0
co hovorite na motor 1,9 TDI PD co sa montoval do IV golfa, poprovnanie s 1,9 TDI 66,81kW
0
Mam Golf Variant TDI 90PS, zatial (105 000 km) spokojnost. Na diesel s pomerne starou technikou (aj ked osobne mam jeden z poslednych - 2004, ktore boli modifikovane) kultivovany chod, plynuly vyvoj krutaku. Na normalne jazdenie staci, na nemeckych dialniciach by to iste chcelo vykon navrch. Moja cestovna rychlost je bezne 140-160 km, to je bez problemov, momentalne robim 50 tkm rocne a auto mi vyhovuje. Maximalka okolo 190 kmh (tachometrovo), dlhodoba spotreba 6.5 l. Rozdiel medzi 90PS a 110PS (avsak porovnanie medzi rozlicnymi autami - Golf Variant vs. Toledo II) mi nepripadal v meste citelny, asi aj kvoli trochu inemu sprevodovaniu. Ale ak je na vyber, tak so 110PS urcite neurobis chybu. Osobne este dobre poznam TDI PD 115PS, ktory mame v rodinnom Sharane. Ten ma nabehane uz cez 300 tkm, auto mame od nova. Zatial jediny problem, ktory sa vyskytol na motore bola chyba elektroniky trysky, ktoru servis vyriesil vymenou dvoch trysiek navzajom a zatial je klud. Uvidime ako dlho sa necha elektronika osierat. S porovnanim s mojim klasickym TDI je podstatne hlucnejsi a ma vyraznejsi Turb efekt s dierou niekde od troch tisic rpm. Strasne pomaly sa zohrieva a tym padom v aute mrznes. V Golfe musi ten motor stacit, so Sharanom ide proste normalne, zavodenie sa nekona. K ostatnym motorom sa z osobnej skusenosti neviem vyjadrit.
0
konkretnejsie som mal na mysli 1,9 TDI PD 74 kW, to je asi slabsia verzia cerpadlo+tryska
vraj verzie - cerpadlo+ tryska su kazive, menej spolahlive ako predchadzajuce diesle 66,81 kW ....
Ahoj,
máte někdo nějakou zkušenost s nákupem spojky na tento motor.
Musím sehnat spojku i se setrvákem ale nechtěl jsem novou.ta vyjde na nějakých 28 tisíc a to se mi nechce dávat.Sháním na internetu už pěkně dlouho,ale nemůžu nic sehnat.
moc díky za tipy
máte někdo nějakou zkušenost s nákupem spojky na tento motor.
Musím sehnat spojku i se setrvákem ale nechtěl jsem novou.ta vyjde na nějakých 28 tisíc a to se mi nechce dávat.Sháním na internetu už pěkně dlouho,ale nemůžu nic sehnat.
moc díky za tipy
Prave koli tomu, ze system pumpa dyza je poruchovy a malo spolahlivy, sa idu znacky s motorom Tdi znova vratit k montazi klasickeho cerpadla pohananeho rozvodovym remenom. Aj ked je urcite pravda, ze system cerpadlo tryska je presnejsi a vykonejsi, ma vsak mensiu zivotnost.
No ja si myslim, ze ked ma vacsie vstrekovacie tlaky, tak dochadza k dokonalejsiemu rozprasovaniu paliva, cim dojde k lepsiemu zmiesaniu zo vzduchom a tym aj k dokonalejsiemu horeniu, v dosledku coho sa dosahuje optimalnejsi vykon. Podla mojich vedomosti, prave koli tomu vyssiemu tlaku je viac namahane cerpadlo a dos casto byva problem zo samotnymy vstrekovacmi.
Mam to teda chapat tak, ze zvysovanie tlaku vo vstrekovacoch ma za nasledok rozprasenie mensieho mnozstva paliva, ale preto, ze je spalovanie dokonalejsie, vykon zostava zachovany?
Este ked to mam porovnat,m motor s klasickym cerpadlom a s PD, prave PD sa mi zda zivsia z lepsim priebehom motora. Ale to uz asi bude zapricinene aj inymi komponentmz, ako je samotne vstrekovanie. ( trebars elektronika ktora ovlada otvaranie vstrekovacov )
Este ked to mam porovnat,m motor s klasickym cerpadlom a s PD, prave PD sa mi zda zivsia z lepsim priebehom motora. Ale to uz asi bude zapricinene aj inymi komponentmz, ako je samotne vstrekovanie. ( trebars elektronika ktora ovlada otvaranie vstrekovacov )
Co je podla teba efektivne odvedena praca motora?
Cize mas na mysli pracu za urcity cas, cize vykon motora?
Ta pumpa dyza bol golf 1,9 Tdi 130 Ps a to klasicke cerpadlo bola octavia 1,9 Tdi nacipovana na 140 Ps. Golf ma ale 6-stupnovu prevodovku....
Ta pumpa dyza bol golf 1,9 Tdi 130 Ps a to klasicke cerpadlo bola octavia 1,9 Tdi nacipovana na 140 Ps. Golf ma ale 6-stupnovu prevodovku....