0
Ake mate skusenosti s tymto autom?
0
ju ju mame doma 2003 1.25L najeto cca 8-9 tisic km... co Te zajima?
0
ja ju mam tiez doma...1,4 L, tiez 2003... chcel som poznat nazory ludi ktori ju maju.... si s nou spokojny? nie je ten motor prilis slaby?
0
ma ji otec, ale je to bezva auto, vzdycky se tesim kdyz s ni nekam jedu. Motor je v pohode, ma to 75 koni a kdyz zustanes na zemi a vis co mas pod kapotou tak je to ok. Jezdil jsem s 1.4 a neslo poznat rozdil od 1.25. Zajimave je, ze ta ECu ma inteligentni program a prizpusobuje se chovani ridice. Takze pokud to vemu po tatovi, ktery ma lehkou nohu tak to auto brutalne nejede, ale kdyz mu (autu) 20km tvrdim ze nejlepsi je to mezi 4-6 tisici tak se to rozjede jako motorova pila.... holt motor od Yamahy je znat 😄 jinak naprosto bez problemu, sice slicovani dilu neni jako u Mazdy z japonska ale da se to vydrzet.
0
aky olej tam lejes?
0
do vsech aut ktere mame doma davam Castrol RS 0W40....
0
...a nemas strach, ze ten motor odpalis, ked to vytacas na 4 - 6 tis?
0
Dado, je to Japonec a ti si v takych otackach vrnia blahom (moja 626 stravila v takych otackach vacsinu zivota a nikto neveri, ze ma uz 240000km...)
0
ja si rad necham poradit....podobne mi radil aj milan v mazdaklube... len si na to neviem akosi zvyknut..predtym som pomerne dlho jazdil na 120L, kde platilo pravidlo"vysoke otacky - vysoke opotrebenie"...
0
Jo Milanovi mozes verit 😉 Inak u Japonca je ovela viac skodlive podtacanie - treba si zvyknut a hlavne sa nebat to poriadne vytocit (tiez ked som zacinal, tak som mal hrozu z otacok vyssich ako 3000rpm >😁 )
0
co znamena "poriadne vytocit" ? cca 4000 - 5000 ot/min?
0
Tzn. ze jezdis furt nad 5000 a kdyz je potreba, tak to posles do "cervenyho". Nevim, jak u Mazdy 2, ale pro mne znamena "poradne vyztocit" 6500 a vic! U motoru Honda je k tomu treba pridat jeste 1000 ot./min. >😁