27 komentářů
0
Dobrý den.Zajímalo by mě jaké úpravy, kromě jíné přední masky proběhly u Felicie při modernizaci.Děkuji
Tommy100
Myslím že se trochu změnila přístrojovka,přibylo barevné logo na volantu a další takové blbosti.
Délka vozu se protáhla z 3855mm na 3883 :shock:
Dále přibyly lakované nárazníky,nový nápis Felicia,kulaté mlhovky,motor 1.6 dostal standardně posilovač,k ABS přidali EDS(na přání),na motory přišly nové kryty vzduchového filtru,víčko hrdla motorového oleje je nově černé,né oranžové...
Další změny si už nevybavuji 😉 :roll:
Ale v zásadě šlo o prkotiny :?
Délka vozu se protáhla z 3855mm na 3883 :shock:
Dále přibyly lakované nárazníky,nový nápis Felicia,kulaté mlhovky,motor 1.6 dostal standardně posilovač,k ABS přidali EDS(na přání),na motory přišly nové kryty vzduchového filtru,víčko hrdla motorového oleje je nově černé,né oranžové...
Další změny si už nevybavuji 😉 :roll:
Ale v zásadě šlo o prkotiny :?
prkotiny??? vždyť to má upravenou kastli, aby se tolik nekroutila! A navíc, někdy touhle dobou přišlo MPi....
Tommy100
Jo vlastně oboustranný klíč 😄
Mpi přišlo v roce 1996 😉
s tou kastlou to nevím,tak se omlouvám :roll:
Mpi přišlo v roce 1996 😉
s tou kastlou to nevím,tak se omlouvám :roll:
No tak to MPi jsem zase spletl já, tak nějak jsem to tipoval podle toho, co jsme měli doma, naše 96 Felda byla ještě BMM, a 98 už MPi. Tak nějak jsem to měl spojený s dobou příchodu na trh... Dík za upřesnění 😊
Tommy100
Nic se nestalo,tak jsme si to pěkně doplnily >😁
našel jsem pěkné shrnutí celého původního dotazu: [odkaz]
a jak tak hledám na webu, tak koukám, že jsem asi ani netrefil to vyztužení karosérie, vím jistě, že něco takového proběhlo, ale nepodařilo se mi o tom bohužel nic najít, takže tu moji prvotní informaci musim bohužel zatim dementovat 😞
a jak tak hledám na webu, tak koukám, že jsem asi ani netrefil to vyztužení karosérie, vím jistě, že něco takového proběhlo, ale nepodařilo se mi o tom bohužel nic najít, takže tu moji prvotní informaci musim bohužel zatim dementovat 😞
Tommy100
Já myslím že nic s kastlou nedělali,zdá se mi že skelet se měnil pouze na konci roku 1995,jde to poznat i zepředu 😉
[odkaz]
Šestiletá záruka na prorezivění
Výrobce poskytuje šestiletou záruku na prorezavění karoserie. Veškeré stavební díly, které jsou ve větší míře vystaveny tomuto riziku, jsou pozinkovány.
To by mě zajímalo, které díly tím myslí. Takže oproti Felicii I se začalo zinkovat?
Šestiletá záruka na prorezivění
Výrobce poskytuje šestiletou záruku na prorezavění karoserie. Veškeré stavební díly, které jsou ve větší míře vystaveny tomuto riziku, jsou pozinkovány.
To by mě zajímalo, které díly tím myslí. Takže oproti Felicii I se začalo zinkovat?
Tommy100
Zinkovat se začalo až na oktávii
Myslím že tam šlo o lepší vosk a tak se záruka posunula z 5 na 6.Na čemž škodovka dost prodělala >😁
Mě měnily po šesti letech zadní dveře 😊
Myslím že tam šlo o lepší vosk a tak se záruka posunula z 5 na 6.Na čemž škodovka dost prodělala >😁
Mě měnily po šesti letech zadní dveře 😊
Ještě doplním, že všechny verze měli imobilizér, 3. brzdové světlo a otáčkoměr. Nově se dělal středový tunel s vyjímatelným boxem.
MPi přišlo v létě 96 po celozávodní dovolené.
Jinak se chci zeptat, jak se změnil kryt vzduchového filtru? A víčko oleje mám od začátku černé :roll: Auto je funglovka.
Zadní černá lišta nad SPZ bez označení.
MPi přišlo v létě 96 po celozávodní dovolené.
Jinak se chci zeptat, jak se změnil kryt vzduchového filtru? A víčko oleje mám od začátku černé :roll: Auto je funglovka.
Zadní černá lišta nad SPZ bez označení.
Zdravym, asi pri 2000 ot/min vynechava motor, ale ked pridam je to OK.
nevie niekto preco.
vdaka
nevie niekto preco.
vdaka
Nazdar chlapy.Jsem tu novej a nejak to nepobiram.Kde se tu resi tuning felicii a kam muzu kdyz tak poslat foto me krasky?? >😁
lorenzlubos
Mam taky pocit, ze az inovovane Felicie mali za priplatok aj palubny pocitac.
Lorenz😒br />
měl jsem Felicii kombi Glx Mpi, MY 1997, tedy model před faceliftem a měl jsem tam palubní počítač. Ale moc toho neuměl 😁
měl jsem Felicii kombi Glx Mpi, MY 1997, tedy model před faceliftem a měl jsem tam palubní počítač. Ale moc toho neuměl 😁
Tak nic. Isty som si aj tak nebol. Co dokazal? Zaujimalo by ma to dost. kolko mal rezimov (pocet nezavislych merani)? Fabia ma totiz 2 a dost som to vyuzival. Co z nasledujucich tam nebolo: cas/vonk. teplota/prejd. km/priem. rychl./cas jazdy/aktualna spotreba/dojazd. Hm?
Vašek M.
Nebyly tam hodiny. Nechci ti lhát, je to dávno. Měřilo to průměrnou spotřebu, prům. rychlost, aktuální spotřebu, venkovní teplotu a dojezd na nádrž. Myslím.. už je to nějaký ten pátek a abych řekl pravdu, tak jsem ho stejně používal jenom jako vnější teploměr a občas se podíval na celkovou průměrnou spotřebu. To s tím ve Fabii si vyhraju víc.. 😉
Tuším, že neměl dva režimy, jako má ten ve Fábii, ale nemůžu to říct jistě. A to jsem měl tu Feldu skoro 4roky.. :😉
Tuším, že neměl dva režimy, jako má ten ve Fábii, ale nemůžu to říct jistě. A to jsem měl tu Feldu skoro 4roky.. :😉
Jinak palubáky vyrábí firma Apri www.apri.cz a jeden stojí i spoštovným cca 3100 Kč. Označují se TC-6 a TC-6P. Ještě také ukazuje palubní napětí. Sám ho ještě nemám, ale bude. Jinak to byla výbava za příplatek i do old face.
Tommy100
Za ty peníze už to myslím dneska nestojí 8-s
Dal bych za takovou blbost do 1500, i tak když si připočítáš cenu montáže,tak si na 2000 :roll:
Dal bych za takovou blbost do 1500, i tak když si připočítáš cenu montáže,tak si na 2000 :roll:
Ale ona to zas taková blbost není, třeba palubní napětí, když ti ukazuje 12,6 V, tak alespoň víš, že není něco v pořádku. Nebo spotřeba při 90 km/h 9l/100 km, to taky není v pořádku. Montáž nepočítám, ta je v pohodě dle toho jejich návodu nebo kouknu na feliciaklub.cz, tam toho je hafo nebo přímo technickou poradnu v Apri. Ale původně PC stálo 6500 Kč!!