Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

12 komentářů

Zdravím, uvažuji o koupi tohoto vozu. Nemáte někdo zkušenosti s tímto vozem? Pod rukami už mi prošli focus ST, S4 chvili i S8, ale z tohoto auta jsem prostě paf. Díky za příspěvky
Pockat to jako RS6 myslis starej model??????? >😁 protoze nwm....ona se snad RS6 nevyrabi ne?????? 😁...a taky nwm jak muzes dat vedle sebe FOCUS ST a S8..... :roll: ovsem jestli ojeta...tak pardon :?
Mam na mysli rv. 2003. Ohledne focusu a S8: Ty auta nesrovnavam jenom jsem je vlastnil. Focus byl docela fajn, jenze tam pro me nebylo dost prostoru 😊, nikdo si za me zkratka nemohl sednout :roll: . S8 mi vyhovovala asi nejvice, jenze jsme si poridili 2 psy a vozit je na zadnich sedackach rozhodne nechci. Prave proto volim RS6. Nevíte popřípade někdo o nějaké alternativě za tento vůz cca do 1 000 000?
co starsi model M5 ? za ty prachy co bude ta RS6 - mimochodem jich na prodej moc k sehnani neni , bude jako nova . A hlavne je to BMW. ne nejakej tuctovej volkswagen >😁 .. jinak nic proti RS6 - ownzz , hrubej zvuk
Vhledem k tomu, ze chce kombika, tak asi M5ku kupovat nebude... :?
a co treba Subaru Legacy 3,0 R spec. B?...nebo jeste me napadlo Volvo V70 R300(to je jako 300koni) ...ale to Volvo se mi nelibi...vim, nejsou prima konkurence pro RS6 ale zadna jina opravdu rychla kombi neznam...vlastne znam...jeden arabsky sejk si nechal prestavet Ferrari 575M na kombi...ale to by ses mozna nevesel s cenou >😒]
Tak potom je jeste moznost Mercedes Ecko Kombi AMG... Ale osobne bych teda sahl radsi po audi, jelikoz M.B. moc nemusim.
ale MB AMG taky neni spatny napad...nevim jestli tu nekdo znate Chrisse Harrise ale jestli jo a vite kdo to je a co v automobilismu znamena tak budete brat vazne jeho nazor prave na Eckovy kombi od AMG...nebo-li jedno z nejlepsich aut co kdy mel...co do prakticnosti tak do zabavy z rizeni pry skvele...a to vlastni i porsche...takze to asi taky nebude vubec zle >😒] ...jo a jeste neco...mel ho s automatem...pro nekoho mozna nic neznamenajici fakt ale ro me o to vic prekvapujici ze ho tolik chvalil a povazoval za zabavne 😊
Chris Harris pro automobilismus neznamena vubec nic, vlastnil a subjektivne chvalil AMG C55, ne E-cko, takze nic..
pipo: nerekl jsem pro automobilismus ale v automobilismu a to je obrovsky rozdil!...jinak mas i nemas pravdu...ano to cerny co mel bylo opravdu Ccko to jsem si spletl ale pamatuji si lip nez dobre ze napsal test i na E 55(nebo 65 to uz si vazne nepamatuju) AMG a vyznelo to podobne jako chvalozpevy na Ccko!!!...pamatuju si to tak dobre proto, protoze ho po tom testu povazoval za nejlepsi auto sve tridy(tzn. i lepsi nez petkove BMW) coz se za poslednich deset let neozvalo o jinem nez Skovem mercedesu
Charger
to Pipo: Tak to je dobrý jed že pro automobilismus neznamená nic. >😁 Já si taky říkal že ty těžké prachy vydělává za nic a že to co řekne on nic neznamená >😁 . To potom už můžeš napsat o každém že nic neznamená >😁

Mimochodem RS6 je pro normální použití velmi tvrdá. 😉
Ted
Eckovy AMG patri mezi rychly auta pouze na rovine. na lehce technicky trati nema sanci proti obycejnym autum... jediny amg tyhle velikosti, ktery zvlada zatacet je prej cls.. ale jel jsem jenom jako pasazer, takze nemuzu potvrdit.