Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

16 komentářů

a to uz sa mi v poslednej dobe zdalo, ake su tu inteligentne debaty, a opat mi to niekto pokazil. mali by takych e😜ertov vymazavat...
Zajímavý nový folklór >😁 ale na tohle jsem asi moc old skool! 😄
Noo, to bude asi nejaky cool novy folklor mladej gardy ci co. Asi chce zbadat ako to vie nastartovat, doporucujem si to nevsimat...
Na to ručení se moc neohlížej. Co to je za rok 2000 kč. A taková Fábie 1.4 16V jede zaručeně líp než HTP. A spotřebu budeš mít + - stejnou, protože jí nebudeš muset tolik točit.

Jinak co to bylo za emotivní projev od Ondreje??? :?
juuujha, ondrejko, a tebe sa co stalo?
To je co? Nahly vybuch inteligencie?
Ty seš asi velkej *!!!
AJK: myslel som si, ale nepoznam vase pomery. Vy este furt idete podla objemu? U nas uz davnejsie sa da zohnat poistenie na to iste auto za 6000 ako aj za 16000, pretoze niektore poistovne idu podla objemu, niektore podla vykonu a niektore ani neprezradia podla coho, ale casom, ked 20rocna 1.9-ka diesel platila tu istu poistku ako najnovsi Passat 1.8 turbo benzin su uz davno prec...

Konkretne na moju C5-ku 1.6HDi a 80kW platim 5700Sk rocne (vratane zlavy za bezskodovost za predchadzajuce auto). Berlingo 2.0HDi 66kW som nemal cas prepoistovat, ked uplynul termin a tak platim Allianzu 10700Sk, ale keby som bol mal cas, platil by som niekde okolo 6000 inej poistovni, avsak napr. CSOB poistovna by ma vysla 17500 😄

V kazdom pripade, nechat sa ochudobnit o 1.4-kove motory len kvoli tomu, ze chcem usetrit tisicku ci dve na poisteni rocne je naozaj trochu cudne. Cast z tych penazi by sa napr. mohla vratit prostrednictvom nizsej spotreby...
kvuli necelym dvoum tisicum rocne si koupit nejakej osizenej trihrnek? smesne >😁
Tommy100
Já měl taky 11let auta s objemem do 1350cmm,kvůli povinnému ručení,ale teď budu mít auto poprvé s objemem asi 1,4,dneska už je dost pojišťoven,které člení kategorie i na 1350-1450cmm,1450-1650cmm...... 😉

Takže se napřed podívej jaký je rozdíl v ceně.

Jinak pokud jezdíš sám,nebo ve dvou(nejčastěji) fabia nebo ibiza 1.2HTP je dobrá volba 😉
to: tv

Důvod objemu do 1350ccm je v povinném ručení.
a jedno upozornenie: cordoba (a teda predpokladam aj ibiza) ma pri htp trosku ine sprevodovanie takze ma aj trosku lepsie dynamicke parametre...
Tommy100
Jo,fabka a Ibiza je jedno a totéž,vyber podle vzhledu a dostupnosti servisu v okolí 😊
Tak z těchto fabii nebo ibizu, vyber si co se ti více líbí. A když potřebuješ mít motor do 1350 ccm, tak jedině HTP a ber tu silnější (do ibizy se slabší stejně nedělala).
Asi Ta sklamem, ale budes musiet vylucit z vyberu motory 1.4, pretoze vsetky tieto su nad 1350 kubikov, konkretne C3 ma 1360 a tie ostatne dve 1390. 😄

Aky mas dovod na tych presne 1350?
Poraďte auto do do 1350ccm: Ibiza, Fabia nebo C3? Chci si koupit malý vůz 2 až 3 roky starý s objemem do 1350ccm a zúžil jsem rozhodnování na tyto modely. Díky za názory!