Tohle auto mel znami rv1999 i sem s nim jel jednou ze servisu co se jizdnich vlastnosti supr ale nahradni dily drahy. Např. vytákala klimatizace a oprava v nezn. servisu 11tis. Znamy si uz Forda nekoupi ted si kupuje OII .
No znizil som rozpocet na 4000. Neviem, od azijatov ma vsetci odhovarali az na starsie hondy civic. Su dake Daewa do 4000 s automatikou ale neviem o nich nic.
Napr.
[odkaz]%F3P%F3R~BmSB… />[odkaz]%F3P%F3R~BmSB…
Napr.
[odkaz]%F3P%F3R~BmSB… />[odkaz]%F3P%F3R~BmSB…
V Kalose je automat od renomovanej japonskej firmy AISIN, su jedni z mala, co vedia robit dobre automaty do malolitraznych motorov.
No za 4000 by sa Kalos mohol dat, ale iba poskodeny. Ja som taky kupil (plne pojazdny, suchnuty bok)a bol za rovne 4. Takze ked budes v Nemecku hladat a zjednavat, mohlo by sa podarit. Ak by si chcel lacnejsie, predtym bol model Lanos. Tie su uz od cca 2.500. A v nizsej strednej triede (ako Oktavka, Focus) su zas Daewoo Nubira. Ale ak by mal vela km, tiez by som sa mu vyhol. Ja kebyze velmi chcem automat, tak by som sa ponatahoval napr. s tymto😒br /> [odkaz]%F3P%F3R~BmSB… />
No za 4000 by sa Kalos mohol dat, ale iba poskodeny. Ja som taky kupil (plne pojazdny, suchnuty bok)a bol za rovne 4. Takze ked budes v Nemecku hladat a zjednavat, mohlo by sa podarit. Ak by si chcel lacnejsie, predtym bol model Lanos. Tie su uz od cca 2.500. A v nizsej strednej triede (ako Oktavka, Focus) su zas Daewoo Nubira. Ale ak by mal vela km, tiez by som sa mu vyhol. Ja kebyze velmi chcem automat, tak by som sa ponatahoval napr. s tymto😒br /> [odkaz]%F3P%F3R~BmSB… />
No linky na bazare dako neficia. Ale v podstate to bolo taketo daco zvacsa Nubira alebo Leganza.
Daewoo Nubira 2.0 C😱
Endpreis😒br /> € 3.990,-
Kilometerstan😜 83.700 km
Erstzulassung: 11/1999
Kraftstoff: Benzin
Leistung: 98 kW / 133 PS
Getriebeart: Automatik
Daewoo Leganza 2.0 C😱*AUT😘KLIMA*LEDER*SCHIEDEDACH*
EUR 3.999
Daten😒br /> Gebrauchtfahrzeug, 199.000 km,
98 kW (133 PS), Benzin, Automatik, Erstzulassung: 01/01, Klimaautomatik, blau-metallic, 4/5 Türen
Daewoo Nubira 2.0 C😱
Endpreis😒br /> € 3.990,-
Kilometerstan😜 83.700 km
Erstzulassung: 11/1999
Kraftstoff: Benzin
Leistung: 98 kW / 133 PS
Getriebeart: Automatik
Daewoo Leganza 2.0 C😱*AUT😘KLIMA*LEDER*SCHIEDEDACH*
EUR 3.999
Daten😒br /> Gebrauchtfahrzeug, 199.000 km,
98 kW (133 PS), Benzin, Automatik, Erstzulassung: 01/01, Klimaautomatik, blau-metallic, 4/5 Türen
do 4000 eur sa daju zohnat v DE. skus autoscout24.de
No uz som vyber postupne zredukoval na focusa,5 dverove mondeo alebo astru combi alebo 5 dverovu vectru. Najviac sa mi pozdava ten focus.
uvazujem nad kupou ojazdeneho auta z Nemecka. Som uplny zaciatocnik preto uvazujem nad automatom. Neviem ako je to s poruchovostou automatov. Zatial mam v sirsom vybere opla - astru,vectru, peugota-406, ford - focus,mondeo. Rok vyroby 1999+. Da sa vobec v tejto cenovej kategori kupit slusne auto s automatom?