Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

18 komentářů

Děláme grafické úpravy budíků a také změny podsvětlení budíků na jakýkoli typ vozidla. Na těchto stránkách se můžete dozvědět více😒br />
[odkaz]
stranka strasne pomaly ide
Ted
na tech strankach nic neni, tak to nejdriv dodelej a pak davej odkazy kamo
No nevím, dát někam na 10 dní ( :!: :!: :!: :?: :?: :?: ) auto jen proto, abych získal jinou barvu budíků a ještě tím přišel o záruku, to je na mě opravdu trochu moc.

Ale možná to někdo využije. Vlastně ani o tom nepochybuju, tuningářů co si myslí že výměnou budíku získají 30 kW výkonu navíc je u nás spousta.
Na design budíků je jednoduchý tip.sundáš budíky,oskenuješ je,v adobe photoshopu si to upravíš jak chceš--já si na deltu kompletně zmněnil barvu i tam nakreslil své logo a pak to v jakémkoliv copycentru necháš vytisknout na samolepku na ven---A4 za 80 kč.V případě podsvícených je to složitější-musí se to nechat na samolepící folii,ta je kapku dražší-mám to podle sebe,originál co nemá nikdo a mnohem levněji >😁 >😁 >😁
to modravelryba: ta folia je dostat aj dostatocne matna? (tak ako origo budiky?)

dost mozne ze to typek robi rovnako. moc si vsak nepomohol ze dal stranku rychlo do palcu ale jej informacna hodnota je nulova (ziadne fotky, ceny, info proste ze len to robim)
Tak to nevím,zeptám se bráchy co v jednom dělá 😉
Hele, Budik ...

Mimoriadne ma zaujala tvoja ponuka pisana ciernym pismom na tmavom podklade... Fakt originalne. Objednavam cely kamijo, sice neviem coho, ale to neva ...😊)))
jen tak pro zajimavost... neděláme samolepky, ale uplně nové folie... a kdyžtak ceny jsou a byli vždy napsané a fotky rovněž...
chtěly bichom udělat někají samolepki, ale nejsme češy, nebo spýš folyje na formana a pykapa
:lol: to se nedá číst :shock:
Naštěstí na budíkách obvykle bývají jen čísla, ale i tak doufám, že pan Budiky.*** texty na fólie osobně nepíše >😁
Někdo se pokusil o reklamu a vy mu to pomlouváte. S tím kopy centerm a průhlednou samolepkou to není špatnej nápad, díky. Ale zase se mi nechce pro takovou ***inu rozebírat palubku.
Budíky jsem si dělal sám, tačí skener, grafický program, barevná laserovka, samolepící folii a trochu času, trpělivosti a šikovnosti. To rozebírání je trochu pakárna.
Někdo se pokusil o reklamu a vy mu to pomlouváte.

Tohle taky není prostor pro reklamy, tohle je diskuzní fórum.
tak proč píše 😒br />
Děláme grafické úpravy budíků a také ............. a dává odkaz.
KK - Co tím chtěl básník říci? :shock:
mastic
Kdo z vás si troufne na úpravu u např novýho Scénicu? To by teprv bylo terno >😁 >😁 😁