0
To, že bylo některé auto autem roku nevypovídá nic o kvalitě. To byl třeba i Peugeot 307 a přesto bych do něj osobně nešel.
Přejít do diskuze
no takze kde zacat, asi by bolo najlepsie tym ze 156-ka bola v roku 1998 vyhlasena za Europske auto roka. Si myslim ze je to dost prestizne ocenie a w tomto pripade kwalitna reklama. Takze o dovod na wiac preco 156-ku si zadowazit. Jednu som nasiel za 160 000.- mala ABS, Hlinikove disky, koža, 2x airbag, 140kW, 7L spotreba urcite nieje na zahodenie (na 2,4-ku) ... Ja by som si ju kupil 😄 uz sa staci iba rozhodnut
Jinak si ještě nemůžu odpustit poznámečku... >😁
Kdyby si chtěl tu Almeru z r.99 (konec výroby) tak bych šel do 1.6, ať má klimatizaci, 4 airb. a ABS...Jsou to totiž auta, co šli na německej trh..A stojí tak kolem 120 000,- 😉
Kdyby si chtěl tu Almeru z r.99 (konec výroby) tak bych šel do 1.6, ať má klimatizaci, 4 airb. a ABS...Jsou to totiž auta, co šli na německej trh..A stojí tak kolem 120 000,- 😉
Nazdárek!
Myslím, že Focus, je jedna z nejlepších voleb, co lze v týhle cenový kategorii učinit...
Zapomínat by se sice nemělo ani na japonce, protože taková předchozí generace nissanu primera je taky myslím vychytaná koupě (motor 1.8 - benzín)
Jina co se týče poruchovosti, mrkni na [odkaz]
a porovnávej a mudruj a mudruj... >😁
Tam si pěkně můžeš srovnat to které autí...
Já mám zkušenost s nissanem almera 1999, a je to fakticky nezmar, ale konkrétně u nissanů bacha, od roku 2000 ruce pryč...jak se dali do kupy s renaultem, tak se to podepsalo na jejich kvalitě...ale pořád jako srovnávat nissana a nějakou jinačí značku...No však si to na těch stránkách najdeš sám...Přeji hodně štěstí...
PS: Ještě je tu možnost nechat si dovézt auto z německa...Jsou na to u nás lidi a především japonský auta se dají sehnat hodně levně a v dobrém stavu...Jinak co se týče koupi...Vzal bych káru a v rámci zkušební jízdy bych ještě před koupí sjel do autoriz. servisu, dal tam maníkům po litru a máš to... 😉
Myslím, že Focus, je jedna z nejlepších voleb, co lze v týhle cenový kategorii učinit...
Zapomínat by se sice nemělo ani na japonce, protože taková předchozí generace nissanu primera je taky myslím vychytaná koupě (motor 1.8 - benzín)
Jina co se týče poruchovosti, mrkni na [odkaz]
a porovnávej a mudruj a mudruj... >😁
Tam si pěkně můžeš srovnat to které autí...
Já mám zkušenost s nissanem almera 1999, a je to fakticky nezmar, ale konkrétně u nissanů bacha, od roku 2000 ruce pryč...jak se dali do kupy s renaultem, tak se to podepsalo na jejich kvalitě...ale pořád jako srovnávat nissana a nějakou jinačí značku...No však si to na těch stránkách najdeš sám...Přeji hodně štěstí...
PS: Ještě je tu možnost nechat si dovézt auto z německa...Jsou na to u nás lidi a především japonský auta se dají sehnat hodně levně a v dobrém stavu...Jinak co se týče koupi...Vzal bych káru a v rámci zkušební jízdy bych ještě před koupí sjel do autoriz. servisu, dal tam maníkům po litru a máš to... 😉
To je fakt až podezřelý. Aby to nebylo svařený a smontovaný ze tří kusů nebo to nebyla nějaká čorka. Rozhodně nechat důkladně prohlédnout a prověřit.
mno a co tohle...
[odkaz]
- prodejci jsem volal, rikal ze potrebuje rychle penize na staveni, je to dovezene z Italie, druhy majitel, bez servisni knizky, rikal ze by pri rychlem jednani dal jeste slevu...
Rok vyroby 2002, najeto 73000km... za 172k to je az podezrele levne ze?
[odkaz]
- prodejci jsem volal, rikal ze potrebuje rychle penize na staveni, je to dovezene z Italie, druhy majitel, bez servisni knizky, rikal ze by pri rychlem jednani dal jeste slevu...
Rok vyroby 2002, najeto 73000km... za 172k to je az podezrele levne ze?
Cena je to fakt dost velká. Kamarád teď v listopadu koupil kombíka r.v.99, v Ghia výbavě za 153 tis. a v docela dobrým stavu.
Jestli ale odpovídají najetý km a je v pořádku tak je cena vyšší asi právě proto.
Jestli ale odpovídají najetý km a je v pořádku tak je cena vyšší asi právě proto.
pocet km dost nizky (co je samozrjem dobre ak je to pravda), na rok 99 sa mi vsak zda cena trosku vyssia. Ja som hladal 2mesiace Primeru P11 GT, Primeru P11 144(1999-2002)alebo Accord od r.v 98 a za tuto cenu sa dali najst 2000-01. Inak dobra volba.
Auto dobrý,jenom bych se ještě na mobile,nebo třeba autoscoutu mrknul,jestli neni třeba to samý a novější plus obsáhlejší výbava.
Jeste jsem si nechal poradit a nakonec jsem se rozhodl pro Ford Focus 1.6, 74kW, Hatchback.
Aktivne hledam druhy tyden, zatim nic moc nabidka az dnes jsem narazil na toto: [odkaz]
tak se chci jen zeptat co si o tom myslite? 😄
Aktivne hledam druhy tyden, zatim nic moc nabidka az dnes jsem narazil na toto: [odkaz]
tak se chci jen zeptat co si o tom myslite? 😄
Tak mně v ostravském autorizáku jejich přijímací technik vždycky vstříc vyšel, ale horší to už bylo s tím servisem (opravou) samotným. Výsledek velmi dobrý, to ano. Ale...
Potřeboval jsem lehounce narovnat přední levý blatník (ve "špici" u blinkru) a vyměnit plastovou vložku podběhu a příčku pod chladičem (držák), ale protože to šlo z pojistky, tak i přední nárazník. Sice netuším proč, když to absolutně nebylo třeba a ani to není vidět, ale "opravovali" a lakovali i samotný podběh a když tam dávali zpátky chladič, tak odřeli tu přední horní příčku s číslem karoserie, tak že ji teda taky přelakují. Auto sice vypadá jako před tím ťukancem, ale co s tím prováděli...
Potřeboval jsem lehounce narovnat přední levý blatník (ve "špici" u blinkru) a vyměnit plastovou vložku podběhu a příčku pod chladičem (držák), ale protože to šlo z pojistky, tak i přední nárazník. Sice netuším proč, když to absolutně nebylo třeba a ani to není vidět, ale "opravovali" a lakovali i samotný podběh a když tam dávali zpátky chladič, tak odřeli tu přední horní příčku s číslem karoserie, tak že ji teda taky přelakují. Auto sice vypadá jako před tím ťukancem, ale co s tím prováděli...
Teď se nechci se zastávat jakýchkoliv statistik, ale je rozdíl když něco hodnotíš 1 až 5 , než když se třeba průměrná mzda počítá od třeba 7 tisíc po milionové platy manažerů.
tak se podivej na hodnoceni stila, pomin dealereskou sit, kdyz chces a koukej jen na spolehlivost
Statistika je sice zajímavá věc, ale stačí se podívat na statistiku průměrného platu v ČR a pak malým písmem dodatek, že víc jak 60 % lidí se na průměrnou mzdu nedostane.
