0
tipo bylo trhák
Přejít do diskuze
Měl sem Tipo 1.4i.e v sociální výbavě,jenom hezká středně modrá metla a litý Borbety.Na náměstí máme běžnou mototechnu,která byla už za komančů Škoda-Fiat.Většina dílů tam byla levnější na Fiat,stejně sem ale naštěstí téměř nic nepotřeboval.Prodáno do 10 dnů od vydání inzerátu 😉
můj tip u unan a spotřebu byl ten že sem odřazoval dřív než bych měl ale stejně to papalo ale co zase se s tím užilo legrace tech Renaultů a Peugeotů co sem nechával za sebou ( vše sportovní vezre) až hrůza jedinej kdo mě pokořil byla lancia delta na dálnici v německu mrcha ale v tý rychlosti mě jakoby jen předcházela ale stejně to byla síla
Já se tady se spotřebou Una Turbo i.e. pod 10 litrů na sto nikdy nedostal, normál byl tak kolem 11 litrů. Ale taky jsem s ním nikdy nejezdil delší cesty a po dálnici skoro vůbec - většina mých jízd bylo buď město nebo "svižně" >😁 projížděné okresky.
co si pamatuju tak když sem v německu poprvé natankoval trochu lepší benzin tak když sem ho hodně rval , nad 170 tak spapal okolo 15 no lae co se dá dělat zase sem se svez a když sem to jen hladil tak sem se pod 8 dostal ale s jinejma lidma co měli takovýhle Uno tak sem vyšel celkem dobře , a to připomínám že bylo upravený šak taky v době kdy Tuning byl u nás eště malý dítě tak se tomu řikalo že to auto je poladěný jenomže to uno to s tim byla radost jezdit . Opravdu váhám nad koupí tohoto vozu už mám jeden za horamy vyhlídlý v krásné ocelové metalíze ale asi do toho pudu a zopakuji si s ním mé mládí ale to bude spíš takový kocourek pro doma >😒]
i já jsem měl Turbo i.e. ale nemůžu na něj říct nic špatnýho , upravený bylo , v německým TP bylo spousta výjimek ikdyž vypadalo jako série ale jela jako ďas spoustu vozů jsem s tím potrápil . v roce 96 mělo najeto 40 000 a nebýt jednoho špatného půjčení měl bych ho dodne s a co se týče dílů tak já sem měnil pouze tlumiče vepředu protože tam byly daný v bazaru jinačí. ale tak přiznějme si není laxnějšího trhu co se týče českých značek když na Fávo máte ten motorek za 1500 nebo za kolik a originál Itálie za 700 ( sice ve slevě ale stejně ) ale pravda je že jsem ho najednom autě měnil protože ho dobrák majitel přetlačoval s námrazou a ledem , jinak ber tipo každopádně sice ávo je český auto atd atd ale stejně u jaký 1,4 můžeš říct že ses parádně svez ( teda 1,4 své doby )
Tak joooo..... máte pravdu pane... Je to turbo i.e. , nebo spíše bylo 😄 GTI byl VW golfík ... Pardón, je už to dlouho... Tak 10 let..
alexxey.a: to auto se jmenovalo Uno Turbo i.e. (popř. ještě Turbo i.e. Racing) a existovaly dvě série: 1301 ccm a 1372 ccm (v Logu). Výkony se lišily podle (ne)přítomnosti katalyzátoru (řízený / neřízený) a sahaly od 100 koní (u 1301 ccm) po 112 koní (1372 ccm). Zrychlení 0-100 bylo zhruba za 8,2 až 8,5 sekundy (podle verze), maximálka ca. 190 až 200 km/h.
Už z továrny byl snížený tvrdší podvozek, perfektní sportovní sedačky a čtyři kotoučové brzdy, přední s vnitřním chlazením. Logo pak mělo i ABS.
Měl jsem tohle auto (první sérii) devět let a miloval jsem ho... :-! Zejména zrychlení bylo fantastické. Většina dílů přitom stála jako na normální Uno (čili skoro nic), pár věcí bylo samozřejmě trochu dražších...
Už z továrny byl snížený tvrdší podvozek, perfektní sportovní sedačky a čtyři kotoučové brzdy, přední s vnitřním chlazením. Logo pak mělo i ABS.
Měl jsem tohle auto (první sérii) devět let a miloval jsem ho... :-! Zejména zrychlení bylo fantastické. Většina dílů přitom stála jako na normální Uno (čili skoro nic), pár věcí bylo samozřejmě trochu dražších...
Uno GTI bylo 1300 cm obsah s turbodmychadlem a mělo to 90kW
, na váhu auto které bylo 950kg tak to byla pila..
Mělo to special upravený podvozek a vše z továrny z Torina..
Super autičko, jen se to tak trošku víc kazilo.. Hlavně elektroinstalace a koroze..
, na váhu auto které bylo 950kg tak to byla pila..
Mělo to special upravený podvozek a vše z továrny z Torina..
Super autičko, jen se to tak trošku víc kazilo.. Hlavně elektroinstalace a koroze..
Jinak myslím, že by bylo vhodné i říci, že začíná být problém sehnat nové některé díly už nejen na škodovky 742.x, ale také na favority. Takže i ta dostupnost dílů sama o sobě bez ohledu na cenu začíná být diskutabilní
Bohužel to je pravda, např. plasty do interiéru na starý provedení k sehnání nejsou. Do motoru jsem zatím nic nesháněl, tak nevím, ale to ostatní cenově žádná sláva není - stěračovej motorek do pátejch dvěří 1500, brzdovej váleček 350, blatník originál v MB za 1400, když vemu v potaz cenu auta na trhu, tak se mě to zdá být dost
Bohužel to je pravda, např. plasty do interiéru na starý provedení k sehnání nejsou. Do motoru jsem zatím nic nesháněl, tak nevím, ale to ostatní cenově žádná sláva není - stěračovej motorek do pátejch dvěří 1500, brzdovej váleček 350, blatník originál v MB za 1400, když vemu v potaz cenu auta na trhu, tak se mě to zdá být dost
Uno GTI? A to je co? :roll:
Jinak myslím, že by bylo vhodné i říci, že začíná být problém sehnat nové některé díly už nejen na škodovky 742.x, ale také na favority. Takže i ta dostupnost dílů sama o sobě bez ohledu na cenu začíná být diskutabilní.
Jinak myslím, že by bylo vhodné i říci, že začíná být problém sehnat nové některé díly už nejen na škodovky 742.x, ale také na favority. Takže i ta dostupnost dílů sama o sobě bez ohledu na cenu začíná být diskutabilní.
A co se týka dnešního korejce, tak to by jste si ho museli vyzkoušet aby jste říkali, že za málo peněz hodně muziky.. Dnes už je kvalitativně hodně daleko za nekterymi europskými automobilkami..
Měl sem taky v rodině Fiata Tipo i Uno GTI a nemyslím si že je to zrovna dobrý kauf.. Vždy sem se ho velice těžce zbavoval.. A hlavně že by byly lacenější díly než na škodovku tak to určitě ne.. 😁
pane alexej, rád bych viděl 10x dražší díl na Fiat Tipo než na Favořitě, favo začíná jít lehce do kytek tak tím se ceny snižují ale stejně i za cenu toho že si koupím zahraniční vůz v ceně Fáva , a měl bych do něj nasypat 10 000 , což na rozdíl od šáde není vidět , tak si myslím že o svezení není pochyb a doby ldy se říkalo české auto dobré auto a díly na něj jsou za hubičku , to začíná být tak omšelé že to až pravda není. mimochodem koupil sem si tipo 1,4 vyrobené v německu a nad výsost spokojen to co od toho očekávám tak co dostanu. Lepší než si hrát na korejské ,, za málo peněz , hodně muziky ´´ tam díly jsou taky na pováženou emyslíte ???
Doporučuji napřed si ceny některých dílů ověřit a až potom se vyjadřovat! Ony totiž díly speciálně na Fiaty patří k těm úplně nejlevnějším... 😉
Nekupuj si starý zahraničný vozidlo, utopíš se v něm.. To že je slušně vybaveno, neznamená že jsi vyhrál.. Díly jsou na to 10x dražší atd.
