Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

6 komentářů

Ahoj.

Zháním Golfa IV Do 150000 tis.Kč Případně dovoz z venku!

Motorově 1.6 nebo 1.8 20V nebo 1.8 turbo poraďte.

Díky Petr Tesař
za tu cenu snad 1,6ka, ale obavam se že to bude olitany střep :?
pžípadně šestkrát zbořená plečka koupená od polských překupníků v Mnichově. 😉
Já se jen ptal!!! Ale díky!
Osobne si myslim ze golf 4 bol aspon na slovensku oblubenym autom pre zacinajucich vypalnikov podla toho vyzera aj je ho stav nehovorim ze je to zle auto ale mozes dost lahko narazit na poriadne vybehany stoceny pripadne kradnuty kus
No,obávám se,že GIV do téhle ceny bude neskutečná vražda,do které budeš jen cpát a cpát,až zjistíš,že už jsi do něj nasypal jednou tolik.Navíc z těch motorů co chceš,bych tam dal jedině 1.8T,což byl asi jediný povedený benzín od VW.Ač jsem příznivce VW a posledních 5 let jezdím jen VW(B5,B6,GIV - B5 super,za 3 roky najeto lehce pres 300tis a super,váha vzduchu 1x,přední náprava 2x,jinak jen provozní opotřebení,B6 a GIV obe ukradeny po roce,takže se žádná závada nestačila vyskytnout >😁 ),jsem názoru,že benzíny prostě neumí a když VW,tak jedině diesel.Když vidím Golfa,co má na 5tých dveřích 1.6,tak si klepu na čelo. >😁 Čili moje rada je,pokud chceš kvalitního Golfa IV,tak přidej 100tis. a máš takřka neomezený výběr,jinak bych od toho dal ruce pryč.Např. já teď budu kupovat buď Saaba,nebo japonce,protože Golfa mi ukradli před týdnem,než přijde pojistka,tak se načekám,auto mít musím,ale na nový VW teď nemám,protože všechny peníze cpu zpátky do kšeftu,co dělám. :roll: