0
poradte s výběrem nejvýhodnějšího havarijního a povinného ručení. Doted jsem měl jen povinné ručení ,čerpám na něj maximální bonus. Teď musím auto vyměnit a založit i havarijnípojistku.Nejvýhodněji mě zatím vychází completní pojištění na www.uniqa.cz. Povinný ručení mám na nejvýšší míru plnění 100 mil.Kč , havarijní mám All-risk , tedy vše a k tomu připojištěný čelní sklo a sedadla. Po odečtení slevy na zabezpečení řadící páky , pískování skel a založení smlouvy online mě vychází cena 7700 Kč na pojištění auta Citroen C4 1,4 16V cena 260 000Kč. Cena se mě zdá celkem příznivá, Uniqa dává ted totiž k mému vyježděnému bonusu povinného pojištění 35% dalších 15% , což v součtu dělá slevu 50%. A tato sleva platí i pro havarijní pojištění , což je zatím jediná společnost , na kterou jsem zatím narazil. Budu rád , když na můj dotaz budete reagovat , s touto pojištovnou UNIQA nemám žádné skutečnosti. Nerad bych se dočkal nějakých skrytých nepříjemností...
Dobrý den, pokud potřebujete zjistit nejlevnějši povinné ručení přímo pro vás tak zde [odkaz] a nebo spousta informaci zde [odkaz] Vše je zcela zdarma. 😉