Zpět na článek

20 komentářů

Dobrý den,

chci se zeptat jaký je váš názor na vůz dovezený z Německa. Například vybraný na serveru automobile.de

Zdá se mi, že cena je lepší než byste sehnali v ČR. Zajímá mě jestli nemá někdo zkušenosti z auty právě z Německa, dovoz mam zajištěný.

Chci pořídit vůz okolo 1 roku starý. V ceně okolo 500tis. Kč

Díky
Nuz, treba dobre vyberat a preberat... treba sa vyhnut autam "nur fuer E😜ort", pozor aj pri "gavarime pa rusky". To su kseftari, ktorych cielom je skupit vraky pred smrtou a rychlo ich predat mimo Nemecko. Idealne je kupit auto od dealera konkretnej znacky alebo jednoducho od seriozneho obchodnika (dost napovie uz aj fotka, ked je to na zablatenom dvore, radsej pozor). Z Nemecka mam teraz obe auta v podpise😒br />
- Mazdu som kupil od Mazda dealera s rocnou zarukou, auto mam uz stvrty rok, natocenych dalsich 180000km a vsetko v najlepsom poriadku

- Hondu mam rok, kupena ako 2-rocna od seriozneho dealera a pri STK mi nechceli verit, ze to nie je nove auto

Obe samozrejme neburane a so serviskou (dalsia dost dolezita vec pri vybere).

No a buduci tyzden si idem pre Nissan X-Trail, rocnik 2003 - opat priamo od Nissan dealera, ktory to auto predal ako nove, starali sa onho od novoty, cize serviska, zaruka neburanosti atd. - ponuka nanho 2-rocnu zaruku.

Samozrejme, ze pri kupe neslo o tie najnajnaj ponuky, ale napr. pri X-Trailovi usetrim cca. 50kSk oproti ponukam tu na Slovensku. Cize stale dobry business.
dabel😒br />
mohl byste mi poslat nějaké www stránky dealera votů mazda či honda v něměcku?? díky pavel626@seznam
Ted
proc porad zakladate fora, kterejch je tu uz spousta??? lenost nebo blbost???
Já si kupuju jedině v de >😁 Ale jestli lepší cena,to věru nevím,přijde mi to nastejno.Jenomže tam není podvozek tak zničený ze silnic a údržba se dá předpokládat lepší než u nás,cenově určitě u nás seženeš levněji.Tak to beru já 😉
zdravím jsem tady nový a chtěl bych se na něco zeptat mám možnost koupit Audi A6 2.4i tiptronic z roku 1998 najeto 320 tis. km a slyšel jsem, že benzíny od Audi jsou dost kvalitní můžete mi poradit díky moc 😜
ad auto z nemecka: URCITE! jsou levnejsi jak sis spravne vsimnul a v cene okolo 500 000,- tam sezenes prakticky novy velmi slusny vuz...v teto cenove kategorii by mel byt i tech. stav naprosto bezchybny takze jen vyber a dovez...naklady na dovoz jsou okolo 10 000 - 15 000,-...z vlastni zkusenosti 😉

jessy136: opet slusne...nekdo muze namitnout ze 320 tis. km je smrtelna dalka ale ne pro tyto modelove roky A6...kdo videl napr. tlumice na tomto aute tak mi da za pravdu ze by stejne dobre sluzili na Ducatu 😉 ...jinak benziny jsou kvalitni...stejne jako u BMW...o motor tolik nejde...ten je delany na min. 500 000 km takze pokud vymenis vsechny tekutiny(ktere uz pravdepodobne byly parkrat vymenene) a remen tak by melo byt vse v poradku..takze jen zkontroluj jestli nejsou na odpis jine casti auta a pokud ne je to dobra volba 😄
No můžu vám říct koupil sem si před půl rokem z němeka bez papiru audi 80 1995 1.6 z podvozkem quatrto za 80 000 kč papíry sem koupil tady v čechách za 10 000 kč z nabouraný audi 80 řčeknuvám vyplatilose protože auta z německa tam kde jakej němčour to dává do originálního servisu aby se náhodou ne ušpinil je prostě oty auta pečováno
Dobry den,

chci se zeptat jak to resite prakticky. Jedete sami do nemecka a tam vse vyrizujete nebo existuji firmy, ktere vam auto dovezou?

