0
Vybírám si ojetou Octavii RS. Mám možnost koupit tuto: Škoda Octavia RS 132kW, r. v. 2001 červená, seriska, 6 stupňová převodovka, navigace, ESP, střešní okno, Climatronic, vyhřívané sedačky, kůže, xenony, Cena 285.000 Kč. Má však najeto 200.000km. Stav však je skutečně velmi dobrý. Měl jsem možnost ji dostatečně otestovat. Doporučili byste mě nákup tohoto vozu a na co si dát případně pozor. Díky
0
a proc si neprojdes www.tipcars.cz ??? jsou tam kousky z roku 2002 s najetymy necelymi 100tisici kilometry , se serviskou , super stavm :shock:
0
Ahoj, myslím si že za ty peníze seženeš lepší s míň Km, nad 200tis Km bych žádný auto nekupoval, bude už řádně "olítané". Já sám sem kupoval RSko minulý rok a to mělo najeto cca 100 tis, a to bylo levnější než to co by si chtěl teď koupit - nutné investice jako nápně, brzdy, pneu atd, pak se projevily menší závady, nicméně je potřeba pak investovat... Jo jen by mě zajímalo, jak to že tento rok výroby má 6ti st. převodovku, to je origo?
Tipcars jsem procházel. Většinu z nich jsem viděl a v lepším stavu rozhodně nebyly i když měli míň najeto, buď byly bouraný i když prodejce tvrdil opak nebo byl interiér daleko víc zničenej než u týnhle. Jinak co se týká šestisťupňový převodovky, tak ta samozřejmě originál není, ale je tam od začátku takže problémy bych v tom neviděl.
Tak na autoscoutu jsem nasel RS r.v. 6/2001, serviska, prvni majitel, nebouraná, najeto: 126.011 km, barva: stříbrná met. za 253.000,-!!Takové auto s 200.000 km asi není nejlepší volba a k tomu za takovou cenu... >😁 >😁 no nevim, nevim.
Vždycky když vidím inzerát kde je zmiňovaná serviska a nízkej počet km,tak si vzpomenu na kamaráda co přijel s takovýmto autem do autorizáku na banální opravu a oni mu zdělili že ač má v servisce 50 tis. km tak to auto už tam bylo v 70 tis.km. Nezapoměňte že jsme v čechách. Navíc on taky není kilometr jako kilometr. Něco jinýho je když najedu 100 tis. km na služebních cestách v zahraničí a něco jinýho je když to najede taxikář. 😉
To je právě to. Vypadá, že s tím jezdil převážně dlouhý trasy s celkem slušným zacházením (myšleno, že nevytáčel studenej motor atd.) Měl jsem Mazdu 323F, která měla najeto 300.000 km a jezdila perfektně. A jak jsem již psal, taky jsem našel levnější nebo s polovinou kilometrů, ale když jsem je viděl tak byly v horším stavu než takhle. Jedna věc je co napíšou na net a druhá jaká je skutečnost. Navíc má maximální možnou výbavu včetně navigace a šestikvalt. Rád bych od Vás tedy spíš slyšel názory na stav těch km. Jestli máte například zkušenosti s životností RS, s četností oprav atd.