ja vyměnil za multivana od w a max spokojenost narvu celou rodinu a ještě všude hooodně mista
No tak ano, Multivan je takovým typickým příkladem řidičských zážitků. Stejně jako například Škoda 1203 čtyřkvalt... >😁
JO JO PAN JE ASI VELKEJ ZNALEC A MULTIVAN VYDĚL MAX. Z RYCHLÍKU >😁
Pánovi možná vadí výskyt Multivanu a legendární Š1203 v jednom odstavci... 😉
Rozhodně jsem je neměl v úmyslu srovnávat, ale pán by se měl zamyslet nad zadáním (kombi nebo hatch, řidičsky zajímavý pro sportovní zážitky) a nad svou odpovědí.
Pokud pán trvá na tom, že Multivan je řidičsky zajímavé auto se sportovním duchem, musím konstatovat, že v takovém případě vidím jako řidičsky zajímavější krotit přetíženou divokou kozu jménem Š1203 se zadním náhonem, bez posilovače řízení, o ABS a ESP nemluvě, o délce cca 450 cm a rozvoru 230 cm.
Pokud pánovi celá tahle debata připadá absurdní, odkazuji ho znovu na zadání a jsem s pozdravem. 😄
Rozhodně jsem je neměl v úmyslu srovnávat, ale pán by se měl zamyslet nad zadáním (kombi nebo hatch, řidičsky zajímavý pro sportovní zážitky) a nad svou odpovědí.
Pokud pán trvá na tom, že Multivan je řidičsky zajímavé auto se sportovním duchem, musím konstatovat, že v takovém případě vidím jako řidičsky zajímavější krotit přetíženou divokou kozu jménem Š1203 se zadním náhonem, bez posilovače řízení, o ABS a ESP nemluvě, o délce cca 450 cm a rozvoru 230 cm.
Pokud pánovi celá tahle debata připadá absurdní, odkazuji ho znovu na zadání a jsem s pozdravem. 😄
- Cadillac CTS (kombi bude v prodeji brzo)
- Chrysler 300C (nejlépe s benzínem V😄
- Ford Mondeo 2.5T (nepodceňovat!)
Takže je to amerika s evropským podovzkem, BTW ta 5,7 V8 dává v současné verzi výkon 360 HP, má vypínání válců, které šetří spotřebu a díky vysokému toč. momentu nabízí vysoký výkon už od nízkých otáček.
Zrychlení 6,1 s u sedanu, kombi bude nepatrně horší.
Za cenu 1,3 milionu (ofiko) a 1,1 (neofiko) nemá tenhle vůz konkurenci, neb výkonově podobné BMW či MB stojí úplně jiné peníze....
Dá se předělat i na LPG - pro šetřílky nebo naopak pokud někdo touží, nění problém z vozu dostat cca 400 HP po lehčím tunningu.
Nějaký testy už jsem si pročetl, jsou to ovšem auta, která se tady vyskytují tak málo, že je pro mě prakticky bez šance sehnat kus ke svezení.
Víc mě mrzí, že jsem ještě nezkusil tu Alfu 159. Musím na tom zapracovat.
navíc pár aut tu bude i jiko nových u dovozů typu www.denker.cz či www.impexta.cz
Ja bych totiz rozhodne nerekl ze vypada nudne nebo ze to neni auto pro mladeho cloveka...
Byt tebou tak bych ho zvazil, mit 460 koní pod pedalem asi nebude marne 😉