Ja nicemu nerozumet a tlumicum uz tuplem ne. To je ale takovy to dulezity, co na tom zavisi, jak bude auto drzet v zatacce, jak dlouho bude brzdit a tak? Tak to bych si bez vahani 2400 priplatil, to by mi za ten pocit stalo. Rozhodne bych chtel vymenit dva.
Jinak si predstavuju, ze zivotnost nezavisi ani tak od poctu kilometru, ale od poctu kanalu. Moje manzelka se napriklad jeste nikdy zadnymu kanalu nevyhla. 😄 Zatim nic neodeslo ani po 100 tkm.
Jinak si predstavuju, ze zivotnost nezavisi ani tak od poctu kilometru, ale od poctu kanalu. Moje manzelka se napriklad jeste nikdy zadnymu kanalu nevyhla. 😄 Zatim nic neodeslo ani po 100 tkm.
Tech 75 tkm podle mne neni uplne normalnich, ale uz jsem nekolikrat slysel o vymene tlumicu i driv. Na Sachse jsem slysel jen to nejlepsi, narozdil od medialne nejznamejsich Monroe. A jestli origos za 800 nebo 2000 Sachs ? No to nevim, jednak se mi nezd ta nizka cena origotlumicu, s cenou 800 Kc jsem se setkal u repasovanych tlumicu, ale ja bych se rozhodl podle toho, jakym stylem s tim autem jezdim. Myslim si, ze je treba blbost koupit Sachsy za 2 tKc a jezdit na protektorech. Tim chci rict, ze bych ten rozdil v cene v pripade krize asi investoval spise do pneu. Ale pokud nekdo ma dost penez .... Tlumice se stejne jako brzdici casti meni po paru.
Rekl bych ze tech 75tis je horsi prumer ale pokud s tim skakal jeno po silnicich 3tridy v CR tak se tomu nedivim😄 me na filde vydrzeli taky asi jenom 80tis a to jsem s ni jezdil prevazne dalnice a prvni trida v CR na Oplovi jsou original tlumice a mam najeto 170tis ale tech prvnich 100je najeto po nemecku zbytek pul cesko pul zahranici a v 160tis jsem byl na testu a ptal se me ze pry jestli je zkousim ze jsou jak nove (testy jsem delal pro poradek dva na ruznych testovacich mistek) a oba se shodli ze jsou 100%
Opel by toho mohl vymakat vic halvne motory olej+spotreba nafty kdyby byla jak u motoru VW tak by to bylo OK
co vzit? mate nekdo jine doporuceni???
Diky
ps: do tlumicu ja nerozumet, ja nemit uz zadne tlumic na moje auto...