JJ, ale najít třeba takový Fiat Tempra SW 1.6, nejlíp tak rok 1994+, v dobrém stavu a s nějakou výbavou, je asi tak pravděpodobné, jako vyhrát jackpot. :roll:
😄 problém s verzí kombi u tipa bych doporučil řešit nákupem tempry weekenda. Takže taky nic...ve prospěch škodovky.
Po přečtení pár příspěvků zde nemohu jinak než reagovat.V prvý řadě nikomu nevnucuji svůj názor , ale srovnávat božské tipo s troskou jménem favorit je krapet přehnané.Nevlastnil jsem ani jeden typ jezdil jsem v obou a je to nebe a dudy. Laickým pohledem když srovnám nabídku motorů jejich výkonů + navíc Diesly tak je hned jasné , že Fačko je OUT. Jízdní vlastnosti: Tipo jasně lepší.Jediná věc v čem Favorit vyhraje je pouze karosářská varianta Forman.
No Favo nema na Tipo sancu.Ale sanca najst tieto auta v slusnom stave tu v strednej urope sa rovna nule.Ked Tipo tak jedine dovoz z Talianska.
... a k těm testům EuroNCAP, co takhle Schade Roomster😒br />
[odkaz]
A k tomu ten seriózní přístup výrobce, ani se o tom nikde nepíše 😉
[odkaz]
A k tomu ten seriózní přístup výrobce, ani se o tom nikde nepíše 😉
Magic : S těmi dveřmi u favorita jsi mě opravdu pobavil, větší kravinu jsem dlouho neslyšel ani nečetl.
Podle mě si ty hvězdičky můžou všichni nacpat mezi půlky. Důležité je, co se statne, pokud se nedejbože přihodí bouračka. Ani kdyby ten favorit měl hvězdiček pět, nebo se jich kolem něj motalo jak vlajka EU třeba patnáct, nic to nemění na tom, že je skoro z papíru.
A ono Passat 1996-2000 taky vypadá robustněji neř Daewoo Matiz nebo Dacia Logan nebo Clio 2000 a přitom jsou na tom stejně a Clio dokonce o 1* lépe.Fiat robustnější je ale ty auta jsou nebezpečná obě.
No asi takhle Fiat Bravo získalo 2*.A to je nástupce Tipa.Takže Tipo by mělo 1* nebo 2* a to Favorit zvládne taky.
Crash test Favorita podle metodiky EHK dopadl normálně, protože takovým testem muselo svého času projít každé auto na evropském trhu. Se soudobými testy podle metodiky EuroNCAP nemá VŮBEC NIC SPOLEČNÉHO!!! První Škodovka testovaná dle této metodiky byla Felicia Safe Line (žádná jiná!!!), která uspěla na hranici 2 hvězd (testováno v ÚVMV, jak by to dopadlo u EuroNCAP nikdo neví).
Fiat dělal testy dle metodik EHK i podle mnohem přísnějších metodik vlastních až do nástupu němců do vedení - tedy celkem nedávno. Proti EuroNCAP měli větší přesazení překážky a její menší deformovatelnost. Dále dělali testy z různých úhlů, převrácení, shození z vrtulníku a další souhrn svých testů, které tady nikdo nikdy nedělal. To by komunistická Škodovka nikdy nazaplatila.
Vezmi hever, zvedni předek auta a zkus otevřít dveře. Tipo otevřeš celkem bez problémů a na zavření musíš použít víc síly, aby zámky doklaply (dveře se mírně "svěsí"). U Favorita dveře musíš vyrvat násilím a zavřít je bez poškození zámků prakticky nelze. Z toho vyplývá, že Tipo má podstatně tužší karoserii (je to vidět i na tom, jaký kus zadní části se ti na tom heveru zvedne - Fávo je jak žvejkačka).
Na základě toho je tvrzení, že obě auta budou mít zhruba stejnou pasivní bezpečnost naprostý nesmysl. Rovněž porovnání nosníků a pohled zespoda jasně napoví, které auto je robustní konstrukce a které je z papíru. Nemám na mysli takové prkotiny jako třeba ramena (Fávo 2 svařené papírové plíšky cca 1 mm, Tipo kovná ramena asi 4násobné únosnosti), ale konstrukční nosné celky karoserie. Samozřejmě na padrť shnilému nebo opakovaně bouranému autu nepomůže ani svěcená voda...
Favorit nemůže Tipu konkurovat v žádném případě a v žádném parametru. Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se proti tomu dá dělat.
Fiat dělal testy dle metodik EHK i podle mnohem přísnějších metodik vlastních až do nástupu němců do vedení - tedy celkem nedávno. Proti EuroNCAP měli větší přesazení překážky a její menší deformovatelnost. Dále dělali testy z různých úhlů, převrácení, shození z vrtulníku a další souhrn svých testů, které tady nikdo nikdy nedělal. To by komunistická Škodovka nikdy nazaplatila.
Vezmi hever, zvedni předek auta a zkus otevřít dveře. Tipo otevřeš celkem bez problémů a na zavření musíš použít víc síly, aby zámky doklaply (dveře se mírně "svěsí"). U Favorita dveře musíš vyrvat násilím a zavřít je bez poškození zámků prakticky nelze. Z toho vyplývá, že Tipo má podstatně tužší karoserii (je to vidět i na tom, jaký kus zadní části se ti na tom heveru zvedne - Fávo je jak žvejkačka).
Na základě toho je tvrzení, že obě auta budou mít zhruba stejnou pasivní bezpečnost naprostý nesmysl. Rovněž porovnání nosníků a pohled zespoda jasně napoví, které auto je robustní konstrukce a které je z papíru. Nemám na mysli takové prkotiny jako třeba ramena (Fávo 2 svařené papírové plíšky cca 1 mm, Tipo kovná ramena asi 4násobné únosnosti), ale konstrukční nosné celky karoserie. Samozřejmě na padrť shnilému nebo opakovaně bouranému autu nepomůže ani svěcená voda...
Favorit nemůže Tipu konkurovat v žádném případě a v žádném parametru. Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se proti tomu dá dělat.
A ty si myslíš , že na tom bude Tipo lépe?Crash test jsem neviděl.Crash test Favorita jsem viděl a nedopadl zas tak hrozně.
Ostatně které auto z této doby je bezpečné?Ale jinak je pravda že Tipo je lepší volba.
Ostatně které auto z této doby je bezpečné?Ale jinak je pravda že Tipo je lepší volba.
chci jen dodat abych tady treba i nekoho informoval. Favorit je na tom s bezpecnosti stejne jako fiat seicento - teda velice podprumerne. ja doporucuji TIPO
Mozna to bude uplne OT, ale mam zkusenosti z obou aut. Formana dodnes vlastnim a Fiata Tipo mel asi rok muj strejda.
Co si vzpominám tak Fiat byl roku vyroby 88 mel klasickou palubku (ta "digitalni" byla pekne hnusna) a motor 1.4.
Forman je klasicka karburatorova 1.3 (s 50kW) rok vyroby 93.
Se strejdou jsme si nekolikrat davali zavody. Na okreskach to byla docela vyrovnane, protoze tam se tolik neprojevoval vykon motoru (muzu rici ze jsem lepsi ridic), ale na dalnici...
Ja radil za pet a hnal to plnou silou. Stryc stale jeste za ctyri pridal a zmizel mi z dohledu...
Jednou jsem mel Tipo pujcene. Jel jsem do Plzne a zpet. Kdyz jsem se vracel rozhodl jsem se ze vyzkousim jak rychle to auticko jezdi. Smerem k Praze je takova dlouha rovinka a mirne klesani. Jel jsem klasickych sto tricet a slapl na plyn. Prvni co se vubec stalo bylo to, ze rucicka "ekonomeru" vyletela do zavratnych vysek, pak jsem dostal kopanec a auto zacalo zrychlovat. Na kratkem useku se mi podarilo dosahnout rychlosti pres 180km/h. Bohuzel kus prede mnou zacal predjizdet kamion a ja musel hoodne zpomalit. To auto by nejspis melo na hodne vic..
