0
Super,díky za informace
Přejít do diskuze
GT je skvele auto, mozem jedine odporucit. ja mam P11 GT a to auto milujem😄 motor z toho auta vydrzi asi najviac, toho by som sa nebal pokial auto na modro necmudi, motor pocutelne neklepe, ma zatah, necuka pri akceleracii a na tacho nema cez 400tis chyby mozu byt skor inde. Spotrebka je tu trochu ina ako u konkurencie😄 napr kotuce tu vydrzia zadne aj 300tis km, predne tak 100-200tis km. tlmice sa pred 200tis tiez nemenia skor az po 300tis km. Pomerne casto tu odchadzaju pre toto auto notoricky zname horne ramena, ale nove stoja cca 3000Kc na obe strany. Trochu by som si dal pozor na koroziu, ale u tak stareho auta asi u kazdeho.
zdravím,potřeboval bych co nejvíc informací o tomhle autě,je 2,0 benzín,rok výroby asi 1994.Je s ním supr svezení,ale nevím na jak dlouho,ale chtěl bych ho koupit,cena cca 70 000kč
pozri si www.nissanclub.cz tam su rady a zhodnotenie od ludi co tie auta maju a su zatial max spokojni s Nissanom
Nová už není co stará. Je to poruchový auto a to i v benzínu. Mluvím z vlastní zkušenosti. Máme problémy s elektrikou, regulace otáček motoru atd. Před měsícem se měnily přední čepy. Po 60tis. km u Nissana dříve nevídané. Nelícují díly, zadní brzdové světlo jsme si museli vyspravit aby nevrzalo atd. Almery 150tis.km bez jediné závady. Známí s dCi jsou na tom ještě hůř. Hlavně prosímtě neber Primeru s dCi. Nechci tě odrazovat, ALE....
Souhlasím s Bleskem666, "nová" Primera oproti té staré vyměkla, určitě se v ní nejdřív svez jestli ti vůbec bude vyhovovat. A jaký motor? Záleží na tom kolik najezdíš... žádná novinka. Zkus si to spočítat, za jak dlouho se ti nafťák vrátí. Já osobně mám radši benzín, ale s TDI jsem spokojen. 😉
za prve aby si nebol sklamany P12 uz neni Nissan ako si pamatas P10. Vyberal by som podla toho kolko km urobis rocne. ak je to menej ako 30tis tak kup benzin 2,0. To je este povodny motor ktory je cisto japonsky nie renaultacky. Je velmi spolahlivy, a da sa s nim najazdit bez investicii minimalne 300-500tis km a i ked to dnes uz neni absolutna spicka stale je hodne slusny vykonovo aj spotrebou. Tiez sa skus previezt ak ides kupovat nove neni problem v autosalone skusit oba. Aby si zistil co ti je priebehom vykonu a momentu blizssie. ja mam rad ked mozem motor vytacat a stale taha viac a viac-to ti da ten benzin.