Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
25. 8. 2010 22:43
25. 8. 2010 18:57
Volkswagen Passat
Zdravím,
uvažuji o koupi Passatu 1.9 tdi (96 kw)v kombíku od roku 2002. Chtěl bych se zeptat kolik km tento motor vydrží. Když totiž srovnám nabídky na mobile.de a na sauto.cz tak se mi zdá, že na sauto.cz jsou všechny passaty stočený o 100 000 km. Našel jsem jednoho pěknýho passata: [odkaz] Co na něj říkáte? Je to z itálie a na internetu se vyskytujou "story", že auta z itálie jsou hrozný krámy. Do Brna to mám celkem daleko, tak nevim jestli má cenu tam jet zbytečně. Jo a ještě jsem se chtěl zeptat jak je to s vin kodem. Když zajedu do volkswagenu tak mi budou schopni říct kolik to má najeto?
Rozbalit vlákno
0
25. 8. 2010 22:43
Passat
Ja passata mam a chybi mu jedna vec. udelat ve strese diru po vzoru pokladnicky, pac se do toho sypou nehorazny penize. Pocitej s tim, ze elektroinstalace malokdy funguje cela a bez chyby(okna, zamky..). Predni naprava je komplikovana, celkem citliva na cesky silnice a oprava draha.Navic to auto ma 1500 kilo, coz je dost. Kdyz se koupi novej, je to parada. Ale ojetina se sere a sere a sere. Navic nevis, kdo to pred tebou mel a jak tomu daval zabrat.
Ja osobne to chci prodat, jak projde technickou a vic se k passatu nevracet. A jelikoz mam maly miminko, opustim sedana(musim) a ohlizim se po octavii 2 combi(navic je o vic jak metrak lehci), ta by mela byt, alespon doufam, trochu spolehlivejsi.
Kdyz passata, tak od prvniho majitele, nejlip od cloveka, kteryho znas. Jinac si taky muzes zadelat na problemy.
Muzes mit i stesti, kdo vi. Jedno je jisty: porucha si tvyho passata, driv nebo pozdejc, najde.
A jeste jedna nevyhoda: hluk od podvozku je velkej-o dost vetsi, nez bys cekal a podvozek dvakrat pohodlnej taky neni
PS: z ridici jednotky by se nekde daly najit skutecny kilometry. Stoceny to urcite bude, vsechny ojetiny maji napadne podobny kilometry, auto nad 300 tisic kilometru bys hledal a hleda a hledal a.....
Rozbalit vlákno
0