Kdybych si mel vybrat tak nejspis beru Tipo...za ty penize cloveku udela mnohem vice radosti nez Favorit.
Co si vzpominám tak Fiat byl roku vyroby 88 mel klasickou palubku (ta "digitalni" byla pekne hnusna) a motor 1.4.
Forman je klasicka karburatorova 1.3 (s 50kW) rok vyroby 93.
Se strejdou jsme si nekolikrat davali zavody. Na okreskach to byla docela vyrovnane, protoze tam se tolik neprojevoval vykon motoru (muzu rici ze jsem lepsi ridic), ale na dalnici...
Ja radil za pet a hnal to plnou silou. Stryc stale jeste za ctyri pridal a zmizel mi z dohledu...
Jednou jsem mel Tipo pujcene. Jel jsem do Plzne a zpet. Kdyz jsem se vracel rozhodl jsem se ze vyzkousim jak rychle to auticko jezdi. Smerem k Praze je takova dlouha rovinka a mirne klesani. Jel jsem klasickych sto tricet a slapl na plyn. Prvni co se vubec stalo bylo to, ze rucicka "ekonomeru" vyletela do zavratnych vysek, pak jsem dostal kopanec a auto zacalo zrychlovat. Na kratkem useku se mi podarilo dosahnout rychlosti pres 180km/h. Bohuzel kus prede mnou zacal predjizdet kamion a ja musel hoodne zpomalit. To auto by nejspis melo na hodne vic..
Kdybych si mel vybrat tak nejspis beru Tipo...za ty penize cloveku udela mnohem vice radosti nez Favorit.
Magic: Naprosto. 1.4 v Tipu měla obsah 1372 a byl to 8ventil, označení 160A1.046. Technicky naprosto identický motor s 1.6 v Tipu. Motor 1.4 12V byl až v Bravě, měl obsah 1370 a označení 182A3.000.
Jarous: jsi si opravdu jistý, že motor MQ.93 nebyl 12v? Já myslím, že byl. 8v byl ME160 ve verzích 1100-1370-1580, ne? Je možné, že to tak není, ale já si myslím, že ano.
Rozhodne doporucuji Tipo, srovnavat ho s favoritem je naprosto mimo. Kazdopadne bych doporucil se vyhnout 1.4 70k. Ten motor byl OK v Unu, ale na Tipo uz je celkem slabej. Navic byva v tomhle stari uz problem se snimacem polohy skrtici klapky.
Jen upřesnění k Magicovu hodnocení. Do Tipa se nikdy nemontoval motor 1.4 12V. Ten byl až v Bravě a jednalo se skutečně o nepovedený motor, protože ho Fiat vyřadil z nabídky již po 3 letech od uvedení na trh. Klasický motor 1.4, který se montoval do Tipa je konstrukčně naprosto shodný s motorem 1.6(1xOHC). Osobně bych volil verzi 1.6, která se do Tipa dávala v několika verzích. Pozor na zcela první 2xOHC, která se montovala od roku 88-90 - nebrat. Pak už nemůžeš udělat chybu. Verze od roku 90-5/93 měla výkon 57kW. Po modernizaci byl výkon snížen na 55kW a nepatrně zvýšen krouťák, další změna byla ta, že motor už neměl rozdělovač. Poslední verze se montovala do ročníku 95 a jedná se o stejný motor jako měly první Bravy. Výkon byl 66kW. 1.4 bych do Tipa nedoporučil pouze kvůli tomu, že je slabá a žere stejně jako 1.6. Měl jsem dvě 1.4 a nakonec 1.6 po modernizaci. Kdybych si měl kupovat Tipo, tak bych vzal znovu modernizovanou 1,6. Tak šťastenj výběr.
no tak tu nemas o com rozmyslat. Proste Tipo je podvozkovo, motoricky a komfortom uplne niekde inde... Nehovorim ze nehnije, ale nalejme si cisteho vina....v tejto vekovej kategorii ti zhnije vsetko...aj v garazi... udrzba je ta ista....na tipo aj na favorita najdes na vrakovisku uplne vsetko....a za par korun ti to vymeni hocaky dedinsky servis...nemusis to pchat totiz na ziadny examiner.... 😉) Tu niet co riesit....favorit je mimo hry v tomto dueli....
tommy
vezmi obě porovnávaná auta a jeď na polygon do Mostu. Uvidíš. S Tipem si užiješ v dobrém, z o2 si užiješ ve špatném, a s např. ze Sharana se pos.reš. S tím se dostaneš i na dvě kola.
Tomu se říká dobré nebo špatné jízdní vlastnosti.
Proč myslíš, že o2 drží líp, než např. tipo nebo delta ? Ve Světu volksvágnů nikdy srovnávací test nebyl 😃
vezmi obě porovnávaná auta a jeď na polygon do Mostu. Uvidíš. S Tipem si užiješ v dobrém, z o2 si užiješ ve špatném, a s např. ze Sharana se pos.reš. S tím se dostaneš i na dvě kola.
Tomu se říká dobré nebo špatné jízdní vlastnosti.
Proč myslíš, že o2 drží líp, než např. tipo nebo delta ? Ve Světu volksvágnů nikdy srovnávací test nebyl 😃
To už si děláte srandu,ne??Tipo má lepší jízdní vlastnosti než octavie???V Tipu jsem jel asi jen dvakrát,ale nikdy bych toto netvrdil.... >😒]
1. Za 45.000 Kč už se dá z I přivýzt pěkná Brava nebo Delta.
2. Octavia 1 se jízdníma vlastnostma s Tipem srovnávat nemůže, Tipo je nejmíň o generaci dál ve standardním odpružení a lze za mrzký peníz pořídit odpružení výborné.
3. Regata byl takovej šmějd, že tomu rovno není. Zatímco Tipo bylo někde kolem průměru, Regata byla hrobníkem značky: shnila za 5 let (Ruskej plech rezatej už ve výrobě), pokakala se každý týden alespoň jednou a elektrika shořela v průměru po 5 letech. poruchy všeho, do čeho šel proud od motorku stěračů přes centrál, okna, osvětlení, spínače po čerpadla snad ani nejde spočítat. K tomu zarezající brzdy, měkký vačky, děravý manžety poloos, praskající osičky diferáků a další libůstky byly též ve standardní výbavě. Ale v tý době Škodovka taky vyráběla DoDo a dneska se všichni tvářej, že si to nepamatujou...
4. Tip👋Tempra bych nedoporučil ve verzi 1.4 12v a 2.0 8v + všechny ropáky. To považuji za méně vydařené motorizace. Naopak doporučil bych 1.6, 1.8 a lahodnou 2.0 16v, ale za výrazně víc peněz. Tyhle motory jsou tak předimenzované, že vydrží snad všechno. Ale z hlediska spolehlivosti bych šel do Brav👋Bravy nebo Lancie Delty 836, který se občas dají výhodně "ulovit" na ebay.it
2. Octavia 1 se jízdníma vlastnostma s Tipem srovnávat nemůže, Tipo je nejmíň o generaci dál ve standardním odpružení a lze za mrzký peníz pořídit odpružení výborné.
3. Regata byl takovej šmějd, že tomu rovno není. Zatímco Tipo bylo někde kolem průměru, Regata byla hrobníkem značky: shnila za 5 let (Ruskej plech rezatej už ve výrobě), pokakala se každý týden alespoň jednou a elektrika shořela v průměru po 5 letech. poruchy všeho, do čeho šel proud od motorku stěračů přes centrál, okna, osvětlení, spínače po čerpadla snad ani nejde spočítat. K tomu zarezající brzdy, měkký vačky, děravý manžety poloos, praskající osičky diferáků a další libůstky byly též ve standardní výbavě. Ale v tý době Škodovka taky vyráběla DoDo a dneska se všichni tvářej, že si to nepamatujou...