U těch zmíněných britských statistik je pokud vím minimálně třetina hodnocení přístup prodejců, předprodejní servis a spokojenost se servisní sítí. I když hodnotím Fiaty velmi vysoko v otázce kvality aut (a nejen já, třeba Finacial Times to vidí ještě optimističtěji), stejný dotazník bych vyplnil úplně stejně jako britové! Fiat má jednu z nejhůře fungujících servisních sítí i přes to, že například zásobování náhradními díly jsou na tom skoro nejlíp v Evropě. Kde je přesně problém, nikdo neví, ale nástupem Němců se například v servisní síti Alfy Rome👋Maserati budou dělat čistky už příští rok a Fiat/Lancia to čeká potom.
Osobní zkušenost s Fiaty z první poloviny osmdesátých let - katastrofa. Osobní zkušenost s Fiaty přelomu devadesátých let - celkem průměr. Osobní zkušenost s Fiaty za posledních 10 let - velmi spolehlivé vozy. Osobní zkušenost se servisy - co lze, to poserou. Pokud chci něco na zastoupení - jakýkoliv papír - vyřizuje to jakási pochybná agentura, trvá to sto let a je to neúnosně drahé. Že by mi na Fiatu někdy někdo vyšel v něčem vstříc - tak to ani omylem! Naopak, jde-li něco zkomplikovat, zastoupení Fiatu to dokáže. Srovnám-li přístup BMW nebo Škody - není o čem diskutovat. To jsou značky, pro něž je zákazník partnerem a nikoliv votravou, který si dostatečně neváží skutečnosti, že jsme mu prodali auto. Celkové hodnocení - těžký podprůměr hraničící s nasraností. Na zastoupení už ani nechodím, většina lidí, kteří potřebují u Fiatu něco méně standardního zvolí raději podvod či falšování, než by s nimi ztráceli čas. A to i přes to, že Fiata jako auto bych klidně každému doporučil, protože je to spolehlivé a nenáročné auto s levnými ND a jejich velmi dobrým zásobováním.
U těch zmíněných britských statistik je pokud vím minimálně třetina hodnocení přístup prodejců, předprodejní servis a spokojenost se servisní sítí. I když hodnotím Fiaty velmi vysoko v otázce kvality aut (a nejen já, třeba Finacial Times to vidí ještě optimističtěji), stejný dotazník bych vyplnil úplně stejně jako britové! Fiat má jednu z nejhůře fungujících servisních sítí i přes to, že například zásobování náhradními díly jsou na tom skoro nejlíp v Evropě. Kde je přesně problém, nikdo neví, ale nástupem Němců se například v servisní síti Alfy Rome👋Maserati budou dělat čistky už příští rok a Fiat/Lancia to čeká potom.
Osobní zkušenost s Fiaty z první poloviny osmdesátých let - katastrofa. Osobní zkušenost s Fiaty přelomu devadesátých let - celkem průměr. Osobní zkušenost s Fiaty za posledních 10 let - velmi spolehlivé vozy. Osobní zkušenost se servisy - co lze, to poserou. Pokud chci něco na zastoupení - jakýkoliv papír - vyřizuje to jakási pochybná agentura, trvá to sto let a je to neúnosně drahé. Že by mi na Fiatu někdy někdo vyšel v něčem vstříc - tak to ani omylem! Naopak, jde-li něco zkomplikovat, zastoupení Fiatu to dokáže. Srovnám-li přístup BMW nebo Škody - není o čem diskutovat. To jsou značky, pro něž je zákazník partnerem a nikoliv votravou, který si dostatečně neváží skutečnosti, že jsme mu prodali auto. Celkové hodnocení - těžký podprůměr hraničící s nasraností. Na zastoupení už ani nechodím, většina lidí, kteří potřebují u Fiatu něco méně standardního zvolí raději podvod či falšování, než by s nimi ztráceli čas. A to i přes to, že Fiata jako auto bych klidně každému doporučil, protože je to spolehlivé a nenáročné auto s levnými ND a jejich velmi dobrým zásobováním.
z toho co uvadis a co jsi napsal opravdu vic neplyne, pokud je to jinak, tak se pochlub, jasnovidec nejsem.
Ty jsi vážně jouza, nebudu se s tebou pouštět do flamewar, jen se zamysli, jestli každý člověk jezdí autem, které mu patří podle dokladů. 😉 Přiznávám, že už to není jako v dobách, kdy jsem jezdil starým dobrým unem (25 tkm za 8 měsíců), ale pořád nerad chodím pěšky a k hromadné dopravě projevuji neskrývaný odpor.
fleet: jeste me tak napada, ze tvoje zkusenosti budou fakt zasadni...s tvym vozovym parkem a tvoji hlaskou, ze mas obstarozni punto a za dva roky uz budes mit najeto celkem 60000km... to neni ani 10000 rocne, ze?
zato zkusenosti s autama, ktery si videl na obrazku mas spoustu. >😒]
zato zkusenosti s autama, ktery si videl na obrazku mas spoustu. >😒]
Mezi průzkumem a anketou je rozdíl. Ale to už fakt nechci řešit.
Jinak je mi jasné, že neexistuje bezchybné auto. Osobně nejvíc dám na zkušenosti své, nebo lidí, kterým důvěřuji. Protože zkušenosti s fiatem máme dobré (já, otec i známí po letitém doslova brutálním užívání tipa), tak za ním stojím, chápu, že někdo jiný to může mít úplně jinak.
Díky známým jsem měl možnost vyzkoušet mnoho jiných aut i z korejské či německé provenience, takže i tím se řídím (a proto vím, že BMW bych nechtěl, teda rozhodně ne ojeté).
Třeba jeden známý jezdil se škodovkama 20 let a po felině z roku 2000 už mu prostě fabii ani octavii nikdo nedokázal vnutit. Teď se stal místostarostou jedné vesnice, tam musí jezdit s O II a je nešťastný, zatímco jeho bratr má totéž auto a je spokojený. Prostě co člověk, to názor, pro mě je důležité znát ty lidi, kteří ty názory mají, vědět, co těm názorům předcházelo, co je to stálo, vyzkoušet a poznat to auto a udělat si názor vlastní.
Jinak je mi jasné, že neexistuje bezchybné auto. Osobně nejvíc dám na zkušenosti své, nebo lidí, kterým důvěřuji. Protože zkušenosti s fiatem máme dobré (já, otec i známí po letitém doslova brutálním užívání tipa), tak za ním stojím, chápu, že někdo jiný to může mít úplně jinak.
Díky známým jsem měl možnost vyzkoušet mnoho jiných aut i z korejské či německé provenience, takže i tím se řídím (a proto vím, že BMW bych nechtěl, teda rozhodně ne ojeté).
Třeba jeden známý jezdil se škodovkama 20 let a po felině z roku 2000 už mu prostě fabii ani octavii nikdo nedokázal vnutit. Teď se stal místostarostou jedné vesnice, tam musí jezdit s O II a je nešťastný, zatímco jeho bratr má totéž auto a je spokojený. Prostě co člověk, to názor, pro mě je důležité znát ty lidi, kteří ty názory mají, vědět, co těm názorům předcházelo, co je to stálo, vyzkoušet a poznat to auto a udělat si názor vlastní.
No ono ale asi bude problem nahanet nejakeho odbornika po cele ČR... pocitam, ze budu kupovat v bazaru, nebo pres inzerat s tim ze si v pripade zajmu dojedu na misto urceni a auto omrknu...
