Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

11 komentářů

Ahoj lidicky,

Potrebuji poradit chtel bych koupit alfu 147 ojetou ale slysel jsem neprijemny veci o kvalite techto aut, nebo spise motoru.

Co by jste me poradili za motor ? Cetl jsem ze JTD diesly jsou vynikajici motory.

Co by jste me poardili pri koupi na co si davat pozor a tak ?

Dekuji moc
rada cislo 1...precitat temu ALFA ROMEO
Mohu potvrdit JTD motory jsou opravdu vynikající,co se týče kvality tak si myslím,že je odpovídající,z italskejch aut si myslim,že zrovna alfy mají hodně kvalitní interiér a 147 obzvlášť.
Urcite bych kupoval JTD a jediny co bych jeste potreboval vedet na co dat bacha a jak je to s tema rozvodama a elektikou u tohoto vozu.

Slysel sem ze stim jsou taky problemy.

Jeste premyslim o vw Bora a nebo nějakou novější A4 a nebo E46 ale ta je moc drahá...

Je to težký vybírat, když ta Alfa je tak nádherný auto..😊
Jtd je dobry motor, poznam ho z alfy 146, ziadna porucha na nom nebola zatial, akurat vymenena vaha vzduchu, tak na to si daj pozor. Ale to odchadza aj na vacsine nemeckych aut. Aj na 147, kvôli tazsiemu motoru trpi predna naprava, na to sa tiez treba zamerat. Ale niekto predomnou ti uz dal dobru radu, aby si siel na rubriku ,,Alfa Romeo" tam sa toho dozvies viac.
diky diky uz jsem se tam dival..ale je toho tam moc...mam moznost koupit jednu peknou 147 JTD najeto 120t za 189 t tak porad vaham...jel jsme v 1,6 TS a parada!!!
limach
Mrkni na www.alfaromeoclub.cz do sekce 147. Je tam napsáno dost. Navíc tam Kubas dokončuje zevšeobecnění zkušeností nás, uživatelů tohoto úžasného auta, takže Ti to může v případě potřeby poslat dřív, než to vystaví na webu. Pochybuju, že se někde dovíš víc zkušeností z provozu (možná jen někde v zahraničí) a hlavně od těch lidí, kteří ji skutečně mají a nematou jiné plácání nesmyslů nebo z četby výtvorů "férových" motonovinářů. Já mám benzínovou, ale pokud chceš JTD, tak jdi do ní, zvol raději 16V verzi motoru 1.9JTD, pak už jen hlídej podvozkové díly, které na našich silnicích ubohého stavu odcházejí dost brzy. Jdi do ní a pak rychle mezi nás 😁
No tam kde bydlim jsou uz vsude novy silnice, takze je to super!! na masine tam litam jak na okruhu takze by ten podvozek tam mohl vydrzet 😄 Na to forum urcite mrknu, ta alfa se me fakt libi nejvic 😊
Na tom JTD motore co som pisal je teraz nabehanych okolo 120 tis. km. Nehovorim, ide pekne, ale aj poobzerat sa po niecom co by malo tych 80 tis km by nebolo zle. Rozvody musis po kupe tak ci tak vymenit v tomto sa neda verit nikomu. A bolo by dobre vediet o tom cloveku od ktoreho to kupujes ako jazdil s tym autom, ci to netlacil na studeno a tak, ale to je asi dost nerealne
Mr.Murphy_
hoď mi sem maila... pošlu ti ten text... (je to kompletní, jenom ještě čekám, až mi to Magic schválí 😉
muj mail je Peterikk@centrum.cz

dik moc 😊