0
mam v záujme kupit si corsu B s naftovým motorom, poraďte, ktorý je lepší? 1.5TD alebo 1.7 D (hladký)??
Vzhledem k náročnosti (absence turba) ten 1,7D. Já mám teď brigádu-rozvoz Combem 1,7D, to auto má najeto 245 000km a je z roku 1993 a co se motoru týká, tak prý žádné problémy, ano vezme si něco oleje (tak počítám nějakou kapku sem tam dolít), ale zase to nepotřebuje drahý olej, na léto stačí něco za pár korun. Je více hlučnější a dynamika nic moc (u Corsy to bude lepší), ale prostě je to poctivý pracant, který vyniká odolností a celkovou kvalitou. Na to, že je to nafta, tak topí docela rychle, tak po kiláku už jde lehce teplý vzduch (venku tak 2°C).
Spotřeba tak kolem 7litrů, ale je to údaj pouze pro městský provoz a auto Opel Combo, který má větší odpor vzduchu a váhu.
Spotřeba tak kolem 7litrů, ale je to údaj pouze pro městský provoz a auto Opel Combo, který má větší odpor vzduchu a váhu.
no ja mam pocit že 1,7 je motor Opel a tie nie sú moc vydarene ( praskajú hlavy valcov a ďalšie dosť závažne poruchy ) čo som počul tak do Corsi je super voľba 1,5 D je to motor ISUZU ktorý je nezmar !!! a 1,5 TD bude zrejme ten istý motor len s turbom
1,7 D je opravdu motor Opel ale nemá žádný problémy s hlavou či podobně.Tyto problémy se týkají motoru 1,7 TD. Motor bez turba je vlastně stejnej motor jako 1,6 v Kadettu ale má větší vrtání .
Taky bych se přikláněl k motoru bez turba.1,5 TD neznám ale měl jsem v Kadettech jak 1,6 D tak 1,7 D a ty motory nebyly nijak závodnicky založený ale zase chtěli jen naftu a občas vyměnit olej. 😉
Taky bych se přikláněl k motoru bez turba.1,5 TD neznám ale měl jsem v Kadettech jak 1,6 D tak 1,7 D a ty motory nebyly nijak závodnicky založený ale zase chtěli jen naftu a občas vyměnit olej. 😉
Pepek jenže to byly 1,7 TD a né 1,7 D ? 1,7 Isuzu bez turba jsem neviděl,i když to neznamená že neexistuje 😉
V mé rodině se vyskytuje i auto s takovým motorem. Není to sice Opel ale Fiat Punto, nicméně si myslím že s béčkovou Corsou to bude velice dobře porovnatelné. Na dynamiku to samozřejmě není žádný zázrak, ale i tak jede docela snesitelně, určitě líp než HTP 40 kW. Spotřeba je velice kolísavá a hodně záleží na stylu jízdy. Dá se s tím jezdit (většinou městský provoz) za 10 i za 5 litrů na 100 km. Je to prakticky bezúdržbový motor, jediná závada za těch asi 70tkm co má naježděno, o které vím, bylo žhavení. To je ale asi dané tím, že se s ním jezdí hlavně krátké trasy. Pak byly ještě nedávno měněné tlumiče a vzduchový filtr. Předepsané servisní intervaly jsou velmi krátké (8tkm), vím že děda je nikdy nedodržoval a přesto se má motor docela k světu. Těch 250tkm, o kterých psal RRAAFF asi s tímto přístupem nevydrží, ale zatím to vypadá, že mu nic neschází (až na výměnu palivového filtru, na kterou se chystáme už skoro dva měsíce).
ja jsem jel s 1,7 D a byl jsem mile překvapen jak to šlape i na friták, myslím so tak= že 1,7 bude ud Isuzu