Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

18 komentářů

ake mate skusenosti so SEATOM CORDOBA cca rok vyroby 2001 ?
pepavasa
Já mám Cordobu model 1997 a jsem absolutně spokojen. Cordoba je v B segmentu jedno z nejlepších aut. Mrkni se na home.karneval.cz/…0007447/cordoba/
Mam Cordobu 2003 , 1.4 75 hp,

je to o narokoch na auto, nemozem povedat nic zle.

V tej cene 420 tis nova by som ju asi kupil aj po druhy raz
Co tě zajímá?
zaujimaju ma jazdne vlastnosti , podvozok, kvalita spracovania a pod., motoricky su pouzivane ako koncernove motory 1,9 TDI, zhodne s VW a Skodou, neviem ake benzinove varianty sa montovali do tohoto auta
jazdne vlastnosti

na rozbitej ceste ju mam sem tam chut rychlo vymenit za nieco ine.

je tvrda , buchoce spodok, odozva cesty na volante.

na dobrej ceste by som ju za ziadne auto nevymenil

auto pekne kopiruje cestu je jak prilepene.

na mokrej ceste treba dat pozor auto ide rychlo do smyku.

jazdil som s novym nisanom note a mal som pocit ze vyletim s cesty.

naopak ked som sadol z novej kie ceed spat do cordoby , bola lepsia
no tak cordoba z roku 01 je ještě starší generace, zpracování je lepší průměr, motory - klasika vw koncert-benzin 1,4 55kw snad i 1,6 74kw z nafty 1,9SDI a TDI. Jinak to je celkem slušný auto za ty prachy, super jízdní vlastnosti a slušivej kabátek..... 😉 chceš koupit?
zatial sa robi taktpovediac prieskum trhu 8-s ze ktore auto je ake a tak...
tak z této věty sem moc nepřeložil >😁 :idea:
pozeram auta z repertoaru VW, Skoda, Seat, orintujem sa na typ Golf, Toledo, Octavia ale nevylucujem zeby sa mohla pritrafit aj pripadna Cordobicka, cchel som len vediet ake su tam jazdne vlastnosti co sa tyka podvozku, spracovanie samotneho interieru ( pouzite materialy ) a celkove skusenosti a dojmy ak ste vlastnikom , tak by ste mi toho vedeli popisat dost.. :idea:
Cordobu r.01 jsem mel, prodavl jsem ji vloni v lete. Mel jsem najeto asi 70k km. Jediny problem byl výměna čidla teploty motoru /500,-Kč/ a před prodejem vyměna kulových čepů /4000,-Kč/:Jinak vše ok naprostá spokojenost. Také jízdní vlastnosti můžu hodnotit jako super. Problém jsem měl jen "na vodě" za deštivého počasí. Auto perfektně sedí, zatáčky můžeš točit i při hodně vysokých rychlostech. Moc aut jsem neprošel, takže nemůžu srovnávat, jediné srovnání ve stejné třídě mám s OI a OII /v jízdních vlastnostech/ kde je Cordoba PODSTATNĚ lepší /líp sedí v na cestě, v zatáčkách neustřeluje,sportovnější jízda mi přijde pohodlnější/ . Oktávky mám jako služební a to se ještě střídá takže můžu srovnat jen jízdní vlastnosti ne životnost,spotřebu atd. Pokud o ni uvažuješ tak rozhodně neváj je to opravdu dobré auto se super jízdními vlastnostmi.
Ahojik! Tak koukam, ze se tu vyziji, sami Cordobacci😃 Takova mala zadost, poslete mi, prosim hlasik.... :😉 na autosport-tuning.cz - i tuner - auto mesice - oranz cordobicka
pepavasa
Máš ho tam.
Mocinky dekuju😃

Mate tu nekdo Cordobu 1.4, co se vyrabela do 1999?? Tu samou mam, ale zda se mi, ze nejede. Proste, kdyz chci pridat plyn, jakoby se dusila. Nevim, jestli to delaj i jiny, nebo to mam nechat napichnout.... :?
Skus vyměnit bezinový filtr a uvidíš ja mněl ten samotní problem

v servisu vyměnili co mohlí a nic až mi jeden známy poradil a světe div se raketa >😁 :shock:
ok, zkusim to. Diky 😉 je to docela ranec ostudy, kdyz takovy auto a nejede :😉
[odkaz]
prosim prosim o hlasek 😊