No je dobrý vyhlednutý kousek zavést do autorizovaného servisu nebo do servisu se kterým mají třeba Tvoji známí dobré zkušenosti.
to Fleet: Řekl bych , že je lepší průzkum 76 000 lidí, kteří s těmi auty skutečně jezdí než názor někoho, kdo se sveze na předvádčce a řekne to je šmejd to bych v životě nekoupil. Takový průzkum má určitě větší vypovídací hodnotu než názory zde na fóru . Nejvíc dozvíš na vláknech o jednotlivých značkách. Vlákna jako co je lepší, doporučte něco nejsou zrovna moc vypovídající.
Nevím jestli jsi četl vlákno o Stilu, ale mě vůbec nepotěšilo. Ale to neznamená , že je každej kousek šmejd, ale taky to neznamená , že je to bezporuchový auto. Podívej se i na jiná vlákna - Škody, Renaultu, Peugeotu - všude se najdou nějaké problémy a tvrdit , že když je zrovna já nemám tak neexistují je blbost.
to Fleet: Řekl bych , že je lepší průzkum 76 000 lidí, kteří s těmi auty skutečně jezdí než názor někoho, kdo se sveze na předvádčce a řekne to je šmejd to bych v životě nekoupil. Takový průzkum má určitě větší vypovídací hodnotu než názory zde na fóru . Nejvíc dozvíš na vláknech o jednotlivých značkách. Vlákna jako co je lepší, doporučte něco nejsou zrovna moc vypovídající.
Nevím jestli jsi četl vlákno o Stilu, ale mě vůbec nepotěšilo. Ale to neznamená , že je každej kousek šmejd, ale taky to neznamená , že je to bezporuchový auto. Podívej se i na jiná vlákna - Škody, Renaultu, Peugeotu - všude se najdou nějaké problémy a tvrdit , že když je zrovna já nemám tak neexistují je blbost.
Asi bude nejlepší ten "obyčejnej" mechanik co sám občas umí ze dvou jedno.Aspoň má zkušenosti a ví kam mrknout.V autorizáku občas můžeš narazit na úplnýho pitomce a navíc nemá zkušenosti s jinejma značkama,pokud nejsi pevně rozhodnutej a chceš jít do baziku.
Myslím, že nebude problém zajistit mechanika z autorizovaného servisu každé značky. Pak jsou tu i soudní znalci a "obyčejní" mechanici.
Huml, NIKDE u té ankety není psáno, že mají najeto 30 tisíc km ročně. Jsi jasnovidec nebo se snad záměrně "pleteš"?
Moskyt: rozhodně doporučuji, i člověk znalý aut se může splést, ale jistě je ta šance menší než u nás "uživatelů" 😊
Moskyt: rozhodně doporučuji, i člověk znalý aut se může splést, ale jistě je ta šance menší než u nás "uživatelů" 😊
kdyby ale meli utratit rekneme 2-3000 za odbornou pomoc, bude se jim to zdat moc... dobre jim tak
Tak tohle me zajima... existuje snad neco jako financni poradce na auta? Ja bych neco takoveho vyuzil a rozhodne by mi nebylo lito utratit 2k, kdyz mi pomuze spravne vybrat. 150k neni zrovna malo a ja s nakupem ojetin nemam zadnou zkusenost...
Tak tohle me zajima... existuje snad neco jako financni poradce na auta? Ja bych neco takoveho vyuzil a rozhodne by mi nebylo lito utratit 2k, kdyz mi pomuze spravne vybrat. 150k neni zrovna malo a ja s nakupem ojetin nemam zadnou zkusenost...
Já se o tom s tebou nebudu hádat, ty víš, nebo si myslíš, "svoje", já vím "svoje". Jak říkám, pokud to pro tebe hodnotu má, fajn, v pohodě.
76000 identifikovanych lidi hodnotilo identifikovana auta, jejichz jsou majiteli coz je krizove overovano s databazi DVLA...
jak jsem napsal, kazdy si udelejte svuj nazor. ja temi vysledky prekvapenej nejsem.
ale kdyz te proste nezarazi ze stilo ma minimalni hodnoceni temer ve vsem, tak to fakt necti a kup si ho 😉
kazdopadne potapet vyzkum takovyho rozsahu a kricet, ze ty vis presne, jak je to s jeho spolehlivosti mi prijde docela zvlastni.
jak jsem napsal, kazdy si udelejte svuj nazor. ja temi vysledky prekvapenej nejsem.
ale kdyz te proste nezarazi ze stilo ma minimalni hodnoceni temer ve vsem, tak to fakt necti a kup si ho 😉
kazdopadne potapet vyzkum takovyho rozsahu a kricet, ze ty vis presne, jak je to s jeho spolehlivosti mi prijde docela zvlastni.
s tim nema top gear nic spolecnyho, ten to jen kazdorocne vyhlasuje, aby se zucastnilo co nejvic lidi. a je to jedinej vyzkum, kterej znam, kde se projevi veci, o kterych se dozvis, kdyz hodne hledas... napriklad tragicka elektrika v mercedesu E apod... ale nechci to obhajovat, jen oponuju nesmyslnejm vykrikum.
Fleet: asi to nema cenu, ale neodpovidali ani prumerni cesi ani prumerni britove. odpovidali majitele kteri najedou pres 30000km rocne a jejich hodnoceni je zprumerovano... uz tomu rozumis? :roll: a nehodnotili jak brzdy brzdi, ale zda s nimi meli problem. pro jizdni vlastnosti je tam jedna celkova kategorii, ktera ma asi nejmensi vypovidajici hodnotu a je mi celkem volna, nebot ji mohu posoudit sam 😉 spolehlivost tezko...
Fleet: asi to nema cenu, ale neodpovidali ani prumerni cesi ani prumerni britove. odpovidali majitele kteri najedou pres 30000km rocne a jejich hodnoceni je zprumerovano... uz tomu rozumis? :roll: a nehodnotili jak brzdy brzdi, ale zda s nimi meli problem. pro jizdni vlastnosti je tam jedna celkova kategorii, ktera ma asi nejmensi vypovidajici hodnotu a je mi celkem volna, nebot ji mohu posoudit sam 😉 spolehlivost tezko...
Já nevidím ani tak problém v tom TopGearu, jako spíš v tom, že když 1 člověk hodnotí 10 aut, má to relativně smysl. Když 10 lidí hodnotí 1 auto, taky to má relativně smysl, v obou případech je důležité vědět, co je to za lidi a jak hodnotili, aby to mohli vysvětlit, komentovat apod. Ale když 76 tisíc neidentifikovaných lidí jen tak střílí čísla od pasu...
No já nevim,brácha taky maká v UK-Skotsko a teda aspoň tam má Škodule jméno slušný.Každopádně ale spíš jako kombidělník za dobrý prachy a ne jako auto pro radost.
