Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

3 komentáře

Díky za radu :idea: , kouknu se na to.
Dulezita otazka, mas analogovou nebo digitalni palubni desku? Ja mel driv Tipo 1.6 i.e. rok 92 a mimo mnoha jinych poruch (vylozene jsem mel asi kraksnu - hold prvni auto). Se mi stalo i to ze ukazatel paliva na analogove desce byl take porad na maximu, oprava byla jednoducha, v motorovem prostoru vzadu nalevo ... jakoby pod steracem vychazeji z kokpitu hadicky prumer cca 6mm - gumove ohebne a je tam jedna nebo dve T skojky a pak je to napojene myslim na nasavani vzduch ... to je prave ten ukazatel spotreby, ja je mel hodne zpuchrely a jedna byla dokonce vypadla, zkus je zkontrolovat a kdyztak vymenit. Me to pomohlo.
Ahojky všichni! Jsem tu nový a mám dotaz na vás všechny odborníky.

Přestal mi fungovat ukazatel momentální spotřeby paliva.😒ry: Je pořád na maximu. Jen někdy sebou zacuká směrem k nule. Fungoval ještě minulý měsíc. Mohlo by to způsobit to, že mi jednou (to ještě fungoval) došel benzín. Ještě jsem dojel v pohodě, ale na druhý den jsem 2x krátce startoval a jen si trošku zapředl a zhas. To už jsem letěl s kanystrem pro šťávu. Radili mi, že mám odpojit na nějakou dobu baterku a tím to restartovat a projet.(nechytá se)😒ry:

Co s tím!

Díky!