4. Tip👋Tempra bych nedoporučil ve verzi 1.4 12v a 2.0 8v + všechny ropáky. To považuji za méně vydařené motorizace. Naopak doporučil bych 1.6, 1.8 a lahodnou 2.0 16v, ale za výrazně víc peněz. Tyhle motory jsou tak předimenzované, že vydrží snad všechno. Ale z hlediska spolehlivosti bych šel do Brav👋Bravy nebo Lancie Delty 836, který se občas dají výhodně "ulovit" na ebay.it
Ale ve výsledku je to jedno, ono i za těch 40 000 by to tipo byla jasná volba. 😉 Protože na této hranici začínají nejstarší punta a jejich stav tomu bohužel odpovídá. Pak můžou odpůrci fiatu kydat ten svůj hnůj. 8-s Co kdo čeká, že když koupí auto za minimální cenu, nebo občas pod ní, bude vše košer? :roll: Prostě než zachovalého favorita, tak raději tipo, když kombi, tak ne formana, ale tempru SW, ty se docela často dají sehnat i s autoklimou, ale zase už je třeba připlácet za lepší stav, že...
Částečně máš pravdu. Já kdybych měl 20tkč, tak bych asi fakt přemýšlel o Golfu II, nebo Polu (1 gen. určitě ne, bylo to malinký), když Fiat, tak spíš už Punto, sice bude trochu výš, ale to už považuju za slušný auto. Jinak ještě Regata, to byl kočárt, velký, prostorný, v dieselu přijatelná spotřeba, naložils rodinu, vánoční nákup a psa a v pohodě jsi to odvezl. A pokud jde o Favority, uvažoval bych třeba o Formanu kolem r.v. 1994, byl o něco pohodlnější a prostornější, navíc s Monomotronicem, taky vzhledově už trochu jinde, s tím bych se jezdit nestyděl a službu udělá i rodině. Ale bacha na korozi, velká bolest dřívějších škodovek.
(cit.) "k jízdním vlastnostem O1: pocitově dobré, to ano, ale záludné. To auto jede krásně rovně, ale to je tak všechno. Jet rovně po dálnici."
- Bohuzel ani to!
- Bohuzel ani to!
harous
favo bylo na socialismus dobrý auto a z fiatů převzalo dost. Skoro bych ho nazval nafouknutým Unem, tedy vyjma motorů a vnitřních plastů 😄
favo bylo na socialismus dobrý auto a z fiatů převzalo dost. Skoro bych ho nazval nafouknutým Unem, tedy vyjma motorů a vnitřních plastů 😄
honzax.
počkej, ale pán se rozhoduje mezi Fav a Tipem. T.zn. má 20000 czk k dispozici. Proč tedy popisuješ výhody Fabie HTP, která je 10 x dražší ? A HTP není špatná, mám ji rád, rád s ní jezdím, ale nekoupil bych ji, je drahá.
k jízdním vlastnostem O1: pocitově dobré, to ano, ale záludné. To auto jede krásně rovně, ale to je tak všechno. Jet rovně po dálnici. Typický představitel německé školy. Na mokré vozovce s ní není problém dostat přetáčivý smyk. Velmi nepříjemná záležitost, mě to vždycky překvapí.
k jízdním vlastnostem fiatů : nejsou špičkové, ALE jsou nezáludné. Vždy poznáš, kdy už by si víc přikládat neměl. Na členitých ( = českých) silnicích vždy bezpečné a znovu opakuji, nezáludné.
počkej, ale pán se rozhoduje mezi Fav a Tipem. T.zn. má 20000 czk k dispozici. Proč tedy popisuješ výhody Fabie HTP, která je 10 x dražší ? A HTP není špatná, mám ji rád, rád s ní jezdím, ale nekoupil bych ji, je drahá.
k jízdním vlastnostem O1: pocitově dobré, to ano, ale záludné. To auto jede krásně rovně, ale to je tak všechno. Jet rovně po dálnici. Typický představitel německé školy. Na mokré vozovce s ní není problém dostat přetáčivý smyk. Velmi nepříjemná záležitost, mě to vždycky překvapí.
k jízdním vlastnostem fiatů : nejsou špičkové, ALE jsou nezáludné. Vždy poznáš, kdy už by si víc přikládat neměl. Na členitých ( = českých) silnicích vždy bezpečné a znovu opakuji, nezáludné.
2 Harous: Nebo to bylo prostě tak, že na hotové díly jim to museli Italové upravit. Jako třeba světla, která původně měla být původně úplně jiná. Dodnes si vzpomínám, jak v novinách byla před uvedením Favoritu "tajná fotka", kde byl pod plachtou a lehce bylo odhaleno přední světlo. >😁
Musim se ted trochu zastat Favorita - ani snad neslo o to, ze by to soudruzi chteli srazit dolu cenove, ale o to, ze navrhovane komponenty zkratka v socialistickem zazraku neumel nikdo vyrobit... :?
Jel jsi někdy v tipu? Ano, je trochu tvrdší, ale rozhodně ne tolik, jako favorit. Tipo ve své době mělo velmi dobrý podvozek, který se jako základ používal dalších deset let. Favorit byl ve své době (pod)průměr a pro felicii byl ten podvozek už katastrofa. Jestliže se dneska bavíme o skoro dvacet let starých autech, je jasné, že nelze čekat zázraky. Ale když Italové toho favorita navrhli a čeští soudruzi zadrbali, co se dalo, aby bylo auto levnější, tak se nelze divit, jak favority dneska vypadají. A na tom se odráží vše, včetně těch jízdních vlastností. Trvám na tom, že tipo je má lepší jak nové, tak domlácené, jako je jich (a stejnětak favoritů) drtivá většina. Samozřejmě srovnávat musíme ekvivalentní stav, věřím tomu, že tipo za 10 000 asi nebude konkurovat zachovalému favoritu za 40 000, ale tipo a favorit za 40 000, to už je o něčem jiném, tam ten favorit prostě IMHO nemá šanci.
Tak za prvé) srovnávat jízdní vlastnosti Tipa a Octavie 1 je totální hovadina, Oc je pohodlná a podvozek je rozumný kompromis mezi jízd. vlastnostmi a komfortem. Tipo je strašně tvrdý, pokud jedeš sám, je to vytřasák stejně jako favorit. Já nevím, ale než Tipo bych šel raději do Golfu Mk. 2, to je osvědčený auto a držák, starší Fiaty - nevím nevím. Za druhé) motor 1,2 HTP je tech. *: tak s tím už se vůbec nedá souhlasit. Na svůj objem 1195 cm3 a dvouventilovou techniku má velice dobrý zátah odspoda (High Torsion Performance) a je pružný - což se o spoustě větších agregátů se 4V říct nedá. Spotřeba do 6l, jízdní vlastnosti podvozku velmi dobré, nízké provozní náklady. Ideální auto na ježdění do práce a ve dvou - na to ho mám. Ani osmimetrákový vlek není problém, pokud nejedu do 12% stoupání. * byl motor 1,0 MPI a subjektivně 1,4 16V slabší verze v kombíku: opožděná reakce na plyn a divný průběh mom. křivky. Já osobně si myslím, že 1,2 HTP je velice povedený motor z hlediska průběhu krouťáku a spotřeby. Tečka.
honzax
proč je tipo technický *?
Protože má po 16 ti letech provozu bez údržby karoserie orezlé zadní lemy jako jiné značky po 8 mi?
Protože provedením podvozku i jízdními vlastnostmi převyšuje O1 ?
Protože je v něm dodnes ve své bezkonkurenční posaz i provedení sedaček ?
Protože kterákoli použitá motorizace je bezproblémová ?
hm.
proč je tipo technický *?
Protože má po 16 ti letech provozu bez údržby karoserie orezlé zadní lemy jako jiné značky po 8 mi?
Protože provedením podvozku i jízdními vlastnostmi převyšuje O1 ?
Protože je v něm dodnes ve své bezkonkurenční posaz i provedení sedaček ?
Protože kterákoli použitá motorizace je bezproblémová ?
hm.
H lavní T echnický P roblém 😉
Každopádně Felda je lehce poupravený Fáčko,tak nic moc dobrej příklad....
Každopádně Felda je lehce poupravený Fáčko,tak nic moc dobrej příklad....
Tahat do toho tak subjektivni vec jako je design... Nevim, nevim.