TopGear je pro mě podobnej plátek jako MF-ta už se taky blíží spíš k Blesku,ale ještě se furt aspoň trochu drží.O Světu motorů ani nemluvim.Příklad😁ucati 1098 v SM ztěžklo o 60kg a zdražili jí v základu o půl mega :roll:
TopGear je pro mě podobnej plátek jako MF-ta už se taky blíží spíš k Blesku,ale ještě se furt aspoň trochu drží.O Světu motorů ani nemluvim.Příklad😁ucati 1098 v SM ztěžklo o 60kg a zdražili jí v základu o půl mega :roll:
Ale kuš, to je přesně o tom, co jsem napsal. Když o těch lidech nic nevím, dokonce ani kolik jich bylo, tak je mi úplně fuk, že dali fabii 4 z 5 hvězdiček (a teď to zjednodušuju, jak jen je to možné). Jel jsem 50 km ve fabii, tak ji dám 4 hvězdičky za zelenou metalízu. Nebo tak výborně brzdila, protože měla poklice s motivem Duron? Já nevím, nevím, ale ty 4 hvězdičky jí prostě dám. Když se odvoláváš na průměrného Čecha, měl bys aspoň vědět, že ve výsledku anktety odpovídali průměrní Češi, ne? Kolik jich bylo? TÜV nečtu taky, buď v klidu.
kdybys skutecne vedel neco o vyzkumech, nenapsal bys tenhle blabol. pomerne zastoupeni jednotlivych skupin obyvatelstva potrebujes, pokud delas reprezentativni vzorek (napr. obyvatel dane zeme). me ale nezajima, co si mysli o spolehlivosti fabie prumerny cech... me zajimaji zkusenosti majitelu. a pokud jsou tyto zkusenosti prumerovany a vyjde u stila jedna hvezdicka z 5 a u fabie 4 z 5, tak to vypovida o mnohem. samozrejme, ze se vyzkumu ucastni jen urcita skupina lidi. ale v tomto pripade a s takovym poctem respondentu je to spis k dobru veci. odpovidaji vetsinou heavy users a nadsenci, u kterych se predpoklada vetsi zajem o vec. 😉 takze, az zas budes cist v novinach "hodnoceni spolehlivosti ala TUV" od nektereho z radoby informovanych novinaru a budes si broukat blahem, jaka je to hezka statistika, protoze TUV prochazi kazdy auto... jenze o spolehlivosti vozu ti to nerekne nic pokud necemu rozumis... ja rikam, ze 76 000 majitelu je pro me ten nejlepsi vyzkum a moje osobni zkusenosti ty vysledky jen potvrzuji. napr. peugeot na chvost patri uz davno, ale z jineho vyzkumu se to nedozvis a lidi jako ferin ti tu 307 budou doporucovat horem dolem 😉
Já prostě tvrdím, že minimálně pokud neznáš background a nejsou jasně od sebe oddělené třídy, skupiny lidí podle příjmu a ekvivalentní množství respondentů pro daný segment, tak je ten výzkum de facto bezcenný. Má se srovnávat nejen srovnatelné, ale také to srovnávat za srovnatelných podmínek. Jeden majitel sedí v prvním autě, druhý v padesátém, oba by pravděpodobně hodnotili totéž auto úplně jinak, neb hodnocení vždy závisí na předchozích zkušenostech. Chápeš. Jo, třeba to pro někoho má nějaký přínos, ale já takové věci ignoruju.
V ČR se dá koupit ojetina se zárukou v Autopalace Praha-Spořilov. Ty auťáky jsou prohlídnutý v jejich servisu. Samozřejmě je to stroj a nikdy nikdo ti nezaručí, že se nemůže něco stát. Ale to platí i u novýho. Tu záruku tam můžeš dokonce i uplatňovat (na rozdíl od jiných). Největší procento tam tvoří Mazdy a Fordy. S Mazdou mám výborný zlušenosti, není to sice žádná imidžovka, ale prakticky všechny s výjimkou 2.5 V6 a verzí 4x4 byly - co vím - spolehlivý. Takže třeba Xedos6 raději v jiný motorizaci, ta 323 2.0 V6 je zase hodně žíznivá. S Fordy já osobně mám jen ty nejhorší zkušenosti, byť statistiky hovoří o opaku. Z nich bych tak preferoval toho Focuse v benzinu (byť výbavy stojí většinou za prd), TD nebo TDDI je zadarmo drahý (naopak výborná je TDCi, ale ty bývají drahý) a co se týká Mondea tak bojim, bojim.
Nevím jak má být to auto velký, ale Punto je snad nesmrtelný. Ač možná někteří tvrdí opak, mám vynikající zkušenosti s Fiaty Brav👋Brava/Marea, poslední ročníky byly perfektně udělaný a těsně před ukončením výbavy do toho dávali hodně slušnou výbavu (vyhnout se starým TD a 1.4, ale ty bývají mnohem lacinější). Navíc jsou na to laciný díly a většina z nich v ČR skladem. Za tyhle peníze se v I prodává i třeba Lancia Lybra - prostorný, spolehlivý a luxusní auto s myším divadlem, ale nevím, odkud jsi - kvůli servisu (protože na to bude každej koukat jak tele na vrata); díly naopak nejsou problém a jsou středně drahý. S Audinama mám katastrofální zkušenosti, ale většina majitelů tu poruchovost prostě bee jako normální daň za image, tak jsem divnej asi já. Mnohem líp jsou na tom BMW, ale tam je stejná cena servisu a dílů = hrozně vysoká. S Peugeotama a Citroenama nemám zkušenosti žádný, zkus oddieho.
Nevím jak má být to auto velký, ale Punto je snad nesmrtelný. Ač možná někteří tvrdí opak, mám vynikající zkušenosti s Fiaty Brav👋Brava/Marea, poslední ročníky byly perfektně udělaný a těsně před ukončením výbavy do toho dávali hodně slušnou výbavu (vyhnout se starým TD a 1.4, ale ty bývají mnohem lacinější). Navíc jsou na to laciný díly a většina z nich v ČR skladem. Za tyhle peníze se v I prodává i třeba Lancia Lybra - prostorný, spolehlivý a luxusní auto s myším divadlem, ale nevím, odkud jsi - kvůli servisu (protože na to bude každej koukat jak tele na vrata); díly naopak nejsou problém a jsou středně drahý. S Audinama mám katastrofální zkušenosti, ale většina majitelů tu poruchovost prostě bee jako normální daň za image, tak jsem divnej asi já. Mnohem líp jsou na tom BMW, ale tam je stejná cena servisu a dílů = hrozně vysoká. S Peugeotama a Citroenama nemám zkušenosti žádný, zkus oddieho.
fleet: neboj tu vysokou skolu mam taky, takze jsem hned vedel odkud vitr vane...ohanet se s ni ale nemusim 😁... spotrebitelsky vyzkum se dela mezi spotrebiteli a majitele stila bohuzel nenajdes mezi milionari. takze sociologicka hlediska, po kterych tu volas se uplatnit ani nemohou. navic, zde nejde o vyzkum verejneho mineni, ale o konkretni zkusenosti majitelu. Top gear nema sebemensi zajem na tom, neco zkreslovat. ostatne vysledky by asi vypadaly jinak... ten vyzkum jsem "predhodil" i s metodikou, takze je to naprosto korektni a lepsi vyzkum jsem opravdu nenasel. 😉 pokud mas pocit, ze toto forum ma samo o sobe vetsi informacni hodnotu, nechapu, proc a jak jsi tu VS studoval 😉
Já jsem si to myslel, 1 000 km mám za týden😊 Fiat byl při stejném nájedu jako má Fabie v pohodě, o ní se to říci nedá, teď má Stilo mnohem víc, a drží.. Tím chci jen naznačit, že statistiky nejsou všechno.
Ano, máš pravdu, vyčetl jsem je během studií na VŠ, přecijen o tom něco maličko vím.
Pokud budu chít anketu a dopředu vím, jaké chci výsledky, tak si jí udělám (a kdokoliv jiný taky), pokud chci průkazný výzkum, tak vím, jak musím postupovat. A to, co jsi tu prezentoval, bych rozhodně přirovnal spíš k tomu prvnímu. Než se do mě začneš navážet, tak se uklidni a poté zamysli.
Příště, než tu budeš předhazovat "všeříkající ankety", tak si o tom něco obecného přečti. To už i tohle fórum má průkaznější hodnotu a vyšší informační nasycenost.
Pokud budu chít anketu a dopředu vím, jaké chci výsledky, tak si jí udělám (a kdokoliv jiný taky), pokud chci průkazný výzkum, tak vím, jak musím postupovat. A to, co jsi tu prezentoval, bych rozhodně přirovnal spíš k tomu prvnímu. Než se do mě začneš navážet, tak se uklidni a poté zamysli.
