0
obecne ze by e46 vylozene na neco trpela rict nejde. kazdej kdo se lehce vyzna ma na vec trochu jinej nazor. jeden ti poradi nebrat M podvozek druhej ti rekne ze nevadi a tak je to se vsim. jsou az propastny rozdily mezi vybavama u prodavanejch aut. doporucil bych se zamerit na ty vybavenejsi bo v cene u ojetiny jsou rozdily mezi stejnymi vozy s rozlisnymi vozy temer minimalni.
Přejít do diskuze
Nic v zlom ale ked si chces zohnat 330i do 300 000, tak si budes musiet este nejaky ten rok pockat alebo kupit nejaku buracku.... :roll:
Koukal, díky, ale je to "jenom" 320. Koukám, že jsi majitelem 330, mohl bych poprosit o pár rád pro nákup? Nějaký typický BMW 3 problémy? Čemu se obloukem vyhnout?
Díky
Díky
u nas to teda funguje tak ze si do toho nenecham kecat >😁
ale urcite sezenes peknej kousek. hlavni je se neukvapit. koukal si na ten odkaz?
ale urcite sezenes peknej kousek. hlavni je se neukvapit. koukal si na ten odkaz?
to rene v.: obávám se, že jednodušší bude sehnat 3xx v automatu, než naučit přítelkyni řadit... >😁
Automat je jednou z podmínek přítelkyně, aby schválila výměnu stávajícího vozu za BMW.
Automat je jednou z podmínek přítelkyně, aby schválila výměnu stávajícího vozu za BMW.
na TIPCARS je nadherna stribrna 330i s SMG automatem za 400k.. a vypada fakt hezky a zachovale. ( teda z obrazku ) . Podle mne by sla uhadat jeste slevicka.. Co vy na to ?
bbert: nebylo by lepsi nez za kazdou cenu shanet automat kterejch mimochodem nejezdi s 320i az zas tolik naucit pritelkyni radit?
... myslim ze do 300000 bude asi problematicke sehnat neco rozumneho. Koukal jsem prave na autoscout24.de (od r.v. ´01, E46 320i) a do 300k jsou tam 3 combi v celem Nemecku a coupe zacina nekde u cca 375k ……
Zdravím všechny!
Mám zájem koupit ojeté BMW trojkové řady (E46) - sedan nebo kombi, rok výroby 2000/2001. Ohledně paliva mám jasno, měl by to být benzínový šestiválec. Dokázal by někdo poradit slušný bazar / dovozce? Probíral jsem se inzeráty na webu, ale mám pocit, že těchto modelů je u nás poměrně málo.
Díky všem.
Mám zájem koupit ojeté BMW trojkové řady (E46) - sedan nebo kombi, rok výroby 2000/2001. Ohledně paliva mám jasno, měl by to být benzínový šestiválec. Dokázal by někdo poradit slušný bazar / dovozce? Probíral jsem se inzeráty na webu, ale mám pocit, že těchto modelů je u nás poměrně málo.
Díky všem.