0
spoření >😁 😉 a táta taky něco dá 😉
Přejít do diskuze
Alfa Romeo GT 1.9JTD.150Ps bohatě stačí,diesel se slušnou spotřebou a i když je to Coupé,tak to zas takovej prcek neni.Stejně budeš jezdit většinou sám,nebo ve dvouch.Velký auto aby mohl vozit všechny kámoše a nechat si ho zhuntovat si koupí akorát pitomec.
Za 350k jde koupit opravdu rychlá ojetina,ale pro dobro tvoje a všech ostatních na silnicích a v přilehlém okolí,dej si nějaký limit ve výkonu,doporučuju ti tak 150HP max.,nebo respektive něco co nedělá stovku pod 8s. a i to už je na nováčka až moc. Napřed se nauč jezdit,né řídit,myslim jezdit jako ovládat vozidlo a trochu předvídat.Opravdu dobře a bezchybně řídt neumí skoro nikdo.
Koci: jestli se něco za ty tři roky bude hodně měnit, tak bych tipoval tvůj názor na to, co bys chtěl za auto. My jsme tady většinou asi jiná věková skupina a máme úplně jinačí potřeby a hlediska.
A až budeš jezdit (taky sem se těšil, dočkáš se), slib mi, že budeš dávat bacha na sebe i na ostatní okolo. Eště horší sou vypatlanci, kteří na to mají (prachy).
A až budeš jezdit (taky sem se těšil, dočkáš se), slib mi, že budeš dávat bacha na sebe i na ostatní okolo. Eště horší sou vypatlanci, kteří na to mají (prachy).
mno mě by taková fabia rs stačila teda jo >😁 😉 nechtěl bych nic novýho,spíš něco s dobrejma jízdníma vlastnostma 😉
Hlavně je potřeba počkat ty tři roky. Třeba už se vůbec nebude vyrábět Fabie (myslím pochopitelně tu současnou, nikoliv II), tak jaký by mělo smysl si ji teď vysnít.
Už jsem tady viděl hodně věcí, ale dotaz na to, jaké auto si koupit za 3 roky, to teda ještě ne :roll: >😁
Už jsem tady viděl hodně věcí, ale dotaz na to, jaké auto si koupit za 3 roky, to teda ještě ne :roll: >😁
Nezlob se na mě ale ptáš se na něco na co nelze odpovědět. Pro výběr auta je zapotřebí zadat určitá kritéria a těch je spousta.
Kdyz ti da tatka 350t na auto, tak nemej strach o spotrebu a nad naftou neuvazuj... 😉
Jenom se bojim, abys nebyl dalsi pseudozavodnik s rychlym autem, ktery bude mit potrebu hned po ridicaku machrovat a pak nekoho sejme, bohuzel takovych je hodne... :?
Jenom se bojim, abys nebyl dalsi pseudozavodnik s rychlym autem, ktery bude mit potrebu hned po ridicaku machrovat a pak nekoho sejme, bohuzel takovych je hodne... :?
no... tak tohle vysvětli mojemu tátovi >😁 taky by se mi to tak líbilo ale fotřík by asi moc nadšeně nereagoval co >😁 😉
porid neco za polovicku a zbutek procestuj a propar.....to je dulezitejsi nez nejaky podelany auto
Já myslím že za tři roky budeš mít uplně jiný starosti.Za tři roky se toho strašně moc změní. 😉
Vím,je to docela dlouho ale jaké auto bych si měl za 3 roky koupit? Měl bych možnost tak 350tis 18 mi bude až za 3 roky ale jaké auto? Líbí se mi třeba Fabia RS kvůli Dieselu a nízké spotřebě ale zase taková Honda Civic Type-R neni taky špatná,co by ste radily za sporťáčky nebo podobná auta jako Civic Type-R do 350 tis?