Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

5 komentářů

Takže Veyron je svým způsobem Type 43 v.2.0 😁 Ale je to nádherný auto. Dle mého se v první polovině 30. let vyrábělo nejvíce krásných aut. Pak do designu promluvila aerodynamika a šlo to do kopru (ale najdou se i výjimky jako E-Type, 250GTO apod.)

A jen taková drobná chybička - chybí slovo "let" ve větě o značkovém karosování před osmi desítkami. Jinak pěkný článek 😊
Děkuji za připomínku, při kontrole jsem tento drobný nedostatek neodhalil. Omlouvám se, již jsem opravil.
Fakt pěkný článek.Mám dotaz,nejezdil taky p.Junek na Bugatti a s kterou se zabil?
Pěkný článek,dobrý.Malý dotaz,p.Junek jezdil taky na Bugatti když se zabil na okruhu? M.B
Dobrý den, pan Junek jezdil pouze v začátku kariéry na Mercedesu (Eliška s ním ještě jako spolujezdkyně). Poté už vodil jen bugattky, nejdříve koupil neúspěšný 32 Tank (psal jsem o něm též), později pochopitelně pětatřicítku. Trochu jsem se rozhlédl po Síti a našel tuto informaci: jel s T35B s číslem šasi 4868, tedy na tomtéž voze, se kterým jeho choť dojela pátá na Targa Florio - viz http😐/www.ferrarichat.com/…m/showthread.php?… Zdroj se pochopitelně může mýlit, já bych tomu ale docela věřil 😄