A ta Felda neni o moc lepsi nez Favorit. Co do techniky je myslim Tipo mnohem dal, nez Felicie...
Jinak do pojmu technicky * radim spousty veci... Treba motor 1.2 HTP. 😉
A ta Felda neni o moc lepsi nez Favorit. Co do techniky je myslim Tipo mnohem dal, nez Felicie...
Jinak do pojmu technicky * radim spousty veci... Treba motor 1.2 HTP. 😉
Já bych nebral ani jedno ani druhý. Obě auta jsou dneska technický *, Favorit s proběhem 250t km je totální šrot, navíc má tvrdý pérování a mizernou kvalitu zpracování, kastle silně koroduje (hlavně ročníky do r.v. 92). Tipo je zase podle mě designově hnusný, je to po Multiple nejhnusnější Fiat, jaký byl kdy vyroben. A problematickej je možná trochu míň, ale já osobně bych nebral ani jedno. To už raději Feldu, rozumná cena a ještě ucházející kvalita.
Mám ješte Favorita a je na něm nalítano přes 250tis kilometru.Ted jsem byl s nim v servisu a generalka vseho stala 15000Kc,nejlevnejsi bylo tahlo od prevodovky za 800Kc tak nevim....
Bral bych podle stavu obou aut ale ten favorit je skoro nesmrtelnej akorat uz je drazsi 😁
Bral bych podle stavu obou aut ale ten favorit je skoro nesmrtelnej akorat uz je drazsi 😁
Ta spotřeba je dána hmotností. Felicia SafeLine, která by se pevnostně mohla zhruba blížit Tipu, mi s motorem 1.6 žrala v průměru kolem 9 l/100 km. Pravda, jednalo se o test zcela nového vozu, který si mohl časem "sednout" a spotřba se mohla upravit. Ale s běžnou Feldou 1.3 se dalo v pohodě jezdit kolem 6,5 l/100 km.
Tipa jsem vlastnil 3, 2x 1.4(r.v. 90 a 92) a naposledy jsem měl 1.6 r.v 94 to byl poslední model se zesílenou karoserií Airbagem, atd. Všechna Tipa byla spolehlivá a daleko pohodlnější než Favorit, kterého jsem měl cca rok. Jediná věc ve prospěch Favoritu bylo snadnější řazení(u Tipa je zase přesnější) a nepatrně nižší spotřeba.
To záleží na tom jak si mechanický zručný. Pokud se ti chce se pořád válet pod autem a něco opravovat, pracně na vrakovičti hledat právě ten správný kus atd, tak si kup Tipo. Jinak určitě Fačko, nebo Feldu...
kup tipo 1,6 jednovačka, 57kW. Není vůbec co řešit. Jednoduché spolehlivé, svižné, spotřeba 8l. Ještě dneska na něj rád vzpomínám.
V r. 95 jsme řešili dilema jesli koupit novou Felicii nebo poslední model TIPO 1.6 DGT, které se však už nedělalo a byl doprodej posledních kusů z r.94.
Nakonec zvítězila Felicia kvůli ceně, ale s odstupem času jsem toho litoval.
Ne že by Felicia zklamala, ale TIPO ročník 94 bylo prostě lepší auto....
Jednoznačně doporučuji TIPO :!: , ale rozhodně udržovaný kus s dobrou historií.... 😉
Nakonec zvítězila Felicia kvůli ceně, ale s odstupem času jsem toho litoval.
Ne že by Felicia zklamala, ale TIPO ročník 94 bylo prostě lepší auto....
Jednoznačně doporučuji TIPO :!: , ale rozhodně udržovaný kus s dobrou historií.... 😉
Rychlost nevim,ale i když jsem byl hrdým majitelem Tipa,tak můžu s klidem napsat,že na tom v týhle disciplíně zas o tolik líp nebylo.
Magic😜okud jsi se setkal s klasickejma dovažečema "vrtulí" z Německa,tak tvůj postoj na zemi dovozu chápu,ale vzhledem k jednomu floutkovi co u nás dováží zase káry z Itošky bych mohl nadávat zas já na Íčka.
Záleží jen na konkrétnim kuse a ne komplet na zemi odkud vůz přivezu.Nějaký solení,který se u nás musí použít stejně jen párkrát do roka by dobře udělaný auto nemělo rozházet.Moje Tipo z Rajchu bylo i při prodeji v naprostym pořádku absolutně bez koroze s nedotčenym lakem.Jedinej měněnej blatník byl lehoučce lízlej v místě přivaření,za což mohl spíš blbej lakýrník.
Magic😜okud jsi se setkal s klasickejma dovažečema "vrtulí" z Německa,tak tvůj postoj na zemi dovozu chápu,ale vzhledem k jednomu floutkovi co u nás dováží zase káry z Itošky bych mohl nadávat zas já na Íčka.
Záleží jen na konkrétnim kuse a ne komplet na zemi odkud vůz přivezu.Nějaký solení,který se u nás musí použít stejně jen párkrát do roka by dobře udělaný auto nemělo rozházet.Moje Tipo z Rajchu bylo i při prodeji v naprostym pořádku absolutně bez koroze s nedotčenym lakem.Jedinej měněnej blatník byl lehoučce lízlej v místě přivaření,za což mohl spíš blbej lakýrník.
Byl to test v UVMV Praha dle standardní metodiky EHK při nárazové rychlosti 50 km/h.
EuroNCAP ale provádí nárazy nikoliv na 100 % čelní plochy, ale nárazy na její část (tuším 40 😖 na částečně deformovatelnou překážku při rychlosti 62 km/h, nyní se změnou hodnocení se zvýšila na 65 km/h. To je podstatný rozdíl.
Pasivní bezpečnost Favorita opravdu patří k tomu nejhoršímu (i když Trabanta asi nic nepřekoná) a i zpevněná Felicia na tom byla velmi špatně. Až její verze SafeLine byla upravena podle tehdejších minimálních nároků na bezpečnost a v Boleslavi otestována dle metodiky EuroNCAP s výsledkem podprůměrným.
Ono stačí se podívat na strukturu nosníků Favorita a Tipa a je asi jasno. A to hovořím o nových autech a neberu v úvahu totální mezikrystalickou korozi slovenského plechu u Fáčka. V oblasti bezpečnosti (ať pasivní či aktivní) není co řešit i přes to, že z dnešního hlediska je i bezpečnost toho Tipa nedostatečná.
EuroNCAP ale provádí nárazy nikoliv na 100 % čelní plochy, ale nárazy na její část (tuším 40 😖 na částečně deformovatelnou překážku při rychlosti 62 km/h, nyní se změnou hodnocení se zvýšila na 65 km/h. To je podstatný rozdíl.
Pasivní bezpečnost Favorita opravdu patří k tomu nejhoršímu (i když Trabanta asi nic nepřekoná) a i zpevněná Felicia na tom byla velmi špatně. Až její verze SafeLine byla upravena podle tehdejších minimálních nároků na bezpečnost a v Boleslavi otestována dle metodiky EuroNCAP s výsledkem podprůměrným.
Ono stačí se podívat na strukturu nosníků Favorita a Tipa a je asi jasno. A to hovořím o nových autech a neberu v úvahu totální mezikrystalickou korozi slovenského plechu u Fáčka. V oblasti bezpečnosti (ať pasivní či aktivní) není co řešit i přes to, že z dnešního hlediska je i bezpečnost toho Tipa nedostatečná.
když tady napadáte tu bezpečnost favoritu (jistě, žádný zázrak to není), našel jsem fotky z crash testu (ale jen čelní náraz): [odkaz] , nezdá se mi to zas tak strašné, kabina vypadá ok, to je podstatné, bohužel ale neznám tehdejší metodiku - jaká rychlost to mohla být?