Jsem ze severni moravy ... zabyva se takovym to dovozem nekdo kolem?

Diky za info ...

K.
vyjmenoval jsi dve nejcasteji vyuzivane moznosti...sam jet pro auto do nemecka je casove velmi narocne...nejde jen o to tam zajet a prijet zpet ale i o vyrizovani na uradech apod....ale pokud mas dost casu je to zaroven i reseni nejlevnejsi...zadna firma se na dovoz aut z nemecka nezameruje...pokud vim...ale jsou soukromnici ktere maji vleky na vetsinou tri auta a ti se tim casto i zivy...ale pak ten cenovy rozdil neni tak velky...na druhou stranu jen ukazes na internetu co chces a za tyden muzes jezdit...vim o lidech co to tak delaji z brna ale severni morava (predpokladam olomouc?) vazne nevim...internetove stranky vetsinou nemaji a funguji bud pri nejakem bazaru nebo jako obcasni dovozci...a o tech se nedozvis jinak nez seznamenim s nekym kdo se kolem aut v tvem okoli pohybuje...takze nejspis zase optat se v nejakem bazaru jestli o podobne moznosti nevedi 😉
dík za radu Ultimane Audina uz je v garazi perfektni kara oproti Focusu 1.8 115 ps co jsem mel predtim jel jsem s tim z Trebice do Popradu a zpet a lepsi jizdu jsem nezazil(asi proto ze jsem jel bez pritelkyne) >😁

jeste jednou dik
jessy136: nemas zac a gratuluji k novemu vozu >😁 ...jinak to by bylo neco spatne kdyby to nebylo lepsi nez s Focusem ale ona je i ve sve tride velmi dobra...ale v bazarech se moc casto nevyskytuje a pokud ano tak je vzdy do tydne zadana...coz taky o necem vypovida takze podle me jsi volil nejlip jak jsi mohl...a 2,4i...to uz te odveze opravdu v klidu vsude rychle aniz by se nejak nadrel...ale na to prijdes verim velice brzo sam >😒]
Chci koupit málo jeté auto ( v mém p?ípad? Fabii). V nabídkách se objevují i auta z N?mecka, t?eba rok, nebo dva stará, rozumné km, rozumná cena. Ale mám silné podez?ení, že to musí boura?ky a u nás na kšeft zpravené. Jaký na to máte názor?
Zdenekol😜 hlavne byt obezretny...nevim co je podle tebe podezrele nizka cena ale pokud je to o vic nez tretinu levnejsi nez normalne tak uz bych se taky asi bal...ale na druhou stranu pokud to neni polovina normalni ceny neni duvod to alespon neproverit...tzn. pokud to nemas super daleko tak nejlepe osobni prohlidka...pokud je to dal tak nejdriv sehnat kontakt a poptat se na servisni knmizky apod., zeptej se na konkretnejsi puvod vozu a pak treba nejakou udivenou otazku jak to ze jsou auta v jejich bazaru tak levna...podle toho jak na tebe zapusobi se zachovej 😉
Tak nap?. AUTOGARANT Ústí, Fabia 1.4 Elegance, 2005, 4700 km, cena 269 000 K?.

Za podobné, ale koupené v ?R v?tšinou cht?jí 310 000,- .
autogarant...to mi zni nejak povedome...ale neprijde mi to zas tak prevratne ta cena...jestli mas vazny zajem tak urcite zkus zjistit vic...tu servisku a tak...
hele můžu se zeptat,našel sem na mobile.de golfa V gti za 5000 euro, myslím si že to je nesmysl novýho golfa 5 gti za 5000 euro,myslíte že to je možné? 😉
Koci: to je velka blbost..bude nejspis bouranej nebo kradenej nebo neco podobnyho...pokud tam majitel nenapsal neco jako ze prodava z duvodu casove tisne tak ruce pryc :?
jj taky mi to bylo nějaký hodně divný :?
Mozna sis to spatne precetl a byla tam jeste nejaka dalsi poznamka o leasingu nebo tak neco...