V autech se celkem dost vyznám,ale chtěl bych slyšet Váše názory.V hledáčku mám tyto auta:Ford Focus,Renault Megáne,Opel Astra,Citroen xsara....Jedná se o verze kombi s benzínovou 1.6.Mým favoritem je Ford Focus,ovšem z těchto aut výrazně nejdražší..vyplatí se příplatek.
Zajímá mě Váš názor,popř.doporučení,klidně i jiného podobného modelu.
Děkuji!
0
O jaký r.v. Ti cca jde? Není generace jako generace. Třeba Laguna, starou generaci si lidé nemohou vynachválit a na tu novější, po roce 2000, plnou novinek, moc ódy nepějí. Když se podívám hypoteticky na rok 2000, tak za pomalu stejný peníze můžeš mít větší auto, třeba Mondeo, Laguna, Xantia, vše poslední vychytané modely před novým nástupcem. Mě osobně auta z nižší střední kolem roku 2000 a před celkem rozčilují svou velikostí. Nemám rád, když mi auto svírá kolena, nevejdu se pod volant a musím mít hlavu nalepenou na střechu nebo příliš skolopenou sedačku. Každopádně neřešil bych konkrétní značku, ale konkrétní kus. A u všech modelů bych si zjistil známé neduhy, abych věděl na co si mám dát bacha. K čemu Ti bude model "držák", když to bude příliš opotřebovaný kus. Já bych hlasoval pro Focus, je o chlup lepší, tak stojí i o chlup více 😉
0
jj to o Laguně vím.Jinak se jedná o 1.generace a rok okolo 2000
Zajímá mě Váš názor,popř.doporučení,klidně i jiného podobného modelu.
Děkuji!