0
Dobrý den. Chci si v listopadu od známého z Německa koupit ojeté auto. Doveze mi ho sem ještě na německých značkách. Auto bude mít v litopadu 8 let a 1 měsíc. Má evropskou homologaci. Jaký je v tomto případě postup registrace? Je nutné, aby projelo kontrolou v pověřené zkušebně, nebo stačí normální technická prohlídka? Je taky nutné mít k registraci nějaké doklady z Německa? Děkuji za odpovědi.
Momentálně je vcelku jedno jak je staré,každopádně by mělo být v německu odhlášené,musíš absolvovat dovozovou evidenční prohlídku-cca 2000,poté hurá na úřad požádat o registraci,poté STK a přihlášení.úřad má na registraci cca 30 dní >😒]
jakou dovozovou evidencni prohlidku??
po dovozu proste jedes na emise a STK vcetne evidencky (2000) a pak jdes na urad pozadat o schvaleni dovozu (formalita) az ti to vyridej, jen to prihlasis jako normalne kazdy auto... tot vse, delal jsem to nedavno
po dovozu proste jedes na emise a STK vcetne evidencky (2000) a pak jdes na urad pozadat o schvaleni dovozu (formalita) az ti to vyridej, jen to prihlasis jako normalne kazdy auto... tot vse, delal jsem to nedavno
no přesně tak jsem to myslel 😉 😉 akorát že některé úřady chtějí nejdřív evidenčku,pak to schválí registraci a pak teprve STK,jako třeba u nás v Říčanech.A ta evidenčka je fakt dovozová,neb ti jí neudělají na kterékoliv STK >😁
prostě první STK. Pak jdeš na ouřad. Formulář.dáš 2 litry a oni ti udělají velký český techničák, necháš tam skoro všechny lejstra. Za tejden příjdeš, frajer ti dá velkej českej a ofocený německý techničáky. Utíkej do Český a udělej si povinný ručení. Pak se hned vrať. Vlezeš do vedlejší přepážky. Formulář. Necháš tam všechno co ti dal frajer a řekneš "na značky". Baba za pultem nezaklekne do bloků, jak by se mohlo zdát, ale vyštěkne "800"! Zaplať. čekej. Dostaneš malej techničák, značky. Hned.
Příjemnou cestu v novém autíčku! 😁
Příjemnou cestu v novém autíčku! 😁
jo a vsechno si poradne zkontroluj, protoze mne tam bohuzel nezapsali vsechny rozmery rafku a pneumatik, a musel jsem tam znova... nezapsali mi zimni...
No mě zas zapsali jako typ motoru benzínový a na STK pak valili oči a ve finále typ nenašli,tak zapsali podle své kartotéky a já mám jiný,potvrzený Lancií že tam patří,ale raději o tom nikdy nic neřeknu nebo to budu uhánět rok,super >😁 >😁 >😁 >😁
Díky za informace. Momentálně mám ale další problém: někde jsem četl, že nejlepší je přivézt sem auto ještě na německých značkách, přihlásit ho, a značky pak poslat původnímu majiteli. Problém spočívá v tom, že majitel pak potřebuje na odhlášení kromě značek taky technický průkaz, který mi ale na úřadě nevrátí. Nevíte někdo, co s tím?
Jo, to by mě teda taky zajímalo.
Chtěl jsem takle dovézt SVOJE auto ze zahraničí. To znamená na SVÝCH zahraničních značkách. Pak to v ČR přihlásit a značky poslat zpátky. Lépe řečeno, ani bych je vlastně teoreticky nikam posílat nemusel, pač v zahr. si většinou každej nechává dělat značky sám v MISTER MINIT, takže předpokládám, že jsou a zůstanou mým majetkem. Takže zbývá akorát vyřazení z evidence.
Teoretickej postup (prosím o "schválení"): dovezu auto na původních značkách - v ČR zajedu na STK (pokud to do dé doby konečně na nátlak EK nezruší) - zavřu do garáže - s techničákem dondu (nebo někoho pověřím) v zahr. na odhlášení - v ČR na evidenčku - hurá do garáže - sundám starý značky - nandám nový značky - zaplatím pojištění a povinný ručení v ČR (či už dříff) - vyjedu z garáže.
