Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

8 komentářů

Focus je dobrá volba. Výborný podvozek. S motorem 2,0 už to asi taky pěkně jede a černej třídvéř nevypadá špatně :-! ...To by byla asi moje volba.
a co treba jetou vectru, 626ku, octavku, peugeot 307...
Nissan Primera 2.0 96/103/110kW. Super autíčko.

Spolehlivé, špičkové jízdní vlastnosti a u motoru rozvody hnané řetězem. Za 160.000,- si budeš moct vybírat i v bazaru autorizovaných dealerů.

PS: karoserie jsou v konstrukci sedan, liftback a kombi.
jestli to mas jen na takovyhle vzdalenosti tak ber rozhodne benzin. myslim ze ta astra by mela byt presne to co hledas. jen to chce najit udrzovanej kousek...
¨bych sel do focuse v benzinku..
no budu v tom jezdit s pritelkyni obcas kamosi a tak.. jinak provoz asi bezne pouziti jizda na nakupy jizda po republice na vylety... a tak nic extra.--- a benzin nebo diesel je mi sumafuk
JOB
Kolik vás v tom bude jezdit ? Benzín nebo naftu ? Krátký nebo dlouhý tratě ? Jde ti o pohodlí nebo o sportovní vyžití ? Musíš se víc rozepsat. 😉
Cus lidi potrebuju poradit... mam cca 160 000 a chtel bych nejakou karu, talze asi bude ojeta... Co by jste mi poradily neboli s cim mated dobrou zkusenost...? Premyslel jsem bud Skoda Octvia, Ford Focus nebo Opel Astra...

tak dik 😄