Příště, než tu budeš předhazovat "všeříkající ankety", tak si o tom něco obecného přečti. To už i tohle fórum má průkaznější hodnotu a vyšší informační nasycenost.
fleet: je to nejvetsi vyzkum spokojenosti majitelu na svete. jak bys do toho chtel tahat sociologicke aspekty, kdyz jedinym meritkem je, zda dany vuz vlastnis a mas najety dostatecny pocet mil?? ses chytrej jak vanoce, ale nez zacnes operovat s terminy, ktere jsi nekde cetl, zamysli se. tovarnici fiatem opravdu nejezdi 😉
vse co dal pises vyplyva z toho, ze sis to ani neprecetl... a jsou to samozrejme nesmysly.
m4lcolm: hvezdicky u brzd, motoru a elektroniky se tykaji spolehlivosti jednotlivych skupin 😉
netvrdim ze je to samospasitelny vyzkum, ale z hlediska hodnoceni spolehlivosti vozu zadny lepsi neznam. vy ano?
takze nez budete kricet dal, prectete si to a zamyslete se, zda to, ze 307 skoncila skoro posledni a stilo neni o mnoho lepsi, o necem nevypovida...pokud vim, jde o vozy, ktere maji po trech letech cca 100000km a vic. lidi kteri si pred rokem koupili auto a rocne najedou 10000km tady krici nejvic, ze s nim nemaj problem 😉 zakladatel diskuze chtel poradit. ja mu nabizim k prostudovani vyzkum na kterem se podilelo 76000 majitelu. vy nabizite svuj nazor. (co ma vetsi vypovidaci hodnotu necham na posouzeni kazdeho.) je to jejich subjektivni hodnoceni, ale jinak to ani nejde. skoda v UK rozhodne dobrou image nema a skoncila celkove 2.! takze na image fiatu to nesvadejte...
vse co dal pises vyplyva z toho, ze sis to ani neprecetl... a jsou to samozrejme nesmysly.
m4lcolm: hvezdicky u brzd, motoru a elektroniky se tykaji spolehlivosti jednotlivych skupin 😉
netvrdim ze je to samospasitelny vyzkum, ale z hlediska hodnoceni spolehlivosti vozu zadny lepsi neznam. vy ano?
takze nez budete kricet dal, prectete si to a zamyslete se, zda to, ze 307 skoncila skoro posledni a stilo neni o mnoho lepsi, o necem nevypovida...pokud vim, jde o vozy, ktere maji po trech letech cca 100000km a vic. lidi kteri si pred rokem koupili auto a rocne najedou 10000km tady krici nejvic, ze s nim nemaj problem 😉 zakladatel diskuze chtel poradit. ja mu nabizim k prostudovani vyzkum na kterem se podilelo 76000 majitelu. vy nabizite svuj nazor. (co ma vetsi vypovidaci hodnotu necham na posouzeni kazdeho.) je to jejich subjektivni hodnoceni, ale jinak to ani nejde. skoda v UK rozhodne dobrou image nema a skoncila celkove 2.! takze na image fiatu to nesvadejte...
Na jaře koupil fungl nový Fiat Stilo MW a na zimu pro něj potřeboval uvolnit garáž, kde do té doby stálo punto. Jako druhé auto má hlavně na práci s manželkou Renault Kangoo. Pro dva řidiče je zbytečné třetí auto, není-li pro něj užití.
I podle mě to byla chyba prodat, šlo pryč pod cenou, ale on si to nedal vymluvit. Jeho chyba. Bohužel spolu poslední roky vůbec nevycházíme, takže jakékoliv úvahy, že by vůz přešel na mě, se rovnaly sci-fi. Jinak bych samozřejmě neváhal, jsem sice se svým autem velmi spokojen, ale jeho bylo novější (o 5,5 let), vybavenější (značně), bezpečnější, nebourané a mělo o 16 tkm méně najeto.
I podle mě to byla chyba prodat, šlo pryč pod cenou, ale on si to nedal vymluvit. Jeho chyba. Bohužel spolu poslední roky vůbec nevycházíme, takže jakékoliv úvahy, že by vůz přešel na mě, se rovnaly sci-fi. Jinak bych samozřejmě neváhal, jsem sice se svým autem velmi spokojen, ale jeho bylo novější (o 5,5 let), vybavenější (značně), bezpečnější, nebourané a mělo o 16 tkm méně najeto.
No pokud je cena výrazně pod cenou obvyklou, většinou tam je nějaká zrada. To bys skutečně musel dovézt sám a to auto by muselo mít jasnou minulost vč. servisní knížky atd. Jinak na vrakáči můžeš koupit cokoli, může vypadat pěkně, ale dovnitř nevlezeš a poznáš až časem, o co jde. Podle mě je nejlepší koupit od 1. majitele a jasná minulost, jinak je to sázka do loterie.
S tou koupí máš pravdu, nejlepší je jistota a první majitel. Ale jestli to prodal za 150t a koupil za 330t, tak po 4 letech je to sakra rozdíl. Za takových okolností bych já osobně auto neprodával, raději si ho nechal, ojel ho a prodal pak za zbytkovou cenu. Vždyť 30 tis. je směšný proběh a ztratit 180 t. je strašně moc.
Nechce se mi to zkoumat (neb v rychlosti jsem to nenašel), ale ty mi jistě rád vysvětlíš, jak tam zajistili poměrné sociologické rozložení tak, aby ty výsledky opravdu byly reprezentativní?
Jinými slovy, nakolik ty výsledky odpovídají realitě? Protože když budu dělat předvolební průzkum a ze 100 náhodně vybraných lidí (klidně sta tisíc, jde o princip) se prostě stane, že 98 % preferuje jednu stranu, ještě neznamená, že ta strana dostane u voleb 98 % hlasů. Když ti někdo nepošlete do ankety hlas, ještě to neznamená, že je s autem spokojen/nespokojen.
Takže se ptám ještě jednou, jak zajistili paritu z hlediska sociologických prvků výzkumu? Díky předem za vysvětlení.
Jinými slovy, nakolik ty výsledky odpovídají realitě? Protože když budu dělat předvolební průzkum a ze 100 náhodně vybraných lidí (klidně sta tisíc, jde o princip) se prostě stane, že 98 % preferuje jednu stranu, ještě neznamená, že ta strana dostane u voleb 98 % hlasů. Když ti někdo nepošlete do ankety hlas, ještě to neznamená, že je s autem spokojen/nespokojen.
Takže se ptám ještě jednou, jak zajistili paritu z hlediska sociologických prvků výzkumu? Díky předem za vysvětlení.
Zajímavé, ale naprosto neodpovídající, při porovnání 2 mnou vlastněných aut naprosto bijící do očí. Např. 4 hvězdičky za brzdy u Fabie (jsou příšerné) proti 2 u Stila, které jsou mnohem lepší. Podobně je to s motory, o náskoku Fabie v praktičnosti a komfortu ani nemluvě... Není tam kritériem subjektivní spokojenost?
