0
Ukázal jsem tu Kiu CeeD manželce a taky se jí moc líbila. Jsem zvědav co bude stát. Jinak mi dost připomíná Toyotu Corollu, která se mi taky celkem líbí a z boku mi trochu připadá jako Nissan Almera.
Přejít do diskuze
Já bych doporučil Corsu new 1.3 DTJ/55kW 5dv. Enjoy + el.zrcátka, termoreflexní č. sklo, rádio CD30, metalíza, denní svícení = 380200,-
Chybička se vloudila, není to 6000Kč, ale 12000Kč za rok, takže ne za 9let a 180000km, ale za 4,5 let a 90000km. Původní čísla byla pro 10000km ročně. Mě se to hned nezdálo.
...po deviti letech je nejlepsi, kdyz uz moje auto cca 2 - 3 kona sluzbu u dalsiho majitele a zhodnocuje se pro zmenu jemu 😊))))))))))))))
TommyEngelo: tobě to sice může být jedno, ale unikla ti pointa. To je taky všechno, cos nám sdělil.
Při ročním nájezdu 20000 km a rozdílu spotřeby pro jistotu raději 2 l/100 km v neprospěch benzínové verze, vychází roční náklady na palivo pro benzínový motor o zhruba 6000Kč vyšší. Za naftovou verzi zaplatíš hned při pořízení o cca 50000Kč víc. Takže po necelých 9ti letech a ujetí 180000km ti teprve naftová verze začne šetřit peníza za palivo, pokud si to ovšem nebude vynahrazovat v rostoucích nákladech na údržbu.
Samozřejmě v různých akcích, můžeš koupit naftu za cenu benzínu, ale stejně tak můžeš dostat obdobnou slevu i na benzín, ten rozdíl pořizovací ceny je reálný.
Je to každého věc, jenom doporučuju nad tím popřemýšlet.
Při ročním nájezdu 20000 km a rozdílu spotřeby pro jistotu raději 2 l/100 km v neprospěch benzínové verze, vychází roční náklady na palivo pro benzínový motor o zhruba 6000Kč vyšší. Za naftovou verzi zaplatíš hned při pořízení o cca 50000Kč víc. Takže po necelých 9ti letech a ujetí 180000km ti teprve naftová verze začne šetřit peníza za palivo, pokud si to ovšem nebude vynahrazovat v rostoucích nákladech na údržbu.
Samozřejmě v různých akcích, můžeš koupit naftu za cenu benzínu, ale stejně tak můžeš dostat obdobnou slevu i na benzín, ten rozdíl pořizovací ceny je reálný.
Je to každého věc, jenom doporučuju nad tím popřemýšlet.
Já teda nepsal že musím mít diesla, já hlavně reagoval na to auto jako takové. Ale zkopíroval jsem celý příspěvek, kde se psalo teda o dieslu, protože díky tomuto příspěvku jsem to auto viděl poprvé.
Na necelých 20000km ročně si nekupuj nákupní tašku na naftu. Jestli 100km za 4 litry nafty, nebo 5 benzínu, je skoro jedno, ale benzínový motor je méně náročný na údržbu, zvlášť proti turbodieslu s přímým vstřikem. A to je druhá věc, zapomeň na levnou naftu od kámoše do čehokoliv s přímým vstřikováním, jakákoliv nečistota nebo zhoršená kvalita paliva se postará o opravdu hodně drahou opravu. Uz to tady psal zmulin.
A teď čtu že bude mít 7 let nebo 150 tis km záruku což já za 7 let ani nenajedu takže kulím oči :shock:
"Jednoznačně Kia Ceed 1.6 CRDi"
Mooooc pěkná!!!! Doteď jsem o tomhle autě neměl ani tušení. Ale vypadá nádherně. Jen otázky typu: kolik bude stát, jak to bude jezdit, za kolik, jak to bude s bezpečností, poruchovostí, spolehlivostí atd. ještě nejsou vyřešeny a i toto mne bude zajímat. A i když zvažuji nákup nového auta tak bych si asi auto v prvním roce po zavedení do výroby nekoupil. Takže pokud příští rok nic nekoupím tak se tohle auto možná zařadí do výběru kandidátů.
Mooooc pěkná!!!! Doteď jsem o tomhle autě neměl ani tušení. Ale vypadá nádherně. Jen otázky typu: kolik bude stát, jak to bude jezdit, za kolik, jak to bude s bezpečností, poruchovostí, spolehlivostí atd. ještě nejsou vyřešeny a i toto mne bude zajímat. A i když zvažuji nákup nového auta tak bych si asi auto v prvním roce po zavedení do výroby nekoupil. Takže pokud příští rok nic nekoupím tak se tohle auto možná zařadí do výběru kandidátů.
Souhlas s Beaumontem že jenom ne Fabii 1.4 TDi. Tím jsem jel jednou a stačilo mi to na celý život.
