0
Sa som videl predvadzanie, top komfort ako luxusny apartman, 2,8 turbo zastavil az odpor vzduchu pri 260km/h +-. Na Ger dialnici, ti ludkovia na audinach si isli oci vyocit. Cenu neviem, ale asi by si si kupil 2 normalne, hihi. Tak ja len tolko.
Přejít do diskuze
Jo Caravelle, to je oplácanej Transporter za nesmyslnou cenu (resp. byl jako novej). Já jel jen v několika Transporterech (ale kámoš i v karavele),
ale - naftáky maj zvuk jak tank, všude to skřípe, navíc u transporteru, pravda je to dodávka, ale výbava veškerá žádná a verze s laminátovou střechou je taková hrachovina - něco jako za totáče Avie A21 Furgon. To když se položilo na bok, tak se to rozložilo jak lego 😄))
ale - naftáky maj zvuk jak tank, všude to skřípe, navíc u transporteru, pravda je to dodávka, ale výbava veškerá žádná a verze s laminátovou střechou je taková hrachovina - něco jako za totáče Avie A21 Furgon. To když se položilo na bok, tak se to rozložilo jak lego 😄))
pokial viem tak to omyl nieje...sice 2,0 mal vykon 85 kw ale ten sa montoval do osobnych aut...dodavky maju vykony motorov snizene aby sa dosiala velmi dlha zivotnost...(napr. citroen jumper 2,8 hdi ma vykon "iba" 93 kw ale automobilka tvrdi ze jeho zivotnost by mala byt 1 000 000 km)