[odkaz]
NEJLEPSI HONDA S2000... JSOU TAM I KRITERIA HODNOCENI A METODIKA. AUTA HODNOTILI PRIMO MAJITELE... PROC TI CESTI JEN CHVALI TO CO ZROVNA MAJI, JE MI ZAHADOU. A 76000 LIDI UZ JE SLUSNEJ VZOREK. 😉
NEJLEPSI HONDA S2000... JSOU TAM I KRITERIA HODNOCENI A METODIKA. AUTA HODNOTILI PRIMO MAJITELE... PROC TI CESTI JEN CHVALI TO CO ZROVNA MAJI, JE MI ZAHADOU. A 76000 LIDI UZ JE SLUSNEJ VZOREK. 😉
Já ho nevychvaluji, doporučil jsem Forda, poněvadž za ty peníze slušné Stilo neseženeš. S jeho kvalitou (čti poruchovostí) to není tak žhavé, nejsem fanatik značky, takže mohu porovnávat s konkurencí mnou dříve vlastněnou. Samozřejmě tu mluvíme o nových vozech, ojetiny nejsou pro mě 😉
Já znám mechanika poměrně spolehlivého, dávám mu teda jen škodovku, ale známí mu svěřovali i passata, vždy ke spokojenosti, když jim jej pak ukradli, tak jim ten mechanik dobře odhadnul Kii Clarus. Ale to je o tom, že toho mechanika už člověk musí mít ozkoušeného v praxi. Pokud žádného neznáte, asi bych zkusil sehnat někoho přímo z autorizáku dané značky.
No jo, jenže jak má člověk vědět, který mechanik bouračku pozná a který ne. Já taky plánuji si vzít sebou nějakého mechanika, jenže je to spíš pro klid svědomí.
A co tam vede? Rover 200? Já už takovým žebříčkům nevěřím, a to by se nezměnilo, i kdyby jim Fiat vévodil. Marketing dělá svoje...
fajn, jedno l, spokojen? a rad tu informaci budu kopirovat vsude, kde jej zoufali majitele vychvaluji a doporucuji ke koupi ostatnim 😉 myslim totiz, ze jim to pomuze vic :idea:
Když už, tak Stilo s jedním l, až budeš tu informaci o hodnoceni majitelu aut kopirovat do dalsich threadu 😉 >😁
martinV: to jsme se sesli >😁 problem je, ze vetsina mechaniku nepozna vubec nic... a pak se clovek divi, co v tom znackovym servisu vyvadej...
Nefér jednání očekávej úplně u všech značek. Dneska auto svařej ze dvou kusů a vždycky se někdo chytne. Vyleštit metlu a vyčistit interiér dneska zvládne každej. Ne každý si auto odveze na prohlídku nebo vezme sebou mechanika. Obyčejný člověk nemá šanci poznat co s autem je.
jasne. co ti taky zbyva, kdyz mas doma italskou perlu 😉
stillo je po 307 nejhure hodnocene auto ve tride a v absolutnim poradi dle majitelu v UK. ale kazdy at veri, cemu chce 😉
ojeta auta musi vybirat nekdo, kdo se vyzna. pokazde, kdyz se mrknu do bazaru, vidim lidi bez jakekoli zkusenosti a znalosti pripravujici se udelat jednu z nejvetsich investic v zivote. je mi jich lito, kdyz slysim, co jim sype prodejce... kdyby ale meli utratit rekneme 2-3000 za odbornou pomoc, bude se jim to zdat moc... dobre jim tak
stillo je po 307 nejhure hodnocene auto ve tride a v absolutnim poradi dle majitelu v UK. ale kazdy at veri, cemu chce 😉
ojeta auta musi vybirat nekdo, kdo se vyzna. pokazde, kdyz se mrknu do bazaru, vidim lidi bez jakekoli zkusenosti a znalosti pripravujici se udelat jednu z nejvetsich investic v zivote. je mi jich lito, kdyz slysim, co jim sype prodejce... kdyby ale meli utratit rekneme 2-3000 za odbornou pomoc, bude se jim to zdat moc... dobre jim tak
Jasně. Ono, těžko lze očekávat, že každý bere auto jako "člena rodiny". Třeba já teď už počítám, že současný fiat půjde z domu nejdřív až po skončení leasingu, tedy za dva roky. V tu dobu odhaduji, že bude mít najeto tak 60 tkm. A když vám někdo řekne, že koupil 12 let staré auto, co má najeto šedesát tisíc, asi mu to nebudete věřit, minimálně dokud ten vůz neuvidíte.
Pokud ale bude pořád vypadat takto [odkaz] (klidně přidám foto v lepším rozlišení, tohle zkresluje), dodám servisku a dokumenty o všech úkonech i s účty (vloni jsem se nešťastně potkal s passatem, naštěstí s minimální škodou a kupujícímu dám i protokol od pojišťovny a rozpis opravy), tak to fakt může pro někoho kauf jako z pohádky být. Já se za naše auto nemusím stydět.
Jenže bohužel všichni víme, jak většina jiných lidí prodává, že. 😢 Chce to hledat pečlivě a rozumně. A nefér jednání bych nejspíš čekal právě u těch masově rozšířených fábií a golfů.
Pokud ale bude pořád vypadat takto [odkaz] (klidně přidám foto v lepším rozlišení, tohle zkresluje), dodám servisku a dokumenty o všech úkonech i s účty (vloni jsem se nešťastně potkal s passatem, naštěstí s minimální škodou a kupujícímu dám i protokol od pojišťovny a rozpis opravy), tak to fakt může pro někoho kauf jako z pohádky být. Já se za naše auto nemusím stydět.
Jenže bohužel všichni víme, jak většina jiných lidí prodává, že. 😢 Chce to hledat pečlivě a rozumně. A nefér jednání bych nejspíš čekal právě u těch masově rozšířených fábií a golfů.
Pokud máš takhle jistotu,tak super.Jinak bych se uchýlil k samodovozu.Je tu ještě spousta lidí co se živěj lumpačinou a jak v bazaru,tak přímo jim může člověk snadno naběhnout.
Když píšu na rok,tak myslim ojetý auto,to je sakra rozdíl od novýho!Můžeš sehnat super koupi,kdy v porovnání s běžnejma cenama ojetin si podstatně níž,tudíš se to po nějaký době teprv dorovná :idea: Druhá věc je ale taky dobře prodat...
Když píšu na rok,tak myslim ojetý auto,to je sakra rozdíl od novýho!Můžeš sehnat super koupi,kdy v porovnání s běžnejma cenama ojetin si podstatně níž,tudíš se to po nějaký době teprv dorovná :idea: Druhá věc je ale taky dobře prodat...
Třeba já bych za ty peníze koupil v nižší střední Ford Focus 1.6 16V, nebo z malých aut Fiat Punto II 1.2 8V. U těch platíš za auto, ne za značku.
Uvedu příklad, otec před dvěma měsíci prodal za oněch 150 000 Kč (koupil jej za 330) svůj Fiat Punto II 1.2 8V 5d 10/2002 ve výbavě Class (1xairbag, el. přední okna, el. zrcátka, pal. PC, posilovač řízení, stavitelný volant a sedadlo, orig. rádio Blaupunkt + 6 repro, tónovaná skla, zámek zpátečky a nejspíš jsem toho spoustu opomněl).
Co je podstatné, auto bylo jako nové (garážované po celou dobu, v zimě nejeté) v Ostravě, při prodeji mělo najetých ani ne 30 tkm, vyplněná serviska a vedeno v databázi servisu, takže kdokoliv může dohledat veškeré úkony na autě. Žádné spekulace, jistý kauf. Takhle je třeba kupovat auta.
Uvedu příklad, otec před dvěma měsíci prodal za oněch 150 000 Kč (koupil jej za 330) svůj Fiat Punto II 1.2 8V 5d 10/2002 ve výbavě Class (1xairbag, el. přední okna, el. zrcátka, pal. PC, posilovač řízení, stavitelný volant a sedadlo, orig. rádio Blaupunkt + 6 repro, tónovaná skla, zámek zpátečky a nejspíš jsem toho spoustu opomněl).