Na Tipo stojí nové přední světlo Valeo 1220 Kč (teda za 640 je i Elma, ale ta vyslepne za 2 roky jako na Fáčku), na Favorita v průměru totéž. Použité = vysleplé svtělo je pro (sebe)vrahy. Chladič na Tipo je za 2.000 kč, blatník za 600 Kč, atd. Trochu otazník je u předních ramen - Tipo je má kovaná a jsou tam už veškerá uložení. To rameno komplet stojí od cca 680 Kč (polská druhovýroba) po 1.760 Kč (originál Vema). Takže mám-li srovnávat s tím dvojplíškem na Fávu, je to 650 super, ale já bych ho tam nikdy nedal (používám zásadně Vemu). Tlumiče jsou v nabídce na Tipo od 1230 Kč až po komplet sportovní sady.
K otázce😒br />
z hlediska konstrukce celého vozu, užitné hodnotě, prostornosti, motorové palety, řízení a jízdních vlastností, výbavy a dalších konstrukčních aspektů je jasné, že Tipo je několik generací dál než Favorit. Asi tak čtvrt století. O tom snad není třeba diskutovat.
Složitější stroj má ale v tomto případě trochu vyšší náchylnost k poruchám (pozdější Fiaty Brav👋Brava/Marea ale už jsou na tom nesrovnatelně líp) a to zejména u verze 1.4 12v a nejhorší byly verze Digital.
Favorit je naproti tomu vyroben z nekvalitního plechu, má nulovou tuhost, aktivní i pasivní bezpečnost a na to, jak tam nic není, nevyniká zrovna spolehlivostí. Poválečné tříložiskové motory OHV jsou nesrovnatelný šunt, který toho logicky moc nenajezdí (na 35.000 km má už zkroucenou kliku, zatímco na Tipu 1.6 jsou ještě patrné stopy po honování válců - Fáčka neměla honované válce nikdy). Na druhé straně jejich "generálky" stojí do 5.000 Kč (motor na Tipo 1.6 ale taky, protože vydrží věky a je tudíž bezcenný).
Takže já bych jasně volil Tipo, ale výhradně dovezené z Itálie nebo Švýcarska, kde nejezdilo na soli, na dírách, nešahaly do něho levé české pařáty a předchozí majitel neměl pocit, že prodejem starého auta musí zbohatnout. Tipo 1.6 i.e. se tam dá koupit za cca 500 Euro v dobrém stavu a při doporučené péči určitě najezdí několikanásobně víc než Favorit. Ale Tipa se k nám většinou vozila jakou vymlácené zubožené bouračky z Německa, které se daly na vrakáči naoko dohromady a staly se kořistí podnikavců. Takže Tipo z Česka bych nekoupil, z Německa asi raději taky ne a Favorit je pro mě zadarmo drahý - teď nepřeháním, nechtěl bych ho ani zadarmo. Zemřít mohu střelnou zbraní taky.
Ale před Tipem bych dal přednost Bravě 1.6, která se dá sehnat kolem 1200 Eur v dobrém stavu a je naprosto spolehlivá. Na Vánoce bude na eBay.it v dražbě určitě pod 1000. Nebo Lancii Deltu (pozor - výhradně "nový" model 836 a ne starou hranatou 831!!!!!), která je lépe udělaná, luxusnější a kolem Vánoc se dá vydražit kolem 1.000 Eur. (např.: [odkaz] ). To jsou plnohodnotná, ve srovnání s Fáčkem bezpečná, sdpolehlivá auta s alespoň minimální výbavou a nějakým cestovním komfortem.
Ale proti gustu...
K otázce😒br />
z hlediska konstrukce celého vozu, užitné hodnotě, prostornosti, motorové palety, řízení a jízdních vlastností, výbavy a dalších konstrukčních aspektů je jasné, že Tipo je několik generací dál než Favorit. Asi tak čtvrt století. O tom snad není třeba diskutovat.
Složitější stroj má ale v tomto případě trochu vyšší náchylnost k poruchám (pozdější Fiaty Brav👋Brava/Marea ale už jsou na tom nesrovnatelně líp) a to zejména u verze 1.4 12v a nejhorší byly verze Digital.
Favorit je naproti tomu vyroben z nekvalitního plechu, má nulovou tuhost, aktivní i pasivní bezpečnost a na to, jak tam nic není, nevyniká zrovna spolehlivostí. Poválečné tříložiskové motory OHV jsou nesrovnatelný šunt, který toho logicky moc nenajezdí (na 35.000 km má už zkroucenou kliku, zatímco na Tipu 1.6 jsou ještě patrné stopy po honování válců - Fáčka neměla honované válce nikdy). Na druhé straně jejich "generálky" stojí do 5.000 Kč (motor na Tipo 1.6 ale taky, protože vydrží věky a je tudíž bezcenný).
Takže já bych jasně volil Tipo, ale výhradně dovezené z Itálie nebo Švýcarska, kde nejezdilo na soli, na dírách, nešahaly do něho levé české pařáty a předchozí majitel neměl pocit, že prodejem starého auta musí zbohatnout. Tipo 1.6 i.e. se tam dá koupit za cca 500 Euro v dobrém stavu a při doporučené péči určitě najezdí několikanásobně víc než Favorit. Ale Tipa se k nám většinou vozila jakou vymlácené zubožené bouračky z Německa, které se daly na vrakáči naoko dohromady a staly se kořistí podnikavců. Takže Tipo z Česka bych nekoupil, z Německa asi raději taky ne a Favorit je pro mě zadarmo drahý - teď nepřeháním, nechtěl bych ho ani zadarmo. Zemřít mohu střelnou zbraní taky.
Ale před Tipem bych dal přednost Bravě 1.6, která se dá sehnat kolem 1200 Eur v dobrém stavu a je naprosto spolehlivá. Na Vánoce bude na eBay.it v dražbě určitě pod 1000. Nebo Lancii Deltu (pozor - výhradně "nový" model 836 a ne starou hranatou 831!!!!!), která je lépe udělaná, luxusnější a kolem Vánoc se dá vydražit kolem 1.000 Eur. (např.: [odkaz] ). To jsou plnohodnotná, ve srovnání s Fáčkem bezpečná, sdpolehlivá auta s alespoň minimální výbavou a nějakým cestovním komfortem.
Ale proti gustu...
Kámo, s těmi díly na škodovku na mě nechoď. Před dvěma lety a kousek jsem v autobazaru narazil na vůz, který jsme měli doma devět let, než ho můj otec (bohužel) prodal. Ze sentimentality jsem jej za nemalé peníze (na škodovku - 23 000 Kč) koupil, z mého pohledu to byl vrak, z pohledu většiny škodovek velmi zachovalý kus, v dnešním stavu až muzeální, kdybych neprovedl některé výměny dílů (např. palubka GL místo L) - zdůrazňuji, že to není žádný tuzing ani tuning, k obému mám odpor, jen si dávám auto do stavu, ve kterém bych ho měl, kdyby na mě "přirozeně přešlo v rámci rodiny". Od koupě najela škodovka cca 3 500 km, jinak stojí v garáži, celkově má najeto cca 85 tkm, nejvíc ji poznamenalo to, že stála 2 a půl roku předtím venku, lak zoxidoval a ztratil barvu, to jsem pěti výbrusy ale jakžtakž vytáhnul zpátky. Jinak vše OK a v perfektním stavu, koroze žádná, vůz byl "za otce" vždy stříkán a ošetřován, i když nejezdil ani v dešti, natož v zimě, a tak jej toho tři a půl roku nestihlo dorasovat. Kdyby předchozí majitel nebyl c*p a tuzingář, ani bych si tak "nehrál".
A teď k těm dílům - nové světlo na Škodu 105 L (M) - ovál - stojí jedno 760 Kč, bez hrnce 460, ale hrnec samotný se koupit nedá, čili je lepší to pro jistotu koupit dohromady. Na jaře mě čeká STK, a tak je budu spíš pro jistotu kupovat obě "do foroty". Zadní světla stojí 500 Kč, před třemi roky jsem za nové na uno dal 450. Vedle toho světla na 105ku mají v prodejně autodílů (pouze Škoda, něco jako mototechna, není to autorizovaný dealer, ale specializovaný obchůdek, ještě z něj i dýchá odér minulého režimu) vystaven přední reflektor na favorita, cena 1 260 Kč. Světlo na uno logo stálo 900 Kč.
