Eurocaru bych se vyhnul obloukem. Stačí si přečíst diskuzi o pár řádků níž v této sekci.
Taky tam mají auta pěkně drahý.
Taky tam mají auta pěkně drahý.
aha tak teda nějakej jinej autobazar ? s kterým máte nějaký lepší zkušenosti ? a nebo takový bazary už dneska nejsou ?
to agyblack: zkus autobazar Richard v Brně. To je snad jediný autobazar kde ke mně byli naprosto úpřimní a sdělili mi nedostatky auta. Teda ještě jsem tam nic nekoupil, ale jejich jednání mi vždy vyrazilo dech (v pozitivním slova smyslu) až jsem si občas říkal jak můžou vůbec něco prodat.
Když jsem před cca 6 lety sháněl nějakou ojetinu, tak jsem se u nich koukal na Mazdu 626, tak jsem je požádal ať mi o ní něco řeknou a oni přišli s protokolem o stavu a řekli co jim sdělil majitel a když jsem se zeptal jestli je bouraná, tak řekli, že neví, ale že se kouknou a prošli důležité části karoserie a řekli, že byla bouraná na pravý zadek. Brácha se tam ještě zeptal na dieselové Tipo a to mu rovnou řekli, že to je traktor, který je dávno po smrti a že o něm radši nemáme ani uvažovat.
Loni rodiče sháněli Almeru a oni tam zrovna jednu měli, tak jsme se na ni jeli kouknout a stejné jednání, dokonce nás upozornili, že to auto je po havárii (ale ne zas moc vážné) a že jsou vystřelené airbagy, které tam nejsou, takže když ji vezmeme, tak bychom je tam měli nechat dodělat, abysme neměli problém na dopravce (STK) s přihlášením. Rodiče to samozřejmě odradilo. Nicméně až budu shánět další auto, tak to bude první autobazar, který skouknu, páč díky jejich jednání mám v sobě pořád pocit viny, že jsem tam nic nekoupil 😄 Psychologie je sviňa >😁
Jo a ještě web adresa: [odkaz]
Když jsem před cca 6 lety sháněl nějakou ojetinu, tak jsem se u nich koukal na Mazdu 626, tak jsem je požádal ať mi o ní něco řeknou a oni přišli s protokolem o stavu a řekli co jim sdělil majitel a když jsem se zeptal jestli je bouraná, tak řekli, že neví, ale že se kouknou a prošli důležité části karoserie a řekli, že byla bouraná na pravý zadek. Brácha se tam ještě zeptal na dieselové Tipo a to mu rovnou řekli, že to je traktor, který je dávno po smrti a že o něm radši nemáme ani uvažovat.
Loni rodiče sháněli Almeru a oni tam zrovna jednu měli, tak jsme se na ni jeli kouknout a stejné jednání, dokonce nás upozornili, že to auto je po havárii (ale ne zas moc vážné) a že jsou vystřelené airbagy, které tam nejsou, takže když ji vezmeme, tak bychom je tam měli nechat dodělat, abysme neměli problém na dopravce (STK) s přihlášením. Rodiče to samozřejmě odradilo. Nicméně až budu shánět další auto, tak to bude první autobazar, který skouknu, páč díky jejich jednání mám v sobě pořád pocit viny, že jsem tam nic nekoupil 😄 Psychologie je sviňa >😁
Jo a ještě web adresa: [odkaz]
Dobrý zkušenosti nemám...akorát jednu špatnou s AutoDiskontem...prodal jsem jim auto a pak jsem ho našel v nabídce v falešnou servisní knížkou a že prý má posilovač řízení (což nikdy nemělo)...a vzhledem k tomu že se jim tohle vyplatilo dělat u 17 let staré plechovky, tak nechci vědět, co všechno lžou o dražších autech...
jo no to je asi pravda..........no nic auto už máme ..........tady v BK z autobazaru HRAZDIRA.....uvidíme jak to pojede atd ale zatím se zdá bejt dobrý.........1998,105 000 najeto el.stahování předních oken,palubní počítač.rádio.litý kola,výbava magic a barva šedá metalíza.....a je tam motor 1,3 MPi za 87 000 ........snad to bude i tak jezdit jak to vypadalo.......nárazdníky atd sme sme dívali a byli asi původní.......šrouby rezavý ........takže by to mohlo i sedět ne ?
[odkaz]