Co je podstatné, auto bylo jako nové (garážované po celou dobu, v zimě nejeté) v Ostravě, při prodeji mělo najetých ani ne 30 tkm, vyplněná serviska a vedeno v databázi servisu, takže kdokoliv může dohledat veškeré úkony na autě. Žádné spekulace, jistý kauf. Takhle je třeba kupovat auta.
Jde o to, k čemu má sloužit.
Kolik bude jezdit lidí, jak velký kufr nebo zda musí být kombík, kolik km ročně, jaký emotivní výkon očekáváš, kolik jsi ochoten a schopen dát do provozu, atd.
Uvedl jsi dost nesrovnatelná auta.
Kolik bude jezdit lidí, jak velký kufr nebo zda musí být kombík, kolik km ročně, jaký emotivní výkon očekáváš, kolik jsi ochoten a schopen dát do provozu, atd.
Uvedl jsi dost nesrovnatelná auta.
Největší pokles ceny je za první rok, pak za další tři, potom se to snižuje tak, že po 10 letech už se cena téměř nesnižuje (až na výjimky - někdy naopak roste) - tam už závisí většinou jen na tech. stavu. Takže při nákupu auta za cenu přibližně 15-30 % ceny nového naopak přeci - alespoň já osobně - upřednostním auto s vyšším poklesem ceny (Japonské, Italské). Protože ztráta za 2-3 roky provozu - pokud bude auto sloužit dobře a k plné spokojenosti - je v celkových nákladech naprosto nepodstatná (počítám rozdíl koupě-prodej). Jiná věc by byla, kdyby auto bylo ve špatném stavu a byla to nekonečná studna na peníze.
Pokud ale koupím auto s minimálním poklesem ceny (Škoda), tak za svoji cenu koupím mnohem horší auto s horší motorizací, horší výbavou, v horším technickém stavu, atd., takže celou dobu, každý den kdy s tím autem vyjedu mi bude pít krev, ale budu se uklidňovat tím, že až se toho krumplu zbavím, tak dostanu o tolik víc, o kolik blběji jsem koupil. A potom mi to zboří stará poloslepá bába a kromě toho, že mi to auto denně pilo krev mě to ještě bude stát spoustu peněz. nebo mi to někdo ukradne (což je u Škodovky velmi pravděpodobné) a budu mít po problému úplně. Navíc největší pravděpodobnost podvodu (koupím kradené auto nebo zmatlaný vrak) je opět u aut s nízkým poklesem ceny (u těch druhých se to nevyplatí).
Osobní auto M1 není investice, ale prostředek, takže vždycky mě bude stát jenom peníze. Ale proti gustu...
Pokud ale koupím auto s minimálním poklesem ceny (Škoda), tak za svoji cenu koupím mnohem horší auto s horší motorizací, horší výbavou, v horším technickém stavu, atd., takže celou dobu, každý den kdy s tím autem vyjedu mi bude pít krev, ale budu se uklidňovat tím, že až se toho krumplu zbavím, tak dostanu o tolik víc, o kolik blběji jsem koupil. A potom mi to zboří stará poloslepá bába a kromě toho, že mi to auto denně pilo krev mě to ještě bude stát spoustu peněz. nebo mi to někdo ukradne (což je u Škodovky velmi pravděpodobné) a budu mít po problému úplně. Navíc největší pravděpodobnost podvodu (koupím kradené auto nebo zmatlaný vrak) je opět u aut s nízkým poklesem ceny (u těch druhých se to nevyplatí).
Osobní auto M1 není investice, ale prostředek, takže vždycky mě bude stát jenom peníze. Ale proti gustu...
Buď kupuju auto jenom na rok a hledam co nejvýhodnější koupi,abch byl pokud možno co nejblíž nule,nebo ho kupuju na dýl,s cenou se snažim o to samý,ale už si trochu mazlim výbavu a tak.Hlavní je aby bylo komplet fcajku,pak se dobře prodá každý auto.
No s tím se dá souhlasit, ale když plánuji, že třeba za 2 roky to auto znovu prodám, tak na něm nechci tolik tratit. Ono totiž když u auta klesá cena příliš rychle tak ho sice koupíš levněji, ale zase ta cena Ti za ty 2 roky klesne třeba dvakrát tolik než u toho, které si celkem solidně drží cenu. Nakonec tedy dost proděláš, pokud ho samozřejmě náhodou výborně neprodáš.
O co dráž dnes koupíš, o to dráž příště prodáš.
Pokud ale kupuješ auto pro to, abys s ním jezdil, tak se to dá převést i tak, že o co nevýhodněji nyní koupíš, o to výhodněji možná prodáš (možná neprodáš, ale zboříš, auta s nižším poklesem ceny se víc kradou, atd...).
V nižším poklesu ceny vidím při nákupu naopak obrovskou nevýhodu a nákup je pro mne v tomto případě prvotní...
Pokud ale kupuješ auto pro to, abys s ním jezdil, tak se to dá převést i tak, že o co nevýhodněji nyní koupíš, o to výhodněji možná prodáš (možná neprodáš, ale zboříš, auta s nižším poklesem ceny se víc kradou, atd...).
V nižším poklesu ceny vidím při nákupu naopak obrovskou nevýhodu a nákup je pro mne v tomto případě prvotní...
Mít jako zásadní požadavek pokles ceny - za 150.000 bys měl asi požadovat pravý opak - tzn. velký pokles ceny, abys za ty peníze koupil snad co nejlepší auťák, ne?
Tohle asi nikdy nepochopím...
Tohle asi nikdy nepochopím...
Jasně, to bude chyba reputace Fiatu, která je výrazně horší než realita. Ale to je tady jen akademická debata, Stilo do 150 tis. nemá cenu řešit. Za ty peníze bude dobrý ten Focus, je to slušné auto a ještě dnes vypadá k světu 😄
Nic proti Stilu, nemám s ním žádné zkušenosti, jenom se mi 3dv hodně líbil a uvažovali jsme o něm jako o druhém voze, ale když jsem se začetl do vlákna zde na auto.cz tak mě to osobně dost odradilo. Přispěly k tomu i různé recenze. Neříkám, že jsou všechny kusy špatný a taky neříkám rozhodně nekupovat, jen to chce zjistit si co nejvíc informací.
Focus má určitě taky nějaké mouchy , jen o nich není tolik slyšet jako třeba u Stila.
Focus má určitě taky nějaké mouchy , jen o nich není tolik slyšet jako třeba u Stila.
Tak třeba ve vínové metalíze na slitinách, pokud má aspoň zrcátka v barvě, vypadá i pětidvéřové stilo z prvních let výroby (pro mě!) docela k světu. A 3d je 3d. Design je hodně subjektivní, ve správné kombinaci je i 5d stilo pěkné, navíc ne každý kupuje auto podle vzhledu, ale je třeba vybírat hlavně dle stavu každého kusu, bez ohledu na značku a model. Když někdo prodává auto výrazně pod cenou, nejspíš se jej chce rychle zbavit, protože je to pochybný šunt, ať už Fiat, VW nebo Ford. Věřit dneska báchorkám bazaristů prostě nejde.
Pokud vím, tak problémy se pojí hlavně s fungováním automatické klimatizace u motorizace 1.4 16V. O stilu tady toho popsáno bylo opravdu dost a řekl bych, že špatnou pověst nemá. Nicméně koupit si jej za 150 000, to bych se nedivil, kdyby následující majitel na něm nenechal nitku suchou, neb za tu cenu se prostě slušný kus sehnat nedá.
