), neúčinná ruční brzda, věčně zkroucené přední kotouče, problémy se samovolným vybíjením akumulátoru atd. atd. 960 spolykala během tří let (již po záruce, začalo se to počítat na 30 tis. km) a najetých za tu dobu 80 tis. km nějakých 370 tis. Kč jenom na opravách. Stačí?
Mitsi: pokud jsi jako priklad nespolehlivosti Volva zvolil model 9XX, tak to neni az tak ferovka, protoze to je u Volva vseobecne vnimano jako ukrok stranou. Tady na severu je V70 nejprodavanejsim autem a Volvo se tu propira horem dolem. Meli zasadni problemy s kvalitou u nove 70tkove rady az do roku 2003. Pak to slo vyrazne na horu. Ale i tak ti pravoverni Volviste reknou ze posledni opravdove Volvo byla 740 >😁
S tou 740 naprosto souhlasím, to bylo ještě "skutečné Volvo"! Jinak v té 960 nebylo špatné svezení, jen ta údržba... 850-ku brzy ukradli, takže žádné praktické zkušenosti dost dobře nebylo možno posbírat a S80 2.4 byl krajně nespolehlivý křumpl, jenž musel pryč hned po záruce, protože jinak by to nikdo nezaplatil.
A k tomu, že C70 je nádherné auto, se plně připojuji!!!
A k tomu, že C70 je nádherné auto, se plně připojuji!!!
Mitsi: motor 2.4 je vubec ne moc povedeny kousek. V nizkych otackach je to mrtvola a pro auto velikosti S80/V70 je to slaby. A ta silnejsi 170 k verze je rozdilna v tom, ze tech 170 K dostanes az v 6000 otacek a i maximum krouticiho momentu (ktere je takrka stejne 225 vs 220 Nm) je posunute z 3300 az na 4500, takze pro bezne jezdeni to pusobi jeste lineji a chtit po lidech aby rodineho skoro dvoutunoveho kombika honili na 6000 otacek je smesne. Jezdil jsem s nekolika V70 a motorove to ma smysl az s 2.5T a nebo novym D5 turbodieslem.
Take souhlasim, ze C70 je moc pekne auto
Take souhlasim, ze C70 je moc pekne auto
Ahoj, díky za potěšující zprávu a gratuluji - jaké jsou Tvoje dojmy, zážitky a čerstvé zkušenosti s Tvým novým Volvem C 70 ? Jak to vypadá ve srovnání s původní Audi ?
Díky. Milan
Díky. Milan
Já myslím, abys to neřešil a šel do toho! Já teda zatím slyšel na Volva jen chválu, ale je pravda, že to není moc běžný vůz a hlouběji sem se o něj nezajímal. Na pondělní kus ale můžeš natrefit u každé značky a hrůzostrašný historky na fórech kolují i o VW, škodofkách, Oplech atd. Tabulky spolehlivosti sou dost zavádějící, auta dělí třeba 40 míst, ale pouze promile vadných kusů. nA TO NETŘEBA ZAPOMÍNAT. uŽ TO TŘEBA HRAJE ROLI PŘI VÝBĚRU FIREMNÍ FLITILY, ALE U JEDNOTLIVCE JE ŠANCE NATREFIT NA ZMENTEK TÉMĚŘ IDENTICKÁ U VŠECH VOZŮ. ...Soráč, ach ten CAPS LOCK...Navíc míš na auto záruku, tak co řešíš. Sice to není nic příjmneýho objíždět servisy, ale lepší než drátem do voka. 😉
Vzhledem k tomu, ze tady ctu jen zarucene informace kdo kde neco cetl, pridam svoji zkusenost z vozy Volvo.
V roce 2001 jsem si poridil model V70 2.5T, za tri roky jsem s nim najel cca 80K km, bez jedine zavady. V roce 2004 nasledovala vymena za XC70 2.5T, tady uz zavada byla, po prvnim roce odeslo lozisko na zadnim kole, v ramci zaruky zdarma opraveno.
To je ale jedina zavada co se za celych 5 let objevila, takze z meho pohledu je Volvo spolehlive auto.
V roce 2001 jsem si poridil model V70 2.5T, za tri roky jsem s nim najel cca 80K km, bez jedine zavady. V roce 2004 nasledovala vymena za XC70 2.5T, tady uz zavada byla, po prvnim roce odeslo lozisko na zadnim kole, v ramci zaruky zdarma opraveno.
To je ale jedina zavada co se za celych 5 let objevila, takze z meho pohledu je Volvo spolehlive auto.
A jaká je pravděpodobnost, že u dvou téměř vrcholných (vlastně vrcholných, ale nikoli s "nej" motorem) modelů Volva za sebou narazíš na zmetky? V mém případě 100% (byť se jednalo o služební vozy - no a co...)! A to není ze zdrojů JPP, nýbrž praktická zkušenost.
Mitsi: smula, ale nelze ji aplikovat jako obecnou pravdu
S tím souhlasím, ovšem vzhledem k info (byť z doslechu) od dalších lidí v mé blízkosti, kteří sami Volvo vlastní a navíc jsou to příznivci značky, je Volvo dnes spíše synonymem průseru, než kvality (jako tomu bývalo ještě před 20 lety)! A to už jaksi vylučuje alternativu prosté náhody na statisticky nevýznamném vzorku.
má někdo z Vás zkušenosti s vozem VOLVO C 70, rok výroby 2001 ??? Zajímaly by mne jakékoliv zkušenosti a podněty od těch, co v tomto voze jezdily (jezdí). Existuje případně i nějaká webová stránka nebo fun club tohoto modelu vozu ? Jak je na tom případně VOLVO s případnou spolehlivostí a životností ? Díky za všechny podněty.