Navíc když uvážím že mají tu drzost prodávat ji bez výbavy za cenu vyšší než za co pořídím o třídu větší Cerato s o třetinu silnějším motorem (který je navíc kultivovaný common rail) tak by mě jeblo... :?
Navíc když uvážím že mají tu drzost prodávat ji bez výbavy za cenu vyšší než za co pořídím o třídu větší Cerato s o třetinu silnějším motorem (který je navíc kultivovaný common rail) tak by mě jeblo... :?
saco: No jo, máš pravdu. S pohonem dvou kol ovšem SX4 podle mého poněkud postrádá smysl, i když je to jinak dost hezké auto.
Takže mi to vychází na Grande Punto ještě jasněji...
Takže mi to vychází na Grande Punto ještě jasněji...
MartinV: Nevím, ale v porovnání s Ceratem odhaduju že by se diesel mohl do 400 tis vejít, i když asi to nebude v úplně top výbavě. Ale rozhodně bych si počkal ten měsíc až dva na zveřejnění cen.
Mimochodem, na Cerato 1.6 CRDi jsou teď úžasné bonusy - takže bych ho taky zvážil.
Mimochodem, na Cerato 1.6 CRDi jsou teď úžasné bonusy - takže bych ho taky zvážil.
Beaumont : "Suzuki SX4 má jednu významou výhodu - pohon 4x4. Otázka je, jestli ho potřebuješ / využiješ / chceš. "
Do diesela sa s limitom v 4x4 nevojde, takže SX 4 max. tak dvojkolku.
Ináč asi to Punto 1,3 JTD, príp. novú Corsu.
Kia Ceed má byť od 420, príp 429 000 Sk/ 330000 Ck/ za 1,4 benzin, takže v dieseli by si sa teoreticky tiež mohol vojsť do limitu 400000 Ck.
Do diesela sa s limitom v 4x4 nevojde, takže SX 4 max. tak dvojkolku.
Ináč asi to Punto 1,3 JTD, príp. novú Corsu.
Kia Ceed má byť od 420, príp 429 000 Sk/ 330000 Ck/ za 1,4 benzin, takže v dieseli by si sa teoreticky tiež mohol vojsť do limitu 400000 Ck.
A už víš ceny? Jinak dle fotek je to moc pěkný auto a kdybych kupoval nový v tak bych o něm silně uvažoval. Ceny neznám, ale do 400 tis. to bude jen tak tak s benzínem, ale třeba se pletu.
Z mého pohledu není co řešit: Fiat Grande Punto 1.3 JTD Multi - Jet. Ten motor je vzhledem k objemu pružný a přitom tichý, jakýkoliv TDI je v tomhle ohledu traktor na druhou a tříválec 1.4 TDI traktor na třetí.
GP samo o sobě je krásné a prostorné - o pěkný kus větší než Fabia nebo Polo, design je ovšem věc vkusu - mě se GP líbí nejvíc.
Kvalita Fiatu už taky není o nic horší než u VW nebo Fordu.
Suzuki SX4 má jednu významou výhodu - pohon 4x4. Otázka je, jestli ho potřebuješ / využiješ / chceš.
GP samo o sobě je krásné a prostorné - o pěkný kus větší než Fabia nebo Polo, design je ovšem věc vkusu - mě se GP líbí nejvíc.
Kvalita Fiatu už taky není o nic horší než u VW nebo Fordu.
Suzuki SX4 má jednu významou výhodu - pohon 4x4. Otázka je, jestli ho potřebuješ / využiješ / chceš.
Tak bud chces stravit spoustu kilometru v malem aute,nebo mas prisun levne nafty a moc daleko nejezdis,takze zase staci maly auto.V prvnim pripade bych doporucil radsi neco vetsiho a vdruhem pripade radsi neco se starsi koncepci motoru,ktera by nebyla tak citliva na popr. obcas horsi kvalitu nafty.
Pokud sem netrefil ani jedno,tak rozhodne nejakej benzin,bud toho Yarise,nebo mi pripada jako slusny auto Mazda2
Pokud sem netrefil ani jedno,tak rozhodne nejakej benzin,bud toho Yarise,nebo mi pripada jako slusny auto Mazda2
je to trochu mimo ale za tu cenu bych koupil novej yaris s 1.3kou. do nafty bych v teto kategorii nesel
nový Hyundai Accent ELEGANCE 1,5 CRDi VGT 81kW 339 900,- Záruka 3 roky bez omezení km!!!Kombinovaná spotřeba 4.6, zrychlení z 0 na 100 km/h 11.5 s!!!Asi nevýhoda 4 dveřák (samozřejmě jak pro koho)!!!
Ford Fusion je male chrumkatko. Taky kompromis medzi kombi a kratkou verziou. Tvrdsi podvozok, dobre sedacky a celkom dobre vozenie dlheho materialu (koberec 2,5 m pohoda). Ak chces vediet viac tak sa ozvi. Jeden mam doma. Ak by ti do ceny vliezol Fokus tak by som bral ten.