Jinak otec má od jara fungl nový Fiat Stilo MW 1.6, zatím bez jediného problému, je plně spokojen, zatěžkávací zkouškou (cesta do Chorvatska ve třech dospělých a dvou malých dětech) prošlo auto výborně. Stilo koupil, neb si u něj Fiat získal důvěru předchozími Punty I. (koupeno jako ojeté v 3/2001) a II. generace (koupeno jako nové v 10/2002). Sám mám už třetího fiata (Punto 55 s 4/1997 koupené v 2/2004) a rovněž bych se Stila nebál, nicméně za cenu normální a ve stavu slušném, "lákavé akční nabídky" u mě nemají šanci (proto jsem tehdy neváhal dát 140 000 za "holátko" s jasným původem, ve výborném stavu a bez tachometrových spekulací).
Jinak otec má od jara fungl nový Fiat Stilo MW 1.6, zatím bez jediného problému, je plně spokojen, zatěžkávací zkouškou (cesta do Chorvatska ve třech dospělých a dvou malých dětech) prošlo auto výborně. Stilo koupil, neb si u něj Fiat získal důvěru předchozími Punty I. (koupeno jako ojeté v 3/2001) a II. generace (koupeno jako nové v 10/2002). Sám mám už třetího fiata (Punto 55 s 4/1997 koupené v 2/2004) a rovněž bych se Stila nebál, nicméně za cenu normální a ve stavu slušném, "lákavé akční nabídky" u mě nemají šanci (proto jsem tehdy neváhal dát 140 000 za "holátko" s jasným původem, ve výborném stavu a bez tachometrových spekulací).
Věděl jsem, že se hned někdo ozve s tímto "argumentem", proto jsem ani nepsal, aby uvažoval o Stilu. >😁
Nic proti Fiatu, 3dveřové Stilo je opravdu moc pěkný auto, ale Stilo má jednu z nejhorších pověstí. Ale když se pro něj rozhodneš tak si radši zjisti pár informací. Tady na fóru jich je celkem dost a taky tady na auto.cz byla i recenze na ojetinu.
Stilo tak od 180 000 Kč, jinak ten focus, dá se přeci jen sehnat levněji, hlavně ty starší ročníky. Na druhé straně to stilo s 1.2 a 6tistupňovou převodovkou taky není marné, pokud moskyt nechce náklaďák nebo auto na závodění. I když pravdou je, že před faceliftem 5d verze moc krásy opravdu nepobrala.
Za ty peníze seženeš tak možná Stilo s nejslabším benzínem a pochybným původem k tomu (buračka z N). V případě štěstí na kus lze doporučit.
Tak tak, Focus je dobrý nápad a díky velkému množství se snad dá i vybírat, jen pozor na zastaralejší naftu v prvních ročnících. I když tu při ceně do 150 tisíc asi řešit nemusíš 😊
ten Focus vypada vazne dobre, dival jsem se na par bazaru a je to jedno z nejprodavanejsich aut tak by se snad dalo i dobre vybrat... 😊
Já kdybych vybíral auto do města tak bych chtěl především klimu a nějaký uspornější motor, který v zimě bude rychle topit a nebude mít dlouhé převody 😉 .
A ten focus není vůbec špatný nápad, nebo mě taky napadla fabie combi, malý auto s velkým kufrem na nákupy.
A ten focus není vůbec špatný nápad, nebo mě taky napadla fabie combi, malý auto s velkým kufrem na nákupy.
Focus určitě není jiná cenová kategorie než třeba A3. Tu bych asi vynechal - dost drahý provoz.
Předchozí Civic by taky nebyl špatný, sice podle mě ne moc hezký , ale určitě kvalitní,ale taky pochybuju, že se dá sehnat do 150tis. To spíš opravdu za těch 200 jak píše 626.Možná ještě Mazda 323.
Předchozí Civic by taky nebyl špatný, sice podle mě ne moc hezký , ale určitě kvalitní,ale taky pochybuju, že se dá sehnat do 150tis. To spíš opravdu za těch 200 jak píše 626.Možná ještě Mazda 323.
Ak by si bol ochotny prihodit este "par drobnych" tj asi 50 000 tak by som doporucoval hondu civic, minuly model - maleobrovske auto a nezmar zaroven. Ale pokial mas hranicu +-150 000 tak napad Ford Focus sa mi pozdava asi najviac. Myslim, ze prave o jeho parametre si si napisal vo svojom "liste jeziskovi" 😄, resp. dole popisanych poziadavkach....
Mno Fabii nechci, to auto mi neni sympaticky, i kdyz ma treba dobre jizdni vlastnosti a je spolehlivy nesedi mi...
Ten Zmineny Ford Focus... neni to trochu jina cenova kategorie?
Ten Zmineny Ford Focus... neni to trochu jina cenova kategorie?
fabii v 1.2?....to si nekupuj je to líný a ošklivý auto....a3 v 1.6 by se ti vyplatila mnohem vícc...
No hlavně by sis měl ujasnit jak velký auto chceš. (malý nebo velký)Malou spotřebu u benzínu nebo nafty. Jaký čekáš provozní náklady. Audi patří k těm dražším co se týká servisu i náhradních dílů.
Srovnávat Polo s Golfem a A3 podle mě nejde. Jdeš napříč třídami a každá Ti nabídne něco jiného. Není to pravidlem , ale malá auta mají většinou i mnohem menší výbavu než když zabrousíš do nižší střední třídy. U Pola i Fabie možná budeš mít problém narazit na dobře vybavený kousek (klima, okna v elektrice, víc jak dva airbagy atd.).Ale zase se dá sehnat "novější" auto.
Jinak Ford Focus 1,6 74kW hatchback. Podle všech ohlasů spolehlivé auto s výbornými jízdními vlastnostmi, které si drží cenu.
Srovnávat Polo s Golfem a A3 podle mě nejde. Jdeš napříč třídami a každá Ti nabídne něco jiného. Není to pravidlem , ale malá auta mají většinou i mnohem menší výbavu než když zabrousíš do nižší střední třídy. U Pola i Fabie možná budeš mít problém narazit na dobře vybavený kousek (klima, okna v elektrice, víc jak dva airbagy atd.).Ale zase se dá sehnat "novější" auto.
Jinak Ford Focus 1,6 74kW hatchback. Podle všech ohlasů spolehlivé auto s výbornými jízdními vlastnostmi, které si drží cenu.
Zdravim... chtel bych pozadat o radu ohledne koupe starsiho auta, kterou planuji. Zatim jsem ve fazi rozmysleni co koupit.
Jsem do toho ochoten investovat priblizne 150.000 +-
Obecne pozadavky😒br />
- nizka spotreba
- hledam male/velke auto vhodne predevsim do mesta
- 4 dverove
- obecne spolehlivou znacku, ktera mene starne a drzi cenu
- pekny vzhled
Predbezne jsem na listinu moznych alternativ zaradil VW Golf 4, Audi A3, VW Polo
Nemam v oblasti motorismu moc velky prehled, proto bych touto cestou chtel pozadat o rady co by bylo vhodne koupit, co doporucujete, proste uvitam jakoukoliv pomoc a udani smeru, kterym se pri koupi auta ubirat.
Predem diky.
Jsem do toho ochoten investovat priblizne 150.000 +-
Obecne pozadavky😒br />
- nizka spotreba
- hledam male/velke auto vhodne predevsim do mesta
- 4 dverove
- obecne spolehlivou znacku, ktera mene starne a drzi cenu
- pekny vzhled
Predbezne jsem na listinu moznych alternativ zaradil VW Golf 4, Audi A3, VW Polo
Nemam v oblasti motorismu moc velky prehled, proto bych touto cestou chtel pozadat o rady co by bylo vhodne koupit, co doporucujete, proste uvitam jakoukoliv pomoc a udani smeru, kterym se pri koupi auta ubirat.
Predem diky.