Nebo je nějakej jednodušší postup? Eště se samozřejmě musím v zahr. odhlásit na pojišťovně, případně tam nechat pouze kasko.
Chtěl jsem takle dovézt SVOJE auto ze zahraničí. To znamená na SVÝCH zahraničních značkách. Pak to v ČR přihlásit a značky poslat zpátky. Lépe řečeno, ani bych je vlastně teoreticky nikam posílat nemusel, pač v zahr. si většinou každej nechává dělat značky sám v MISTER MINIT, takže předpokládám, že jsou a zůstanou mým majetkem. Takže zbývá akorát vyřazení z evidence.
Teoretickej postup (prosím o "schválení"): dovezu auto na původních značkách - v ČR zajedu na STK (pokud to do dé doby konečně na nátlak EK nezruší) - zavřu do garáže - s techničákem dondu (nebo někoho pověřím) v zahr. na odhlášení - v ČR na evidenčku - hurá do garáže - sundám starý značky - nandám nový značky - zaplatím pojištění a povinný ručení v ČR (či už dříff) - vyjedu z garáže.
Nebo je nějakej jednodušší postup? Eště se samozřejmě musím v zahr. odhlásit na pojišťovně, případně tam nechat pouze kasko.
TAK KOUKÁM,ŽE TADY ČTU SAMÝ NESMYSLY.AUTO,KTERÉ JE JEŠTĚ REGISTROVÁNO V SRN NELZE REGISTROVAT V JINÉM STÁTĚ,ANI U NÁS.
TAKŽE AUTO ZAKOUPENÉ V SRN ODHLÁSÍ PŮVODNÍ MAJITEL,NEBO HANDLÍŘ A VY SI MŮŽETE NA ZULLASUNGSTELLE ZAKOUPIT PŘEVOZNÍ ZNAČKY VČETNĚ POJIŠTĚNÍ(NA POČKÁNÍ).S VOZIDLEM DOJEDEME NA STK,PROVEDEME TECHNICKOU PROHLÍDKU PŘED REGISTRACÍ VČETNĚ EMISÍ POCHOPITELNĚ.S OBDRŽENÝMI PROTOKOLY ZAJEDEME NA ÚŘAD A VYPÍŠEME DVA FORMULÁŘE 😒br />
1, ŽÁDOST O SCHVÁLENÍ TECHNICKÉ ZPŮSOBILOSTI
2, ŽÁDOST O REGISTRACI VOZIDLA
DOLOŽÍME PROTOKOLY Z STK
DOKLAD O POVINNÉM RUČENÍ(LZE UZAVŘÍT NA ZÁKLADĚ NĚMECKÉHO TP)
NO A PAK SI POČKÁME NA VYDÁNÍ TP A SPZ.TO JE CELÉ PÁNOVÉ.
U VOZIDEL S TYPOVÝM SCHVÁLENÍM 2800kč
u vozidel s globální homologací 2300,-
TAKŽE AUTO ZAKOUPENÉ V SRN ODHLÁSÍ PŮVODNÍ MAJITEL,NEBO HANDLÍŘ A VY SI MŮŽETE NA ZULLASUNGSTELLE ZAKOUPIT PŘEVOZNÍ ZNAČKY VČETNĚ POJIŠTĚNÍ(NA POČKÁNÍ).S VOZIDLEM DOJEDEME NA STK,PROVEDEME TECHNICKOU PROHLÍDKU PŘED REGISTRACÍ VČETNĚ EMISÍ POCHOPITELNĚ.S OBDRŽENÝMI PROTOKOLY ZAJEDEME NA ÚŘAD A VYPÍŠEME DVA FORMULÁŘE 😒br />
1, ŽÁDOST O SCHVÁLENÍ TECHNICKÉ ZPŮSOBILOSTI
2, ŽÁDOST O REGISTRACI VOZIDLA
DOLOŽÍME PROTOKOLY Z STK
DOKLAD O POVINNÉM RUČENÍ(LZE UZAVŘÍT NA ZÁKLADĚ NĚMECKÉHO TP)
NO A PAK SI POČKÁME NA VYDÁNÍ TP A SPZ.TO JE CELÉ PÁNOVÉ.
