Zdravím ve spolek, co si o tomto myslíte? Pozor na autobazar Davo Car., tam Vám dají podepsat takové věci, že se nestačíte pak divit, když si to neohlídáte, drsný čtení😒br />
[odkaz]
[odkaz]
Jak říkáš, mohlo by to být ve všech bazarech ještě mnohem horší. V áčkách si stačí pročíst smlouvu a seš v suchu.
Tak já si nedělám iluze jak to všude chodí, ale pokud by to bylo fakt tak zlý, tak by snad nezbírali ani reklamy si myslím >😁 Já nevím, nevidím do toho pod pokličku v áčkách.
Hele když to srovnám s jinejma, třeba ESA tak to není tak hrozný, podle toho, co mám kde známosti. Každej se holt snaží vydělat no >😁
Nedělám, ale rád se tam vždycky zajdu podívat, kdysi jsem do tohohle dělával, tak se koukám jak se to dělá dneska >😁 A v áčkách to fakt občas stojí za to >😁
felda to už není ono, by chtělo nějakýho levnějšího bavoráčka >😁 pokud možno nějakýho prověřenýho od nějaký špičkový firmy, jako třeba ta cebia nebo nějakej servis .. abys pak nedojel na sraz s kradenou károu >😁
jojo, cebia prověřuje vozy, stačí jim poskytnout tvůj VIN kód a vše za tebe zařídí, alespoň to stačilo mně při žádosti o ověření.
Já bych šel do Peugeota 206ky, ale raději bych ho před koupí nechal prověřit před kráděží, třeba cebii, ta dělá prověřování vozů
Punto II 1.2 8V. Levné náhradní díly a spotřeba už je popsána. Akorát za 35 je to celkem risk.
Nezalezi kdyz je auto levne ze bude ok. kamarade do tohohle bych nikdy nesel jednou jsem se napalil kdyz jsem koupil levne "vyborne" auto podle prodejce a pak jsem za tyden zjistil ze je kradene a byl jsem bez auta. ted kdyz kupuji auto proverim si jeho puvod atd od www.cebia.cz a jsem klidny
doporučuju Clio 1,2 43kw, nebo Punto 1,2 44kw. S oběma se dá v pohodě vejít do 6l/100 v celoročním průměru. Punto je prostornější.
Ja by som odporúčil Daewoo Matiz, tiež sme riešili nejaké malé veľké auto a nakoniec otec doniesol červeného Matiza. Je to r.v. 2000 , keď sme ho kupovali mal 70 000 km, teraz , po roku a pol sa blíži k 100 000 km a po úvodnom väčšom servise pri kúpe , zatiaľ žiadna porucha. Dokonca sme tam nemenili odvtedy ani sviečky ani cievku. To ho čaká až teraz na jar, plus tlmiče. Čo sa týka spotreby je to tak o liter viac ako majú moderné minivozy, ale po meste som neprekročil 7, vačšinou tak 6,5 a medzimesto sa dá v pohode dostať na 5,5 . Starým francúzom by som sa osobne vyhol, ešte punto je fajn voľba.
V tomto případě se řešení jmenuje Opencard😃). Nebo jiná alternativa roční permanentky na socku😄. Žádné další související náklady, a povětšině víc místa...k stání😁
Motory 1,2 alebo 1,4 benzín či 1,3 JTD