nedal... za ty penize je na trhu auto se 120 tisici poctivejma... tohle bude trikrat stoceny a majitele starsich drazsich aut se vozej, ale neinvestujou
Ja by som za 70 000 kupil E36, ale prwada je taka ze E36 by som nechcel lebo ked sa wam doco posere tak zacwakate celkom slušne peniaze za nahradne dieli, a oprawu LEBO TO JE BMW
ne ze bych si nejak hajil bmw, ale kdyz se neco po....e na nejakym japanu tak je to kolikrat vetsi prda za soucastky nez na bmw. jak pise huml do ojetejch puvodne drahejch aut nikdo neinvestuje jen se vozi.
... a opět ty předsudky o japoncích, ještě že jsem nikdy nedal na to, co se o nich povídá, to bych si nemohl pěkně užívat svého Galanta ani Civica...navíc u japonských aut je obrovská deviza bezporuchovost, kde za sebou nechávají japonské značky i takové slavné BMW...
Odkud vlastně stále pramení ta cenová hysterie o náhr. dílech japonských vozů ??? Snad přežitek a předsudky z let minulých ???
Samo, že záleží, kde, u koho ty díly kupuješ a ke komu si dáváš auto servisovat a to ať už máš rejžožrouta či bávo...
Odkud vlastně stále pramení ta cenová hysterie o náhr. dílech japonských vozů ??? Snad přežitek a předsudky z let minulých ???
Samo, že záleží, kde, u koho ty díly kupuješ a ke komu si dáváš auto servisovat a to ať už máš rejžožrouta či bávo...
at uz mas rejzi nebo bavo tak ja osobne bych si tam nedal napr neznackovy brzdovy desticky. kdyz nahlidnes do katalogu dilu tak u znackovejch dilu si prohlidni tycenovy rozdily. to samy plati napriklad o tlumicich atd. jestli je nekdo strelec a ty smejdsky dily si tam dava tak je to u me magor, kterej si nezahrava jen svoji bezbecnosti ale i s bezpecnosti vsech okolo
...střelec nejsem a moje žena, která auta nejčastěji užívá už vůbec ne 😉 (já se "plácám" ve sl. Partnerovi) a i mezi neznačkovejma dílama je rozdíl a -něco- se dá i z vrakáče ...
...BMW jsou mi sympatická, ale já raději ta šikmovočejší auta, mají mnohá plus, která nelze přehlédnout...užívej si svoje, já budu zas Micáka a Hondici... 😁
...BMW jsou mi sympatická, ale já raději ta šikmovočejší auta, mají mnohá plus, která nelze přehlédnout...užívej si svoje, já budu zas Micáka a Hondici... 😁
ja vubec japonsky auta neodsuzuju. a ze si strelec jsem tim prechozim prispevkem rict rozhodne nechtel. jen jsem se vyjadril k tomu ze na japany nejsou dily drahy. zalezi s cim to srovnavas a o jakejch dilech je rec.
Asi to chce trochu pozjišťovat,páč některý díly se lišej jen nápisem a cenou.Občas se vyplatí i vzít repasi,protože se stejně nerepasuje,bo to neni finančně výhodný,jenom vám pošlou novej díl za cenu repase.
Přesně tak, E36 bylo na svou dobu velmi dobré auto, ale koukni se po nečem v Německu či Itálii, co bude v dobrém stavu a bude to mít méně najeto...
E36 je skvělý auto. Se čtyřválcem 1.8 sice žádná raketa, verze 323 s šestiválcem 2,5 litru je rozhodně lepší volba, ale pro normální ježdění "jednaosma" bohatě stačí. Problém je ale v tom, že 70 tisíc za E36 je strašně málo. To bude vrak. Pokud chceš zachovanou E36 1.8, tak bys měl přihodit aspoň 30 tisíc. Za 100 už dostaneš solidní kousek. Ale opravdu nádherný se pohybujou kolem 150 tisíc. Tím "nádherný" nemyslím tuning. Naopak, ty auta vypají, jako kdyby vyjely z továrny 😉
[odkaz]
Zdravim...jsem tohle našel na netu za 70 000 😄 dali byste někdo do toho ty prachy? (najeto 321000) 😡