U VOZIDEL S TYPOVÝM SCHVÁLENÍM 2800kč
u vozidel s globální homologací 2300,-
Sem si nevšiml, že by tady chtěl někdo registrovat auto s cizíma RZ. Šlo pouze o převoz. Zvlášť, pokud bude majitelem i nadále tatáž osoba, není podle mě sebemenší důvod, proč by se to nemohlo převézt na stávajících značkách. A na STK nemají snad značky vůbec žádnej vliv. Cvičně si ho může u nás udělat třeba cizinec s australskýma značkama, ne?
Můžete to cvičně zkusit a i cvičně zaplatit,nebude to nic platné.To byste si mohl ten TUV udělat rovnou v německu,že?Navíc technickou prohlídku před registrací vám udělají pouze na vozidle,které je v zemi původu odhlášeno.Asi tak.Možná,že někde mají svůj vlastní postup ale dělám to 5x týdně a u nás je postup vždy stejný.
Proč v Německu? Čím se liší STK v ČR na autě před sundáním značek a po sundání značek? STK sou soukromý subjekty a udělají mi snad to, za co jim zaplatím. Značky auta, kerý kontrolují, jim snad můžou být úplně ukradený, ne?
Navíc, proč to zbytečně komplikovat a přidávat mezičlánek s převozovýma značkama a převozovým pojištěním, když auto pojištěný už je (u zahraniční pojišťovny) a značky má taky. Říkám, týká se to především případu, kdy auto NEMĚNÍ majitele. Pokud máte pravdu, přinde mi to totálně postavený na hlavu.
PS: Jinak s STK je to samozřejmě nesmysl (legislativní) a Vaše poznámka s Německem taky nebyla tak úpně od věci. Normy sou totiž celoevropsky homologovaný, proto by měli vzít certifikát odkudkoliv. V současné době je dovoz v rámci EU týmž úkonem, jako koupě auta v Ostravě a převoz do Prahy. Taky nikdo nechce další STK. Myslím, že je otázka měsíců, kdy to zruší, pač s ČR v této otázce v současnosti probíhá správní řízení.
PSII: Jaktože by mi neudělali STK s regulérníma cizima značkama, ale s převozovýma opět cizíma značkama ano??
Navíc, proč to zbytečně komplikovat a přidávat mezičlánek s převozovýma značkama a převozovým pojištěním, když auto pojištěný už je (u zahraniční pojišťovny) a značky má taky. Říkám, týká se to především případu, kdy auto NEMĚNÍ majitele. Pokud máte pravdu, přinde mi to totálně postavený na hlavu.
PS: Jinak s STK je to samozřejmě nesmysl (legislativní) a Vaše poznámka s Německem taky nebyla tak úpně od věci. Normy sou totiž celoevropsky homologovaný, proto by měli vzít certifikát odkudkoliv. V současné době je dovoz v rámci EU týmž úkonem, jako koupě auta v Ostravě a převoz do Prahy. Taky nikdo nechce další STK. Myslím, že je otázka měsíců, kdy to zruší, pač s ČR v této otázce v současnosti probíhá správní řízení.
PSII: Jaktože by mi neudělali STK s regulérníma cizima značkama, ale s převozovýma opět cizíma značkama ano??
Je to tak,jak jsem napsal.Takový je prostě zákon(momentálně).Zjednodušilo by se to,pokud by české úřady braly v potaz třeba platný TUV ještě z německa,což ale neberou.STK jsou sice soukromé subjekty,ale i jako takové podléhají ministerstvu dopravy a vyhláškám a nařízením.A myslím(nejsem si 100% jistý) že pokud přijedu v německu na TUV s vozidlem registrovaným v ČR tak mi ho taky neudělají,protože by mi byl tak jako tak k ničemu.Protokol v němčině,nemožnost přidělení známky a v neposlední řadě nemožnost vozidlo vyřadit z důvodu kritického technického stavu(což se v německu stát může).Chápu,že jste majitelem vozu na něm. RZ a chcete si jej přihlásit u nás.Musíte k tomu samozřejmě mít trvalý nebo přechodný pobyt na území ČR.A postup je opravdu takový jak jsem jej již popsal.Nakonec za zeptání na kterékoli stanici TK nic nedáte.
jen se chci zeptat, co teda potřebuju mít v ruce za doklady vyřízené, když už jdu nakonec s těma značkama na úřad zaplatit těch 800 za ten technicak.. díky