Celkově mě ta škodovka stála něco těsně pod 60 000 Kč (se vším, co jsem koupil do ní, na ní a kvůli ní, ale bez PHM a pojistek). Chápu, že si asi moc lidí potahy na zakázku do škodovky nenechává šít, já ano, nu což, mám to jako hobby a lásku, která snad vydrží napořád. Ale pokud jde o originální nové díly opravdu potřebné, cena je s fiatem minimálně srovnatelná a pokud hledáte použíté a víte kde, záleží to kus od kusu, ale platí to myslím obdobně jako s těmi novými (beru z vlastní zkušenosti s unem).
A teď k těm dílům - nové světlo na Škodu 105 L (M) - ovál - stojí jedno 760 Kč, bez hrnce 460, ale hrnec samotný se koupit nedá, čili je lepší to pro jistotu koupit dohromady. Na jaře mě čeká STK, a tak je budu spíš pro jistotu kupovat obě "do foroty". Zadní světla stojí 500 Kč, před třemi roky jsem za nové na uno dal 450. Vedle toho světla na 105ku mají v prodejně autodílů (pouze Škoda, něco jako mototechna, není to autorizovaný dealer, ale specializovaný obchůdek, ještě z něj i dýchá odér minulého režimu) vystaven přední reflektor na favorita, cena 1 260 Kč. Světlo na uno logo stálo 900 Kč.
Celkově mě ta škodovka stála něco těsně pod 60 000 Kč (se vším, co jsem koupil do ní, na ní a kvůli ní, ale bez PHM a pojistek). Chápu, že si asi moc lidí potahy na zakázku do škodovky nenechává šít, já ano, nu což, mám to jako hobby a lásku, která snad vydrží napořád. Ale pokud jde o originální nové díly opravdu potřebné, cena je s fiatem minimálně srovnatelná a pokud hledáte použíté a víte kde, záleží to kus od kusu, ale platí to myslím obdobně jako s těmi novými (beru z vlastní zkušenosti s unem).
Náhradní díly na Favorita: před měsícem jsem kupoval pravou zadní lampu na favorita, 200,- přední světlo jsem sehnal za kilo, předtím jsem kupoval originál nové škoda sklo k svěltometu za 300,- vejfuk střední díl nový 700, zadní totéž, vzpěry ke kufru po dvou stovkách, pytel nepoužitých dílů jsem dostal zadarmo, protože to lidem prostě domá přebejvá a zbavujou se toho, blatník je originál v MB za 1400, autokelly za 700 přesná replika a za 400 horší replika (musí se dotvarovat), brzdový váleček originál škoda 300,- Boční okno do zadu jsem kupoval za stovku .... nevim, ale ty ceny se mi zdají víc než příznivé. Přidám, že ne všecky favoriti na cestě jsou prorezatělý, ne všecky žerou deset na sto a přitom jsou líný jako prase, prosím neházejte je do jednoho pytle. Moc záleží na zacházení, údržbě a seřízení.
jo,a kolik stojí světlo na Tipo??Na škodu 742 stojí nové okolo 350Kč,nehledě na to,že v každé větší dědině na vrakáči dostaneš světlo za pár desetikorun :shock:
A to samé platí u Favoritu.Nové světlo se dá sehnat kolem 500Kč,na vrakáči i za 100Kč.Seženeš nový výfuk na tipo za 1500Kč??Seženeš čelní sklo nové za 1000Kč???Mohl bych pokračovat dále,včetně cen servisu.
A spolehlivost??Záleží na předchozí péči majitele,můj táta měl donedávna favorit z roku 1994 a měl ho 10let než ho v srpnu vyměnil za roomster,vždy sloužil bez problémů a měnily se jen běžné věci.
Já měl favorit,ještě karburátor,rok 1993 a taky sloužil bez problémů... :roll:
A to samé platí u Favoritu.Nové světlo se dá sehnat kolem 500Kč,na vrakáči i za 100Kč.Seženeš nový výfuk na tipo za 1500Kč??Seženeš čelní sklo nové za 1000Kč???Mohl bych pokračovat dále,včetně cen servisu.
A spolehlivost??Záleží na předchozí péči majitele,můj táta měl donedávna favorit z roku 1994 a měl ho 10let než ho v srpnu vyměnil za roomster,vždy sloužil bez problémů a měnily se jen běžné věci.
Já měl favorit,ještě karburátor,rok 1993 a taky sloužil bez problémů... :roll:
Měl jsem uno před i po faceliftu, teď mám punto. Odjezdil jsem něco i na dvou favoritech a jednom tipu (velmi plytké poznatky mám ještě s druhým, ale to jsem vyloženě jednou nastoupil a jel, proto se nebudu o tomto ani rozepisovat). Do favoritu bych si snad už dneska nesedl ani jako pasažér, protože co nějaký vidím, sotva drží pohromadě.
Tipa byla původem pozink, čili pokud reznou, zkontroval bych důsledně, zda bylo auto bourané, jak moc a jak jej opravili. Jinak mé zkušenosti jsou s Fiatem Tipo 2.0 i.e. Granturisimo. Známí, kterým patří, jej vůbec nešetří, sám se divím, co to auto vydrželo.
Motor je držák, tichý a dostatečně silný, má slušný tah. Spotřeba se dá hlídat na 8 litrech i v režimu čistě město, v letošním horkém létě při popojížděčkách ale vyskočila až nad 12. Za sebe bych volil motor 1.6 benzín nebo 1.9 TD.
Spolehlivost je oproti favoritu nadprůměrná. Problém byl před lety s elektrikou, zvláště verze s digitální palubovkou jsou háklivé na čistotu kontaktů, toto kontrolujte a udržujte. Na druhé straně máte k dispozici zárodky palubního PC a například kontrolu uzavření všech pěti dveří. Druhým neduhem je občasný pokles volnoběžných otáček ihned po nastartování, a to bez ohledu na roční období. Po zahřátí však problém opadá.
Do výbavy, kterou ve favoritu asi těžko najdete, patří el. přední okna a zrcátka, tónovaná skla, centrál (včetně kufru), zmíněný palubní PC, posilovač řízení (přesně mi vyhovuje, ani příliš učinný, ale ani slabý), stavitelný volant a sedadlo řidiče, sympatické je podsvícení ovládacích páček pod volantem (vhledem k tomu, co vše integrují, se hlavně zpočátku v noci může tato drobnost velmi hodit), elektrony. Dobře pracuje systém ABS, ale zprvu vás na sněhu možná vyděsí jeho problikávající kontrolka.
Účinnější by mohlo být topení, v zimě trvá, než se kabina vyhřeje, ale přiznávám, že topím více, než většina lidí okolo, takže je to možná jen subjektivní. Auto bylo koupeno v Německu a známí jej pořídili jako 3 roky staré, proto nevím, zda rádio BMW Bavaria s kazetovým přehrávačem je "originál", nicméně oslepla mu jedna čárka v LED panelu kmitočtu. Přední sériové repro nejsou žádná sláva, ale zprávy si na nich poslechnete. Digitální palivoměr by mohl být přesnější, je zvláštně odstupňován a narozdíl od analogového budíku se z něj hůře odhaduje stav benzínu v nádrži.
Náhradní díly jsou dostupné a levné, a to jak nové, tak starší, pokud víte, kde hledat. Tady v Ostravě absolutně bez problému. Na uno stály kdysi zcela nové nárazníky 550 - 700 Kč, u tipa jsou ceny myslím obdobné. Některé díly jsou dokonce levnější, než na populární škody 742 (105-136) - například světlomety. Verze Granturisimo má snad ale nějaký speciální výfukový systém, který je o něco dražší v cenách ND.
Celkově vzato, tipo je odolné a spolehlivé auto, pokud mu dáváte pravidelnou údržbu. Jestliže ji zanedbáte, doplatíte na to jako u jakéhokoliv jiného auta. Komfort svezení, bezpečnost, užitná hodnota, to jsou faktory v podstatě s favoritem nesrovnatelné. Neváhal bych a hledal ZACHOVALÝ!!! Fiat Tipo.
