zmulin
0
No větší benzín zatim v nabídce neni,ale pokud vim,tak by měl do budoucna přibejt,nebo kecam?
Přejít do diskuze
No ved o to ide. Bud si kupis RS a na tom sa vyblaznis, alebo si kupis SUV a tazku pohodu 😉
A o tom to je. To auto je tazke a velke i ked pozor!!!
Viezol som sa s dieselom a velmi ale velmi som sa divil ako lahucko
ide. Tiez velmi dobre tahal, cakal som lenivu svinu, ale opak bol pravdou.
Tyh 150 k celkom v pohode staci, je to auto na pohodu a bezpecnu a extremne pohodlnu jazdu.
A o tom to je. To auto je tazke a velke i ked pozor!!!
Viezol som sa s dieselom a velmi ale velmi som sa divil ako lahucko
ide. Tiez velmi dobre tahal, cakal som lenivu svinu, ale opak bol pravdou.
Tyh 150 k celkom v pohode staci, je to auto na pohodu a bezpecnu a extremne pohodlnu jazdu.
slabší ze dvou nabízených benzínů!K takhle těžkýmu autu málo krouťáku a velká žízeň. Vzhledem k tomu,že podvozek rozhodně žádnej sporťák neni,tak bych se právě radši na to kliďánko spokojil i s dieselem i když dehťáky moc nemusim.
zmulin: Slabší benzín? Neprodává se náhodou jenom s 2,7 (který je silnější než diesel)? Jel jsi určitě v Santa Fe? :roll:
Jo taky o něm uvažuji, moc se mi líbí. Ještě by bylo dobré vědět, kdy jej koupit. Kolega loni kupoval Peugeota a v době od 23.2-19.3 byla na 807 sleva 130 000Kč. Jsou i jiné vhodné termíny na slevy? díky
Ten diesel bude asi jediná rozumná motorizace.Spíš než moje antipatie ke korejcům by mě ale od tohohle auta odradila omezená doplňková výbava a jízdní vlastnosti dovolující pouze klidnou jízdu.My zkusili projet ten slabší benzín a to je o ničem.
Ahojte,
rád by som rozbehol fórum ohľadom nového Santa Fé.
Aký máte na to názor? Píšte kto ho máte, uvažujem nad kúpou dieselu.
Zaujíma ma kvalita a osobné skúsenosti majiteľov. Hlavne ma zaujala 3 ročná záruka bez obmedzenia počtu kilometrov. Toyota má 3 ročnú alebo na 100 000km. To ma trochu zarazilo, takže snáď santa fe by malo byť dostatočne kvalitné ak si trúfajú na takúto záruku. Každá reakcia k veci bude nápomocná. Ďakujem 😉
rád by som rozbehol fórum ohľadom nového Santa Fé.
Aký máte na to názor? Píšte kto ho máte, uvažujem nad kúpou dieselu.
Zaujíma ma kvalita a osobné skúsenosti majiteľov. Hlavne ma zaujala 3 ročná záruka bez obmedzenia počtu kilometrov. Toyota má 3 ročnú alebo na 100 000km. To ma trochu zarazilo, takže snáď santa fe by malo byť dostatočne kvalitné ak si trúfajú na takúto záruku. Každá reakcia k veci bude nápomocná. Ďakujem 😉