superkutil
0
Nevratná záloha je běžné řešení. Pokud chci auto blokovat, tak si to zaplatím a je jedno zda si auto vezmu nebo ne. S autobazary nemám dobrou zkušeost ale v případě p.Musila bych to viděl v pořádku. Ještě jsem neviděl vratnou zálohu. >😁
Přejít do diskuze
Dobrý den, vzkaz od Romana Musila: není pravdou, že se Vám vozidlo nelíbilo, ale je pravda ta,že jste neměl dostatek finančních prostředků. Záloha byla ve výši 3.000,-Kč a čas strávený s Vámi byl mnohem dražší.
Zalezi co ti dal za doklad kdyz si platil zalohu jak to tam ma formulovany.Ja teda jinde dal zalohu na vuz ktery jsem chtel byl v bazaru novej prvni den a aby pro mne byl blokovanej dal sem zalohu a chtel at ho stahnou z nabidky aby se pripadne nenavysovala cena.Souhlasily zbytek sem poslal pres ucet a auto vyzvedl. Ale kdybych o nej uz zajem nemel je mozne ze zalohu by mi rovnez nevratily myslim ze na papire mely neco v tom smyslu napsane. Urcite to chce byt prvne rohodnut ze to auto chci, a nebo neplatit velkou zalohu jen treba 2000,- to uz tolik neboly.