Tipa byla původem pozink, čili pokud reznou, zkontroval bych důsledně, zda bylo auto bourané, jak moc a jak jej opravili. Jinak mé zkušenosti jsou s Fiatem Tipo 2.0 i.e. Granturisimo. Známí, kterým patří, jej vůbec nešetří, sám se divím, co to auto vydrželo.
Motor je držák, tichý a dostatečně silný, má slušný tah. Spotřeba se dá hlídat na 8 litrech i v režimu čistě město, v letošním horkém létě při popojížděčkách ale vyskočila až nad 12. Za sebe bych volil motor 1.6 benzín nebo 1.9 TD.
Spolehlivost je oproti favoritu nadprůměrná. Problém byl před lety s elektrikou, zvláště verze s digitální palubovkou jsou háklivé na čistotu kontaktů, toto kontrolujte a udržujte. Na druhé straně máte k dispozici zárodky palubního PC a například kontrolu uzavření všech pěti dveří. Druhým neduhem je občasný pokles volnoběžných otáček ihned po nastartování, a to bez ohledu na roční období. Po zahřátí však problém opadá.
Do výbavy, kterou ve favoritu asi těžko najdete, patří el. přední okna a zrcátka, tónovaná skla, centrál (včetně kufru), zmíněný palubní PC, posilovač řízení (přesně mi vyhovuje, ani příliš učinný, ale ani slabý), stavitelný volant a sedadlo řidiče, sympatické je podsvícení ovládacích páček pod volantem (vhledem k tomu, co vše integrují, se hlavně zpočátku v noci může tato drobnost velmi hodit), elektrony. Dobře pracuje systém ABS, ale zprvu vás na sněhu možná vyděsí jeho problikávající kontrolka.
Účinnější by mohlo být topení, v zimě trvá, než se kabina vyhřeje, ale přiznávám, že topím více, než většina lidí okolo, takže je to možná jen subjektivní. Auto bylo koupeno v Německu a známí jej pořídili jako 3 roky staré, proto nevím, zda rádio BMW Bavaria s kazetovým přehrávačem je "originál", nicméně oslepla mu jedna čárka v LED panelu kmitočtu. Přední sériové repro nejsou žádná sláva, ale zprávy si na nich poslechnete. Digitální palivoměr by mohl být přesnější, je zvláštně odstupňován a narozdíl od analogového budíku se z něj hůře odhaduje stav benzínu v nádrži.
Náhradní díly jsou dostupné a levné, a to jak nové, tak starší, pokud víte, kde hledat. Tady v Ostravě absolutně bez problému. Na uno stály kdysi zcela nové nárazníky 550 - 700 Kč, u tipa jsou ceny myslím obdobné. Některé díly jsou dokonce levnější, než na populární škody 742 (105-136) - například světlomety. Verze Granturisimo má snad ale nějaký speciální výfukový systém, který je o něco dražší v cenách ND.
Celkově vzato, tipo je odolné a spolehlivé auto, pokud mu dáváte pravidelnou údržbu. Jestliže ji zanedbáte, doplatíte na to jako u jakéhokoliv jiného auta. Komfort svezení, bezpečnost, užitná hodnota, to jsou faktory v podstatě s favoritem nesrovnatelné. Neváhal bych a hledal ZACHOVALÝ!!! Fiat Tipo.
Já ještě když byl celkem hormon,tak mý tehdejší kočky rodiče jezdili Fávo a já si pak kupoval jetý Tipo 1.4i e.I když Favorit nebyl tehdy špatnej,tak to byl v přímym porovnání rozdíl jak o třídu.Až na výbavu,ta byla stejná-žádná 😄 Fiat byl tižší,o dost svižnější a žral míň.Navíc tehdy byla naprostá většina dílů levnější docela o dost na Fiátka a pochybuju,že se něco změnilo a vzhledem k tomu,že většina stejně starejch Favoritů už uhnila,tak neni co řešit.Samozřejmě pokud bys narazil na bořenej kus co pofackovali z Polskejch plechů,tak je jasný,že to bude rezavý taky,ale za to už výrobce naštěstí nemůže.
no v tomto případě bych volil favorit,kvůli opravitelnosti a cenám dílů a hlavně servisu.
Ale pokud je budoucí majitel dosti zručný,snad by si něco mohl opravit i na Tipu :?
Ale pokud je budoucí majitel dosti zručný,snad by si něco mohl opravit i na Tipu :?
Já osobně bych bral Tipo než Fáčko,v naftě nemá chybu ta 1,7,ale spíše 1,9. 1,7 jede do 5,naložená do 6 apokud není motor před smrtí,měl by dát nafrak i fáčku hlavně v kopcích a místa je i v Unu daleko více než ve Fáčku.Opravdu ale záleží na konkrétním stavu toho kterýho vozu.Tipo
nebrat ktery je označeny DGT.Jinak platí pro obě totéž :raději mladší.
___________________________-
S-Ibiza 17GLD 40kW
BX14RE-52kW
nebrat ktery je označeny DGT.Jinak platí pro obě totéž :raději mladší.
___________________________-
S-Ibiza 17GLD 40kW
BX14RE-52kW
1.7 je sice jednoduchej a spolehlivej motor,ale taky je to p?knej grešlak,kterym v noci p?i nastartování vzbudíš celou ulici.Radši ten benzín 1.4,nebo 1.6.I vzhledem k po?ítanýmu nájezdu km.
no ja by som bral Tipo 1,7 D dá sa ľahko opraviť je pravda že je leniví ale je good 😉 spotreba cca do 5 L na 100-km inak v spoľahlivosti si Tipo môže podať ruku s Favoritom aspoň som to tak počul ja mam UNO 1,3 D a už 25 000-km čo s nim jazdím sa mi na ňom nič ne***o a jazdím na 4 L na 100-km >😁
Na jakym stavu,dyk Favo byl kostitřas už jako novej?!
U Tipa má mnohem větší pravděpodobnost,že to nebude rezavý a už 1.4i.e jede podstatně líp.Jenom bych se asi vyhnul digitálu.Max okna v elektrice a analog.Díly jsou na to mnohdy levnější než na Škoduli a dá se sehnat všechno.
U Tipa má mnohem větší pravděpodobnost,že to nebude rezavý a už 1.4i.e jede podstatně líp.Jenom bych se asi vyhnul digitálu.Max okna v elektrice a analog.Díly jsou na to mnohdy levnější než na Škoduli a dá se sehnat všechno.
At sezene neco peknyho a zachovalyho... Osobne bych byl pro to Tipo, ale prece nebudu nekomu radit at vezme polozvrakovany Tipo Misto peknyho Favorita. Takze at rozhodne stav konkretniho auta...
Pokud budou ve stejnym stavu, porovnavat se to opravdu neda - to Favo je silenej kostitras...
Pokud budou ve stejnym stavu, porovnavat se to opravdu neda - to Favo je silenej kostitras...
Zkusil bych najít zachovalý fáčko, ale naopak bych bral starší, s karburátorem a bez katalyzátoru - z důvodu snadnějšího a levnějšího udržování emisních limitů v normě. Nevim jak na fiaty, ale na favorita není problém cokoli sehnat za pár korun (kupa materiálu je na vrakovištích i u prodejců nových dílů včetně originálních Škoda). Jediný co nemůžu rozumně sehnat je motor zadního stěrače. Kdyby někdo měl...pište
no to nevim jestli jde porovnavat facko s tipem....uz jste nekdy jeli ve favořitu? vzdyt je to hruza ...doporucuju TIPO
Ahoj.Sám vlastním formana a velká spokojenost.osobně si ale myslím že je lepší volba fiat je větší za stejné peníze a můžeš ho mít ze silnějším motorem, třeba 2.0 83kw.Favorit je pomalý i s nejsilnější motorizací 1,3 50kw.Fiat je o třídu víš ale favorita v prostornosti o moc neporazí ale přece jen.Jestli se přece je rozhodne pro favorita tak od roku výroby 1993 jednak interié je hezčí ale icelková kvalita je lepší a nárůst ceny neznatelný.Jako alternativa by mohla být Felicia nebo Punto.Ale ať se těmito vozy moc nezávodí pač nejsou moc bezpečné. 😁